Forum Logo




Merve Boluğur setlere ara verme nedenini açıkladı

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Nisan 2023, 06:47   #1
Çevrimiçi
Merve Boluğur setlere ara verme nedenini açıkladı




Merve Boluğur setlere ara verme nedenini açıkladı
Www.TrendForum.Net

Oyuncu Merve Boluğur, önceki gün Akmerkez’deydi. Tek başına yemek yemek yiyen Boluğur, alışveriş merkezinden ayrılmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.



Uzun süre herhangi bir projede yer almayan Merve Boluğur, yeniden ekranlara döneceğini müjdeledi.



Proje görüşmelerinin devam ettiğini belirten Boğulur, “Sektör biraz beni tatmin etmedi. Çok erken yaşta sektöre başladım. Biraz yorucu bir tempo oldu. Tekrar dönünce özlem duygusu çok ağır bastı. O yüzden döndüğüm için kendimi iyi hissediyorum” diye konuştu. Son dönemle takip ettiği projeler olup olmadığı sorulan oyuncu, “Çok fazla dizi izlemiyorum. Daha çok eski döneme ait filmleri izliyorum. Korku filmlerini çok severim. Özellikle vampir türü” dedi.



“DOYUMA ULAŞTIM”

Merve Boluğur, muhabirlerin “Ekranlardan uzak kaldığınız dönemde tükenmişlik sendromu yaşadığınızı söyleyebilir miyiz?” şeklindeki soruya “Tükenmişlik değil. Sadece 17 yaşında başladım. Benim gibi erken yaşta başlayan çok az oyuncu var. Genellikle geç yaşlarda başlanıyor. Çok erken yaşta birçok şeyi yaşadığım için tükenmişlik demeyelim de doyuma ulaştım diyebilirim. O yüzden de biraz uzak kalmak istedim. Çok güzel rollerde oynadım, çok güzel projelerde yer aldım. Biraz ara vermek, kendi hayatımı yaşamak istedim. Evde kitap okuyacak vakit bulamıyordum. Setler inanılmaz saatler alıyordu” diye yanıt verdi.



Ekranda olmadığı dönemde bol bol kitap okuyup film izleme fırsatı bulduğunu ifade eden Boluğur, “Kendimi dinleme gibi bir süreç yaşadım. Bu durumdan memnunum” dedi.



“BU DA YENİ SÜRÜM MERVE”

Merve Boluğur’a “Çocuk için üçüncü kez evlenirim” açıklaması hatırlatıldı. Boluğur, “Çocuk istiyorum. Anne olmak… Yaşım 37 oldu ve artık yaş kemale erdi. Allah’tan hayırlısı. Bu işler kısmet. Olursa olur” diye konuştu. Boluğur, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte siyah transparan elbisesiyle göz doldurmuştu. Sosyal medya hesabından paylaştığı o karelerin sorulması üzerine “Eski Merve’yi gördüm orada. Benim hoşuma gitti. Bu da yeni sürüm oldu. Oyunculuk ve influencer’lık alanında devam edeceğim. Bir de sunuculuk sürprizim olacak” dedi.

Kaynak : Snob Magazin
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıkladı, ara, boluğur, merve, nedenini, setlere, verme


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Merve Boluğur transparan giydi KoJiRo Ünlülerin Dünyası 3 14 Nisan 2023 22:15
Merve Boluğur Survivor yolcusu Beatrice Ünlülerin Dünyası 5 06 Aralık 2022 12:50
hadise ve merve boluğur'un bir türlü aşkı bulamaması Beatrice Trend Sözlük 9 20 Kasım 2022 19:24
Merve Boluğur'un ikinci şarkı müjdesi KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 04 Temmuz 2022 20:15
Merve Boluğur: Bence herkes eşit güzellikte KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 30 Mayıs 2022 20:47




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net