Forum Logo




Seyircileri 3 saat bekletip konsere çıkmayan Melike Şahin, İBB'ye ateş püskürdü

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Beatrice

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 05 Aralık 2023, 10:53   #1
Çevrimiçi
Seyircileri 3 saat bekletip konsere çıkmayan Melike Şahin, İBB'ye ateş püskürdü




Seyircileri 3 saat bekletip konsere çıkmayan Melike Şahin, İBB'ye ateş püskürdü
Www.TrendForum.Net

MELİKE ŞAHİN'İN SAHNE ALACAĞI KONSER KRİZE DÖNDÜ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) iki gün önce düzenlediği öğretmenlere özel konserde rüzgar krizi yaşandı. Sahne alacak olan ünlü şarkıcı Melike Şahin, şiddetli rüzgar nedeniyle konsere çıkmadı. Şahin'e tepkiler yükselirken, İBB Kültür'den yapılan açıklamada da ünlü şarkıcı ve ekibi sorumlu tutuldu.

MELİKE ŞAHİN: YAŞANAN REZALETLE İLGİLİ BEN DE BİR ŞEYLER SÖYLEMEK İSTİYORUM

Konuyla ilgili Melike Şahin'den açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şahin, yaşananların kendisiyle bir alakasının olmadığını belirterek şunları söyledi: "Cumartesi akşamı yaşanan rezaletle ilgi ben de bir şeyler söylemek istiyorum. Çünkü hem bir özür borcum var hem de çok büyük bir haksızlığa uğradım. Bunu benim ağzımdan da dinlemenizi isterim. Öncelikle o akşam alana gelen binlerce öğretmenimizden çok çok özür dilerim. Öyle ya da böyle, onun hatası bunun hatası, evet benimle hiç ilgisi yok ama sonuçta benim konserimdi ve siz bu rezaleti yaşamak zorunda kaldınız. Tüm samimiyetimle söylüyorum çok özür dilerim.

"RESMEN HEDEF TAHTASINA OTURTULDUM"

Gün boyunca ekibim can güvenliği temalı bir iletişim tutturmaya çalışmışken karşı tarafın tepkisi, yaptığı açıklama gerçekten beni çok şaşırttı ve üzdü. Ben resmen hedef tahtasına konuldum. Hakkımda karalama kampanyası başlatıldı. Benim bu konuyla alakam bile yok. Hakikaten o açıklamayı o üslupla yazan kişiye gerçekten teessüf ederim. Bu konuda ben çok konuşurum ama bir yerde kendimi durdurmaya çalışıyorum.



KONSER İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK"

Melike Şahin'in menajerlik ekibi de açıklama yapmıştı. Açıklamada, erteleme kararını İBB yetkililerinin konser alanında bekleyen öğretmenlere çok geç bildirdiğini, kendilerinin bir suçunun olmadığı kaydedilmişti. Açıklamada şu ifadeler yer almıştı: "Gün boyunca belirli sürelerle 70-80 km arasında anlık vuruşlarla ortaya çıkan şiddetli rüzgarların; sahnede bulunan ekipman, ışıklar, led ekran ve en önemlisi ana yapıyı bile sallayacak noktaya getirmesi, hem seyirciyi hem de sahnede bulunan ekibi tehlikeye atabilecek riskteydi. Hiçbir konserin insan hayatından önemli olmadığını düşünerek saat 16.00'da konseri ileri bir tarihe erteleme kararımızı ilgili yetkililerle paylaştık. Bu bağlamda konseri dinlemeye gelen müzikseverlerin geç bilgilendirilmiş olmasından dolayı büyük üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz. Bu kararı sanatçımız Melike Şahin almış gibi göstermenin de asla doğru olmadığını belirtmek istiyoruz. Konseri ertelemek sanatçımızdan bağımsız alınmış, tamamen teknik bir karardı ve bu kararı tedarikçi firmaların ve prodüksiyon ekiplerimizin görüşünü aldıktan sonra verdik."


Alıntı
Efrasiyab bunu beğendi.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ateş, bekletip, Çıkmayan, konsere, melike, püskürdü, saat, seyircileri, İbbye, Şahin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Sevgiliyle Konsere Gitmek Never Give Up Trend Sözlük 1 14 Ocak 2024 02:06
Ceylan Ertem & Melike Şahin - Seyrüsefer Beatrice Müzik ve Video Dünyası 0 25 Kasım 2023 18:28
Fazıl Say'ın paylaşımlarına öfkelenen Sinan Akçıl ateş püskürdü: Umut ver yoksa umutsuz vaka olursun KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 04 Nisan 2023 10:13
Babasının cenazesine makyajlı gittiği söylenen Özge Ulusoy eleştirilere ateş püskürdü Beatrice Ünlülerin Dünyası 1 12 Aralık 2022 17:13
Melike Şahin KoJiRo Sanatçılar 0 18 Haziran 2022 13:46




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net