Forum Logo




Semicenk sahneden erken indi

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Temmuz 2023, 17:28   #1
Çevrimdışı
Semicenk sahneden erken indi




Semicenk sahneden erken indi
Www.TrendForum.Net

Orkestrası yolu kaybeden Semicenk, sahneden özür dileyerek ayrıldı.



Festivalde konser vermek için Zonguldak Ereğli'ye yola çıkan Semicenk ve orkestra ekibi, orkestra ekibinin kazara Devrek istikametine sapması sonucu birbirini kaybetti.

Playback yaptı

Uzun süre orkestra ekibi ile iletişim sağlayamayan Semicenk, konsere yetişmek için yola devam etti. İlçeye gecikmeli ulaşan Semicenk, orkestra ekibi olmaması nedeniyle sahnede playback yapmak zorunda kaldı.

Birkaç parça seslendiren Semicenk, Ereğli'ye bir daha gelme sözü vererek sahneden ayrıldı. Öte yandan Semicenk'in orkestra ekibinin, kazara başka bir güzergaha gittiği ve olumsuz hava şartları nedeniyle kendileriyle iletişim kurulmakta zorlanıldığı öğrenildi.
"Orkestram doğal afetlere maruz kaldı"

Sahneye çıkarak kendisini dinlemeye gelen kalabalığa hitap eden Semicenk, "Yaşanan afetlerden dolayı herkese geçmiş olsun diyorum. Bu akşam orkestram doğal afetlere maruz kaldıkları için bana eşlik edemediler. Ben gelebildim, sizleri görebilmek için. Bu açıklamayı kendim yapmak istedim. Bu akşamlık beni maruz görürseniz daha sonrasında çok güzel bir konserde buluşacağız." diye konuştu.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 10 Temmuz 2023, 17:40   #2
Çevrimiçi
Raiden
Yanıt: Semicenk sahneden erken indi




Şunları kim ünlü ediyor.
__________________
Daha çok gülümse,kronik kötümser.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
erken, indi, sahneden, semicenk


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Semicenk Bahtiyar Trend Sözlük 3 06 Eylül 2023 21:31
Ebru Polat sınırları zorladı! Minicik elbisesinin dekoltesi göbeğine kadar indi DeepSilence Ünlülerin Dünyası 0 19 Haziran 2023 10:27
İsrail, hükümet karşıtı gösterilerin 24’üncü haftasında yine meydanlara indi DeepSilence Dünyadan Haberler 0 19 Haziran 2023 10:00
Almanya'da on binler sokaklara indi! Ülkede ulaşım durdu, işçiler taleplerinden vazgeçmiyor BBQ SAUCE Dünyadan Haberler 0 27 Mart 2023 19:45
Erken Yattım Erken Kalkarım | Çocuk Şarkısı Sözleri Beatrice Çocuk Masal ve Şarkıları 1 12 Ekim 2022 18:38




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net