Forum Logo




Hasan Can Kaya'dan 'Baba' İtirafı

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Mart 2023, 14:46   #1
Çevrimiçi
Hasan Can Kaya'dan 'Baba' İtirafı




Hasan Can Kaya'dan 'Baba' İtirafı
Www.TrendForum.Net

“Konuşanlar” programıyla milyonları kahkahaya boğan ünlü komedyen Hasan Can Kaya, başarısına tanık olamadığı için çok üzüldüğünü söyledi.

“Konuşanlar” programıyla milyonları kahkahaya boğan Hasan Can Kaya, Armağan Çağlayan’ın programında yükseliş hikâyesini anlattı. Babasını kanserden kaybeden Kaya, başarısına tanık olamadığı için çok üzüldüğünü söyledi.

"HASTALIK SÜRECİNDE İŞİMİ BIRAKTIM"

“Babamın hastalık sürecinde psikolojik olarak down oldum (düştüm). Evden çıkmadım, herkesin çok konforlu olarak gördüğü senaristlik işimi bıraktım. ‘Ben artık mutsuz olduğum işi yapmak istemiyorum’ dedim. Evde babamla vakit geçirdim. Rutubetli bir evimiz vardı. Oksijen aletiyle babam salonda kanepede. Yanında duruyordum. Geriye kalan vakitte mizahtan hayatımı kazanmaya çalışıyordum. Leman Kültür’de stand-up yapıyordum. Babamı kaybettikten sonra kendimi o Leman’daki küçük serüvenime adadım. Haftada 4 güne çıkardım gösterileri.”



"GÖREMEDİ DİYE ÇOK KAFAYA TAKIYORDUM"

“Çok iyi idman yaptım doğaçlamada. Dolayısıyla ‘Konuşanlar’ bana tatil gibi geldi. Babam görmedi diye çok kafaya takıyordum. Ona şunu demek isterdim; ‘Al, iş yap’, ‘Ticaret yapmak istiyordun, al ticaret yap’. Bazen rüyamda görüyorum, bir kıyak yaparken. Mekânı cennet olsun. Şunu da düşünüyorum; annem de göremeyebilirdi. Delirirdim o zaman. Çünkü annem daha çok çekti. Ablam da kanseri atlattı, şükürler olsun iyi şimdi, emekli ettim onu. İkisini şımartıyorum şimdi.”

(Hürriyet)
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
baba, hasan, kayadan, İtirafı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Hasan Can Kaya, "Aşırı muhafazakar giyinmişsin" dediği kadın seyirciden aldığı cevap Zeytin Ülkemizden Haberler 1 28 Kasım 2022 12:55
Cansu Dere'den ilişki İtirafı KoJiRo Ünlülerin Dünyası 4 17 Haziran 2022 20:50
Ana Baba Günü Ne Demektir ? Ana Baba Günü Deyiminin Anlamı KoJiRo Ata Sözleri Ve Deyimler 0 11 Haziran 2022 23:21
Hazal Kaya tatilde KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 10 Haziran 2022 14:51
İbrahim Selim, Hasan Can Kaya programını iptal etti KoJiRo Ünlülerin Dünyası 1 30 Mayıs 2022 21:01




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net