Forum Logo




Müjde Ar'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na sert eleştiri: CHP'de de tek adam var

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Temmuz 2023, 12:45   #1
Çevrimiçi
Müjde Ar'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na sert eleştiri: CHP'de de tek adam var




Müjde Ar'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na sert eleştiri: CHP'de de tek adam var
Www.TrendForum.Net

CHP içerisinde bir demokrasi olmadığını söyleyen Müjde Ar, sert ifadelerle Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Ar, "Ortada 13 tane seçim kaybetmiş bir genel başkan var. Tek adam diyor, CHP’de de tek adam var. Her şeyi genel başkan tayin ediyor" dedi.



Türkiye seçim atmosferinden çoktan çıksa da bazı muhalifler ve CHP içerisinde mağlubiyetin yankıları sürüyor.

Öyle ki parti tabanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesini isterken CHP Lideri koltuğu bırakmamak için direniyor.

Değişim çağrılarına kulak tıkamakla birlikte mağlubiyetin sorumluluğunu dahi almayan Kılıçdaroğlu cephesi, muhalif kesim içinde ayrışmayı iyice artırıyor.

Seçim sonra sergilediği tavırla değişim isteyen muhalifleri iyice çileden çıkaran Kılıçdaroğlu, son olarak sanatçı Müjde Ar'ın tepkisini çekti.

"İnsanlar CHP'den umudunu kesmiş durumda"

Radyo Sputnik’te Güçlü Özgan ve Mahir Boztepe ile Açık Alan programına konuk olan oyuncu Müjde Ar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'un istifasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ar, toplumdaki muhalif kesimin umudunu kaybettiğini söyleyen Ar, "Genel olarak etrafımda, yakın çevremde böyle bir şey var. İnsanlar CHP’den umudunu ve ümidini kesmiş durumda." dedi.

Sözlerine devam eden Müjde Ar, Kılıçdaroğlu'nun kaybettiği seçimlere vurgu yaptı.

"Ortada 13 tane seçim kaybetmiş bir genel başkan var"

Ar, "Şimdi bu noktaya biz bir dakika da gelmedik. Bunu sadece son seçimlere bağlamak yanlış olur çünkü ortada 13 tane seçim kaybetmiş bir genel başkan var." şeklinde konuştu.



"Hiçbir şeye sesini çıkarmayan bir CHP var"

CHP'nin hiçbir şeye sesini çıkarmadığını da belirten Müjde Ar, "Ortada hiçbir şeye sesini çıkarmayan bir CHP var. Meclis'te kadın yok, okullara imam atanıyor, benim çok önemsediğim bir ‘laiklik’ meselesi var ama CHP sağcı seçmeni kaçırmamak için sesini çıkarmıyor." dedi.

"CHP'de tek adam var, her şeyi genel başkan tayin ediyor"

CHP'de parti içerisinde demokrasi olmadığını da sözlerine ekleyen Ar, "CHP tam demokrasi istiyoruz diyor, parti içinde demokrasi yok. Tek adam diyor, CHP’de de tek adam var. Her şeyi genel başkan tayin ediyor." şeklinde konuştu.

Müjde Ar'ın konuyla ilgili ifadeleri şu şekilde:

"Toplumdaki muhalif kesimin umutlarını kaybettiğini iddia ede Ar, "Genel olarak etrafımda, yakın çevremde böyle bir şey var. İnsanlar CHP’den umudunu ve ümidini kesmiş durumda. Şimdi bu noktaya biz bir dakika da gelmedik. Bunu sadece son seçimlere bağlamak yanlış olur çünkü ortada 13 tane seçim kaybetmiş bir genel başkan var. Benim eşim Ercan Karakaş uzun yıllar CHP’de siyaset yapmış bir kişidir. Onun aksine ben seçimlerin böyle sonuçlanacağını tahmin ediyordum. Ortada hiçbir şeye sesini çıkarmayan bir CHP var. Meclis'te kadın yok, okullara imam atanıyor, benim çok önemsediğim bir ‘laiklik’ meselesi var ama CHP sağcı seçmeni kaçırmamak için sesini çıkarmıyor. CHP tam demokrasi istiyoruz diyor, parti içinde demokrasi yok. Tek adam diyor, CHP’de de tek adam var. Her şeyi genel başkan tayin ediyor."

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
adam, ardan, chpde, eleştiri, kemal, kılıçdaroğluna, müjde, sert, tek, var


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
30 Nisan Kemal Kılıçdaroğlu İzmir mitingi xena Trend Sözlük 2 04 Şubat 2024 18:39
Kemal Kılıçdaroğlu Asi Ruh Trend Sözlük 9 11 Kasım 2023 14:01
AK Parti Milletvekili Hulki Cevizoğlu'ndan Kılıçdaroğlu’na sert sözler... DeepSilence Ülkemizden Haberler 0 12 Haziran 2023 14:47
Mevzular Açık Mikrofon Tanıtım I Kemal Kılıçdaroğlu Fiona Trend Sözlük 3 24 Mayıs 2023 08:30
kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olması Beatrice Trend Sözlük 8 12 Mart 2023 17:54




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net