Forum Logo




Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan uzaylı açıklaması

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 19 Nisan 2023, 12:45   #1
Çevrimdışı
Saygın Üye
Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan uzaylı açıklaması




Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan uzaylı açıklaması
Www.TrendForum.Net

Şarkıcı Kayahan'ın kendisi gibi müzisyen olan kızı Beste Açar, daha önce uzaylılardan mesaj aldığını söylemişti. Açar, katıldığı programda uzaylılar tarafından kaçırıldığını ve bu durumu babası Kayahan ile paylaştığını söyledi.



Usta sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, geçtiğimiz aylarda 2015 yılında kaybettiği babasıyla bilince erişim yöntemiyle iletişime geçtiğini iddia etmişti. 2. Sayfa programına konuk olan Açar, 12-13 yaşlarındayken uzaylılarla tanıştığını söyleyerek yeniden gündeme geldi.

Seneler öncesinde uzaylılar tarafından götürüldüğünü ve üzerinde deney yapıldığını söyleyen Açar "Çocukluğumdan beri ilgi duyduğum bir alandı. Eğitimlerde yer aldığım hocalar uzaylılarla iletişime geçerek bize aktarıyor. 12-13 yaşlarında uzaylılar tarafından götürülüp geri getirildim. Yattığım esnada camdan bir ışık gördüm ve ona doğru giderek uzay aracına bindim. Orada bana bazı temaslarda bulunuldu ve üzerimde deneyler yapıldı. Sonrasında da eve geri getirildim" ifadelerini kullandı.



"ORADA O VARLIKLARI GÖRDÜM"

Açar "Bu durumu babamla paylaşmıştım. Babam bunlara çok açık ve ileri görüşlü bir insandı. Daha sonra birkaç kez daha aynısını yaşadım. Dünyada bunu yaşayan çok insan var. Orada o varlıkları gördüm. Çok uzun boylu ve griydiler. Ten ve deriden daha farklılardı. Orada hissettiğiniz koşulsuz bir sevgi bağı. Çok korkunç değil. Seçildiğiniz için de teşekkür ediyorsunuz. Katıldığım eğitimlerden ve eğitmenlerden öğrendiklerimden sonra yaşadığım şeyin rüya olmadığını anladım" diyerek sözlerine devam etti.


"GÖZ RENGİNİ DEĞİŞTİRENLER OLUYOR"

Uzaylılarla iletişime geçtiğini söyleyen Açar, enerji ile her şeyin mümkün olduğunu "İstediğim bir insanla iletişim kurabiliyorum. Koşulsuz alanda koşulsuz sevgiyle istediğiniz zaman her şey mümkün. Şükürler olsun ki iyi ki bu yolu seçtim. Beni korkutan bir şey yaşamadım. Derslerimde enerjiyle burnunu, gözaltı morluğunu ve göz rengini değiştirenler oluyor. Gözünün rengini değiştireni gördüm. İnanarak her şey mümkün. Kaynak sizsiniz" sözleriyle ifade etti.

KÖŞKÜ SATIŞA ÇIKARIYOR

Öte yandan, Açar babası Kayahan'ın Balıkesir Gömeç’teki 5 ayrı villadan oluşan Gönül Köşkü’nü satılığa çıkardığını söyledi.

Açar, “Babam sağlığında da orayı satmak istiyordu. Çünkü işleri ve sağlık durumu nedeniyle çok fazla gidip kalamıyordu. 8 yıl oldu biz de artık iknayız ve ‘Satalım’ dedik. Onun da isteği buydu. Geçen ay satışa çıkıldı. Emlak danışmanlık şirketiyle bir sözleşme yaptık. Bir yerinin anı olarak kalmasını istiyorum. Belki o bölüm müze olarak ziyarete açılabilir. Alacak kişiye de söylüyoruz" ifadelerini kullandı.


"BU KIZ AKLINI KAÇIRMIŞ DİYENLER OLABİLİR"

Açar daha önceki açıklamalarında, "Bu kız aklını kaçırmış diyenler olabilir. Bu iletişim babamı direkt olarak karşımda görmek değildi, onun enerjisini algılamaktı. Titreşimsel olarak bir şeyleri algılarsın ve cümleleri sen kendin tanımlarsın. Bana gelen enerji, bunun böyle olmasının, onun açısından doğru olmadığı yönündeydi. Herkes anlayacağı kadar anlıyor. Ben her şeyin mümkün olduğunu biliyorum"

ntv
__________________
Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açardan, açıklaması, beste, kayahanın, kızı, uzaylı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Unutulmaz şarkılara imza atan usta yorumcu Kayahan anılıyor Zeytin Müzik ve Video Dünyası 1 03 Nisan 2023 16:11
O Mahûr Beste Çaldığında Birlikte Ağlaşılan Müjgân Zeytin Trend Sözlük 2 13 Aralık 2022 17:14
Uzaylı El Sendromu xena Psikiyatri 1 01 Ekim 2022 16:33
Kaktüsler de çiçek açar! Rima TrendForum Üye Günlüğü 0 02 Ağustos 2022 23:52
Beste Açar, sevgilisi Evren Bölek ile nikah masasına oturdu KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 04 Temmuz 2022 20:07




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net