Forum Logo




Ekonomiden dert yanan Ebru Polat, villadan taşınıyor! "Kiralar çok fena"

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Şubat 2024, 20:20   #1
Çevrimdışı
Ekonomiden dert yanan Ebru Polat, villadan taşınıyor! "Kiralar çok fena"




Ekonomiden dert yanan Ebru Polat, villadan taşınıyor! "Kiralar çok fena"
Www.TrendForum.Net

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, yaptığı yeni açıklamasında maddi anlamda durumunun iyi olduğunu ama hayat pahalılığın hissedilir düzeyde olduğunu söyledi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli gündem olan şarkıcı Ebru Polat, daha önce 'O kadar paran var niye daha gösterişli bir villada oturmuyorsun?' diye soranlara yanıt vermişti.

Polat "3.5 katlı 7 odalı benim evim. Beykoz'daki villalar böyle, eski ve bakımsız biraz ama 1 aylık kirası normal evin 6 aylık kirası ile aynı." demişti.

Yeni bir açıklamada bulunan Polat, maddi anlamda durumunun iyi olduğunu ama hayat pahalılığın hissedilir düzeyde olduğunu söyledi.

"Kiralar çok fena"

Polat, "Kiralar çok fena, ben villada oturuyorum ama rezidansa çıkmayı düşünüyorum. Bence herkes tasarruf yapmalı." dedi.

Şarkıcılığın yanı sıra ticaretle de uğraşan Ebru Polat, "Ticari hayatım gayet güzel gidiyor, güzellik salonumuz o kadar harika gidiyordu ki bu son malum olaylar olmasaydı çok daha farklı olacaktı, güvenleri sarsıldı insanların." diyerek sitem etti.



"Berbat gidiyor özel hayatım"

Kalbinin boş olduğunu söyleyen Polat, "Berbat gidiyor özel hayatım, kimseyle geçinemiyorum, gözünün üstünde kaş arıyorum, korkutuyorum karşı tarafı, bekarlık daha güzel, böyle mutluyum." ifadelerini kullandı.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
dert, ebru, ekonomiden, kiralar çok fena, polat, taşınıyor, villadan, yanan


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Ebru Polat kendisiyle görüşmek isteyenlere sosyal medyadan seslendi: "Beleşçi tayfa" KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 08 Şubat 2024 13:44
Dilan Polat bir şube daha açtı! Kalabalığı gören "Pes" dedi... KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 08 Ocak 2024 12:54
Şeyma Subaşı fena gönderme yaptı! "Sahtekar, bencil..." KoJiRo Ünlülerin Dünyası 1 15 Aralık 2023 14:57
Oynasa bir dert oynamasa bir dert! Messi yüzünden taraftarlara bilet parasını geri ödeyecekler BBQ SAUCE Spor Dünyası 0 04 Ekim 2023 16:00
Leclerc: "Fena görünmüyoruz" KoJiRo Formula 1 0 18 Haziran 2022 13:30




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net