Forum Logo




Serdar Ortaç savunması: Sinir krizi geçirdim

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Ağustos 2023, 09:27   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Serdar Ortaç savunması: Sinir krizi geçirdim




Serdar Ortaç savunması: Sinir krizi geçirdim
Www.TrendForum.Net

Serdar Ortaç savunması: Sinir krizi geçirdim
Şimdilerde sosyal medyada açtığı canlı yayınlarla adından söz ettiren ünlü popçu Serdar Ortaç, yaptığı açıklamlar yüzünden tepki almıştı. Ünlü şarkıcı kendini savundu.

Serdar Ortaç, bir süredir yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde yer alıyordu. MS hastalığı ile boğuşan ve oldukça yorgun olduğu gözlenen Serdar Ortaç geçtiğimiz haftalarda eski eşi hakkında sert ifadeler kullanmıştı.

"İki tane göğsü var"

"Eşitlik diye diye başımıza çıktınız. İpleri bu kadar vermeyin kadınlara; ayıp, yazık lan erkeklere" diyen Ortaç, şöyle devam etmişti: "Ben verdim eski karıma tüm ipleri, ne oldu? Ağzıma s..tı! İki tane göğsü var diye, o kadar."

"Yorum yapmak istemiyorum"

Eski eşi Serdar Ortaç’ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalar hatırlatılan Loughnan, şu ifadeleri kullanmıştı: "Ben yorum yapmak istemiyorum. Herhalde özel hayatında bir sorun yaşıyor ki bunları söyledi. Benim Türkçem bu konuda ona cevap vermeye yetmiyor, yoksa çok güzel cevap verirdim."

"Sinir kriz geçirdim"

Serdar Ortaç şimdi ise eski eşi Chloe Loughnan, sorulması üzerine yaptığı sert açıklamanın ardından kendisini savundu. Ortaç, "Ne bileyim Chloe nerede, bana niye onu soruyorsunuz? Kaç sene olmuş boşanalı. O gün arabada çok sinir krizi geçirdim, ondan öyle konuştum. Sinir krizi geçiremez miyim, insan değil miyim ben?





KAYNAK: INTERNET HABER
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
geçirdim, krizi, ortaç, savunması, serdar, sinir


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Serdar Ortaç'ın yüzü şişti KoJiRo Ünlülerin Dünyası 1 11 Temmuz 2023 12:52
Serdar Ortaç yeni çıkacak şarkısını duyurdu KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 10 Temmuz 2023 08:50
Serdar Ortaç'ın enfeksiyon tedavisi gören kardeşi Serkan Ortaç hayatını kaybetti Beatrice Ünlülerin Dünyası 0 12 Mart 2023 11:53
serdar ortaç Beatrice Trend Sözlük 7 15 Kasım 2022 22:28
Serdar Ortaç'tan müzik yasağı yorumu KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 02 Temmuz 2022 16:20




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net