Forum Logo




1 yılda 45 kilo veren fenomen Adriana Thyssen evinde ölü bulundu

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Eylül 2023, 17:04   #1
Çevrimdışı
Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur.
1 yılda 45 kilo veren fenomen Adriana Thyssen evinde ölü bulundu




1 yılda 45 kilo veren fenomen Adriana Thyssen evinde ölü bulundu
Www.TrendForum.Net

Bir sene içerisinde 45 kilo veren sosyal medya fenomeni Adriana Thyssen, evinde ölü olarak bulundu. Kesin ölüm nedeni bilinmeyen fenomen, son yolculuğuna uğurlandı.

Brezilyalı giyim markası sahibi ve sosyal medya fenomeni 49 yaşındaki Adriana Thyssen, yaptığı diyet sonrası bir yılda 45 kilo vermişti. Sosyal medya hesaplarından sık sık zayıflama süreciyle ilgili paylaşımlar yapan fenomen, evind eölü bulundu.
TOPRAĞA VERİLDİ

Adriana'nın ölüm haberi, kendi giyim markası Instagram hesabındaki bir gönderi ile duyuruldu. Gönderide, "Sevgili Drika'nın vefatını size bildirmekten derin bir üzüntü ve pişmanlık içindeyiz. Bu acı anında herkesin dualarını ve şefkatini bekliyoruz" ifadelerine yer verildi. Drika, özel bir cenaze töreni ile doğduğu yer olan Minas Gerais'de toprağa verildi.


SAĞLIĞINA KAVUŞTUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

Ölümünden önce yaptığı diyetin sonuçlar hakkında sürekli takipçilerini bilgilendirip insanları sağlıklı beslenmeye teşvik ediyordu. En son sağlığına kavuştuğu ile ilgili yaptığı paylaşım takipçilerini sevince boğdu. Drika, genç yaşlardan itibaren fazla kilo ile mücadele ettiğini ve 18 yıl boyunca uyuşturucu madde bağımlı olduğunu itiraf etmişti. Bu durum onu depresyon ve alkolizme sürüklemişti. Diyetler denemiş, ancak bir türlü çözüm bulamamıştı.



Kaynak: Haberler.com / Magazin
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 20 Eylül 2023, 18:02   #2
Çevrimiçi
Yanıt: 1 yılda 45 kilo veren fenomen Adriana Thyssen evinde ölü bulundu




Çok yazık ne kadar çok arttık genç yaşta ölümler
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
adriana, bulundu, evinde, fenomen, kilo, thyssen, veren, yılda, ölü


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
16 kilo veren Nurgül Yeşilçay mayolu pozuyla büyüledi! Beğeni butonu çöktü DeepSilence Ünlülerin Dünyası 0 19 Haziran 2023 10:26
Jung Chae Yul evinde ölü bulundu KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 12 Nisan 2023 21:01
72 kilo veren Esin Gündoğdu, sevgilisi ile fotoğraflarını paylaştı Beatrice Ünlülerin Dünyası 5 06 Nisan 2023 09:10
Heyecan veren keşif: Ay yüzeyinde küçük cam kürelerde hapsolmuş binlerce ton su bulundu Zeytin Bilim Dünyasından Haberler 0 29 Mart 2023 16:15
11 kilo veren Buket Aydın taytlı pozunu paylaştı, takipçileri son haline inanamadı Beatrice Ünlülerin Dünyası 3 17 Eylül 2022 08:58




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net