Forum Logo




Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer, şimdi de şarkılarını satıyor

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Mart 2024, 18:27   #1
Çevrimiçi
Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer, şimdi de şarkılarını satıyor




Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer, şimdi de şarkılarını satıyor
Www.TrendForum.Net

Yeşilçam'ın ünlü simalarından Serpil Örümcer, bir süredir yaşadığı maddi zorluklarla gündeme geliyor. Örümcer, eski fotoğraflarının ardından şimdi de şarkılarını satışa çıkardığını açıkladı.



Yeşilçam'ın unutulmazları arası yer alan ve dönemin yıldızları arasında yer alan isimlerden biri de Serpil Örümcer.

'Bayan bacak' lakaplı Örümcer, 1967 yılında güzellik yarışmasında finale adını yazdırdı.

Ünlü sanatçı Serpil Örümcer, daha sonra "Samanyolu" şarkısıyla tanınan şarkıcı Berkant’la yaptığı evlilikle sanat dünyasındaki yerini almıştı.

Fotoğraflarını satışa çıkarmıştı

Bir süredir geçim sıkıntısı yaşayan "Bayan Bacak" lakaplı Serpil Örümcer, birkaç ay önce eski fotoğraflarını satışa çıkarmıştı.

71 yaşındaki Serpil Örümcer, şimdi de şarkılarını bir CD'de topladığını söyleyerek 300 liradan satışa çıkardığını söyledi.

"Şarkılarımı satmak istiyorum"

Ünlü isim, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

1970'li yılların sanatçısı Serpil Örümcer'im. Bazı ihtiyaçlarımdan ve borçlarımdan dolayı nostalji olarak şarkılarımı bir CD'de topladım. Onları satmak istiyorum. Eğer arzu ederseniz adresinize imzalı olarak gönderirim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun diliyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.



"Çalışmanın ayıbı yok"

Yıllar önce sanatçı, Accılar Ambarlı’da bulunan kapalı pazar alanında Antik Nostaljik Eşya Çarşıcıları Derneği tarafından açılan tezgahta çalışarak geçimini sağlıyordu.

Yaşadığı zorlukları anlatan Örümcer, kızının psikolojik rahatsızlıkları olduğunu söyleyerek yetkililerden para yardımı istemek yerine kendisi için bir iş verilmesini talep etmişti.

Örümcer şunları kaydetti:

Bir kızım var rahatsız Berkant’tan, iki de Allah bağışlasın torunum var. Onlar da okuyorlar tabii ben bunun altından biraz zor kalkıyorum. Bakırköy’de bir yerimiz vardı orayı yıktılar. Yıkınca ben ortada kaldım. O yıkılınca oranın belediye başkanı da bize yer göstermedi. Bizimle görüşmek zahmetinde bile bulunmadı. Ben çalışmayı seviyorum her ne olursa olsun çalışmanın ayıbı yoktur. Ben sanatçı da olsam ne olursam olayım ama çalışmanın ayıbı yok. Eş dost bana sahip çıktılar, yardımcı oluyorlar Allah razı olsun kendilerinden.



[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bacakı, bayan, satıyor, serpil, yeşilçamın, Örümcer, şarkılarını, şimdi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Fotoğraflarını satışa çıkaran ve yardım isteyen Serpil Örümcer'e Bakanlık el uzattı KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 18 Ocak 2024 20:05
İç Çamaşırlı Bir Bayan Mı Size Daha Seksi Gelir Yoksa Çıplak Bir Bayan Mı? devriksekiz Erkekçe Genel 9 08 Ocak 2024 16:05
Serpil Cansız Resimleri Asi Ruh Yerli Ünlü Resimleri 1 06 Temmuz 2023 20:53
Pet Shop Boys şarkılarını yapay zeka ile yazacak Zeytin Müzik ve Video Dünyası 0 16 Mayıs 2023 16:24
Tesettürlü Bayan Avatar ve Gifleri - Kapalı Bayan Avatarları - 2022 Beatrice Avatarlık Resimler & Hareketli Gifler 14 03 Mart 2023 20:40




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net