Forum Logo




Nagihan Karadere'den Survivor paylaşımı

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Temmuz 2022, 20:11   #1
Çevrimdışı
Nagihan Karadere'den Survivor paylaşımı




Nagihan Karadere'den Survivor paylaşımı
Www.TrendForum.Net

Survivor'dan döndükten sonra sağlık sorunlarıyla uğraşan Nagihan Karadere’den imalı Survivor yorumu geldi.

Survivor All Star 2022'nin şampiyonu, Nisa Bölükbaşı oldu. Ancak bu durum yarışmayı 2. bitiren Adem de dahil olmak üzere birçok ismin tepkisini çekti.

Survivor'ı 6. bitiren Nagihan ise sisteme olan tepkisini gösterdi. Finale sayılı günler kala yarışmadan elenen Nagihan Karadere, paylaşımında şunları söyledi:
Önce teşekkür etti

"Bu yolda benimle birlikte olan, duasını ve desteklerini esirgemeyen, beni yalnız bırakmayan, yanımda olan ve geldikten sonra merak edip beni arayan, yazan ve güzel mesajlarla bana manevi mutluluğu yaşatan tüm sevenlerime destekçilerime çok teşekkür ediyorum.

"Tek başıma başardım"

Bu serüven sırasında çok şey öğrendim. Survivor gibi rekabetin ve hırsın ön planda olduğu yerde başarı ipini göğüslemek ve zoru başarmak çok çok zor. Her yarışmacının daha doğrusu herkesin harcı değildi. Ben bunu tek başıma başardığıma inanıyorum. Hele ki herkesin birbirinin ayağını kaydırmak için can attığı bu Allstar'da başarılı olmak belki de en zor şeylerden biriydi.

"Kızımı 3 kez bıraktım"

Bu serüvende pek çok olaylar yaşadık , gördükleriniz ve göremedikleriniz.. Yaptığım hiçbir şeyden pişman olmadım, olmayacak bir hayalin peşinde kızımı üç kez bırakmak dışında…

Kim ne söylerse söylesin, ben bu uzun ve yorucu serüvende ne olursa olsun kendi doğrularımdan vazgeçmeden, doğru bildiğim yolda sonuna kadar ilerledim.

"Boşa kürek çektim"

Bu maceramda benimle gerek mutluluklarımı ve sevinçlerimi gerek gözyaşlarımı, dertlerimi ve üzüntümü paylaştığınız için sizlere minnettarım. İyi ki varsınız. Ayrıca bu hırsla bu azimle, bu başarı ile 3. kez boşa kürek çekmenin büyük bir üzüntüsünü yaşıyorum.



"Parkura gerek yok"

Daha da artık parkur koyulmasın ki kimse kolunu bacağını aşil tendonunu 1 sayı alma uğruna parkurda bırakmasın. Ne de olsa iş sadece SMS ile yürüyor.

"SMS'de çakıldık"

Aylardır sakatlıkla parkuru parçalayıp aç kalmamız ve sağlığımızı kaybettiğimizde de yanımıza kâr kaldı. Tüm zorlukları ve parkuru aştık ama SMS'te çakıldık!

Yani kısacası dostlarım; sahada kazandığımızı masada kaybettik. Olsun be canımız sağ olsun… Daha önce de söylediğim bir sözümü buraya bırakıyorum. Ben kaybederken bile hep kazanan biriyimdir!"



Ensonhaber
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
karadereden, nagihan, paylaşımı, survivor


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Umut Evirgen'den Serenay Sarıkaya paylaşımı KoJiRo Ünlülerin Dünyası 2 02 Temmuz 2022 15:41
Hacı Sabancı'dan esprili doğum günü paylaşımı KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 23 Haziran 2022 20:59
PSG'li yıldızdan Saiss paylaşımı! KoJiRo Beşiktaş 0 19 Haziran 2022 16:05
Domagoj Vida'nın eşinden Beşiktaş'a veda paylaşımı KoJiRo Beşiktaş 0 22 Mayıs 2022 17:07
Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza'dan sezon sonu paylaşımı KoJiRo Beşiktaş 0 22 Mayıs 2022 16:58




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net