Forum Logo




‘Aile’den Ön İzleme Yayınlandı

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Alt 04 Mart 2023, 10:39   #1
Çevrimdışı
‘Aile’den Ön İzleme Yayınlandı




‘Aile’den Ön İzleme Yayınlandı
Www.TrendForum.Net

Salı akşamı ilk bölümüyle Show TV’de izleyici ile buluşacak olan Ay Yapım imzalı ‘Aile’ dizisinden ilk ön izleme sahnesi yayınlandı. Yayınlanan sahnede Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın uyumu dikkat çekerken hayat verdikleri Aslan ve Devin’in arasında geçen diyalog seyircinin diziye dair merakını artırıyor.



Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’ için nefesler tutuldu. Salı akşamı ekran yolculuğuna başlayacak dizinin yayınlanan ilk ön izleme sahnesinde Aslan, Devin’i buluşmaya ikna ediyor. İkili arasında geçen diyalog Aslan ve Devin’in çok konuşulacak aşk hikayesine dair de ipuçları veriyor.



Aşk ve aile kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak ‘Aile’de Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.



Kaynak : Snob Magazin
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

 

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
yayınlandı, İzleme, ‘aile’den


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Aile fragman Beatrice Yerli Diziler 0 25 Ocak 2023 19:35
GPU-Z, 16-Pin Güç İzleme Özelliğiyle Güncellendi DeepSilence Bilgisayar ve Donanım 0 22 Kasım 2022 09:34
Aile Never Give Up Trend Sözlük 2 11 Ekim 2022 16:22
ARM, Işın İzleme Teknolojisini Mobile Getiriyor: Immoralis-G715 KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 06 Temmuz 2022 20:46
F1 22, HITMAN 3 ve 10 Oyun Daha NVIDIA DLSS ve Işın İzleme Desteğine Kavuştu KoJiRo Oyun Haberleri 0 28 Mayıs 2022 09:25




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net