Forum Logo




Serenay Sarıkaya'nın annesi ve Cansu Tosun'un babası yasak aşk yaşıyor!

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By BBQ SAUCE

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Eylül 2023, 16:32   #1
Çevrimdışı
Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur.
Serenay Sarıkaya'nın annesi ve Cansu Tosun'un babası yasak aşk yaşıyor!




Serenay Sarıkaya'nın annesi ve Cansu Tosun'un babası yasak aşk yaşıyor!
Www.TrendForum.Net

Serenay Sarıkaya'nın annesi Umay Seyhan, yakın komşusu oyuncu Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile yasak aşk yaşamaya başladı. Arkadaşı Umay Seyhan ve eşi Kenan Tosun'un ihanetiyle yıkılan Serpil Tosun, yasak aşkı kabul ederek "İkisini de Allah'a havale ediyorum" dedi.

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Umay Seyhan, oyuncu Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile yasak aşk yaşamaya başladı. Seyhan ve Tosun'un komşu olduğu ve ailecek görüştükleri ortaya çıkarken Seyhan ile Tosun'un karısının samimi arkadaş oldukları öğrenildi. Arkadaşı ve eşinin ihanetiyle sarsılan Serpil Tosun, yasak aşkı kabul ederek ikiliyi Allah'a havale ettiğini söyledi.

"HER ŞEY DOĞRU, ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

Umay Seyhan ile yakın arkadaş olan Serpil Tosun, yaşadığı ihanetin ardından Instagram'da "Bu Serenay da annesi de aynı yolun yolcusu. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Sıkmayın canınızı su gibi kadınsınız maşallah" yorumunu beğendi. Bugün 2. Sayfa programına özel açıklama yaparak yasak aşkı doğrulayan Serpil Tosun, "Her şey doğru, konuşacak bir şey yok. Onları Allah'a havale ediyorum.
Kenan Tosun ve Umay Seyhan
NE OLDU?

Kızına her fırsatta verdiği destekle gündeme gelen Umay Seyhan'ın bir erkek arkadaşıyla samimi şekilde gülerek yürüyüş yaptığı görüntülendi. Umay Seyhan'ın görüntülendiği kişi oyuncu Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun çıktı. İkilinin yasak aşk yaşadığı iddia edilirken tarafların komşu ve yakın arkadaş oldukları öğrenildi. Bunların yanı sıra Umay Seyhan ile Kenan Tosun'un eşi Serpil Tosun'un samimi görüntüsü basına sızdı. Serpil Tosun, yaşananların ardından Instagram'da "Bu Serenay da annesi de aynı yolun yolcusu. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Sıkmayın canınızı su gibi kadınsınız maşallah" yorumunu beğenmesi dikkat çekti.
Serenay Sarıkaya ve annesi
Cansu Tosun ve ailesi




haberler.com
Efrasiyab bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
annesi, aşk, babası, cansu, sarıkayanın, serenay, tosunun, yasak, yaşıyor


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Cansu Tosun Resimleri Asi Ruh Yerli Ünlü Resimleri 3 08 Temmuz 2023 12:27
Serenay Sarıkaya Resimleri Asi Ruh Yerli Ünlü Resimleri 2 08 Haziran 2023 05:22
Serenay Sarıkaya'nın sevgili listesi Beatrice Ünlülerin Dünyası 14 04 Haziran 2023 17:56
Serenay Sarıkaya Paris'te KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 08 Haziran 2022 15:19
Serenay Sarıkaya, takım giydi KoJiRo Ünlülerin Dünyası 4 27 Mayıs 2022 20:45




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net