Forum Logo




Özcan Deniz Bursa'daki konser alanına TOGG ile geldi

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 12 Mayıs 2023, 15:59   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Özcan Deniz Bursa'daki konser alanına TOGG ile geldi




Özcan Deniz Bursa'daki konser alanına TOGG ile geldi
Www.TrendForum.Net

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili bu kez konser sahnesine çıktı. Ünlü şarkıcı Özcan Deniz sahneye TOGG ile çıktı.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

e Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı tarafından düzenlenen ‘Bursa'da Büyük Buluşma’ konserinde Özcan Deniz, yapılan özel bir rampa sayesinde yerli otomobil Togg'la sahneye çıktı. Deniz'e, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank co-pilotluk yaptı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı tarafından, Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde ‘Bursa'da Büyük Buluşma’ konseri düzenlendi.

İlginin yoğun olduğu konserde Özcan Deniz ve Derya Uluğ çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu seyircilere unutulmaz bir konser verdi. Konserin ilgi odağı Anadolu rengi Togg T10X oldu. Özcan Deniz'in kullandığı Anadolu Togg, özel bir rampa ile sahneye çıkartıldı. Deniz'e, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank co-pilotluk yaptı. Seyircilerin yoğun alkışı karşısında Bakan Mustafa Varank ile Özcan Deniz konseri izleyenleri selamladı. Etkinlikte Teknofest montu giyen Bakan Varank, ‘Hoş geldiniz’ dediği gençlere, ‘Teknofest gençliği burada mı?’ diye sordu. Bakan Varank, ‘Gençler adına’ Özcan Deniz'e kırmızı renkli Teknofest montu hediye etti. Özcan Deniz ise Togg deneyimiyle ilgili olarak "Şahane bir duygu. Bütün mühendislere, bütün emeği geçenlere sizler adına teşekkür ediyorum" dedi.

Aynı zamanda AK Parti Bursa 2’nci Bölge 1’inci Sıra milletvekili adayı olan Bakan Varank yaptığı selamlama konuşmasında, gerçekleştirdikleri Büyük Bursa Buluşması'nda, coşkunun çok güzel olduğunu belirterek, "Önümüzdeki günlerde genç kardeşlerimizle, kadınlarla, Bursalı hemşehrilerimizle Türkiye Yüzyılı’nda, Bursa yüzyılında hep beraber olacağız" dedi.

Özcan Deniz, ‘Zorun Ne Benle Aşk’ adlı şarkısıyla başladığı konserinde Bursalılara keyifli bir gece yaşattı. Bakan Varank, eşi Esra Varank ile birlikte seyircilerin arasında konseri takip etti. Konser sırasında Togg da sahnede kalmaya devam etti.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 12 Mayıs 2023, 16:08   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Özcan Deniz Bursa'daki konser alanına TOGG ile geldi




Kim düşünmüşse güzel fikir
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
alanına, bursadaki, deniz, geldi, ile, konser, togg, Özcan


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
TOGG kura çekilişi saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? TOGG kura canlı yayını ile ilgili bilgiler duyuruldu Zeytin Otomobil & Modifiye Tuning 1 29 Mart 2023 11:05
Togg, Bir Gurbetçi Yüzünden Fransa’da Marka Tescili Alamıyor (Togg'dan Açıklama Geldi) Zeytin Otomobil & Modifiye Tuning 1 24 Mart 2023 16:32
'Arabamı çizdin' kavgasında ortalık savaş alanına döndü: Kalaslar havada uçuştu Zeytin Ülkemizden Haberler 0 01 Aralık 2022 10:54
Vladimir Zelensky, Zaporijya'daki askeri birliklerle bir araya geldi KoJiRo Dünyadan Haberler 0 06 Haziran 2022 13:55
Edirne'de mahalle kavgasında ortalık savaş alanına döndü KoJiRo Ülkemizden Haberler 0 26 Mayıs 2022 21:04




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net