Forum Logo




Hazar Ergüçlü'den savunmasında Gülşen olmanın cezasını çekiyorum diyen Gülşene destek

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Ekim 2022, 07:56   #1
Çevrimdışı
Hazar Ergüçlü'den savunmasında Gülşen olmanın cezasını çekiyorum diyen Gülşene destek




Hazar Ergüçlü'den savunmasında Gülşen olmanın cezasını çekiyorum diyen Gülşene destek
Www.TrendForum.Net

Oyuncu Hazar Ergüçlü, İmam Hatiplilerle ilgili sözlerinden dolayı yargılanan Gülşen'e destek verdi. Şarkıcının "Bunları, hayatta 'Gülşen' olarak var olmamın cezalandırılması olarak görüyorum" sözlerine atıfta bulunan Ergüçlü "Kendin olmanın hep bir cezası var burada" dedi.

Nisan ayında verdiği konserde İmam Hatiplilerle ilgili söylediklerinden dolayı 4 gün hapis yatan Gülşen, dün hakim karşısına çıktı. Savunma yapan şarkıcı, "Kadınlığım, bedenim ve anneliğim üzerinden defalarca sözel olarak linç ve istismara uğradım. Ben bunları bu hayatta Gülşen olarak var olmanın cezası olarak görüyorum" dedi. Gülşen'in bu sözlerine oyuncu Hazar Ergüçlü'den destek gecikmedi.

HAZAR ERGÜÇLÜ: KENDİN OLMANIN CEZASI VAR

Hem dijitalde hem de ekranda bir dizisi bulunan Hazar Ergüçlü, Gülşen'in bu sözlerine sessiz kalamayarak Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Gülşen'e destek olan Ergüçlü, "Kendin olmanın hep bir cezası var burada" ifadelerini kullandı.



GÜLŞEN HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Ataşehir'de 30 Nisan 2022'de verdiği bir konserde İmam Hatip Liselilere yönelik sözleri nedeniyle hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan dava açılan şarkıcı Gülşen Çolakoğlu, dün hakim karşısına çıktı. Savunmasına suçsuz olduğunu söyleyerek başlayan şarkıcı; kadınlığı, bedeni, eş ve anneliği, giyim ve kuşamı üzerinden defalarca sözel olarak linç ve istismara uğradığını, hatta hedef gösterildiğini ifade ederek, duygu ve düşüncelerini özgürce dile getirmekten çekinmediğini söyledi.



Mahkeme, sanığın yurt dışına çıkış yasağının devamına, ikametine en yakın karakola imza atması şeklindeki adli kontrol tedbirinin kaldırılmasına hükmetti. Sanığın duruşmalara katılma zorunluluğunu da kaldıran mahkeme, sanık avukatının olaya ilişkin sunduğu görüntünün bilirkişiye gönderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.



Haberler.com - Magazin
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
çekiyorum, cezasını, destek, diyen, ergüçlüden, gülşen, gülşene, hazar, olmanın, savunmasında


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
yetişkin olmanın en berbat yanı Beatrice Trend Sözlük 15 02 Ocak 2024 07:06
Bekar olmanın en güzel yanı nedir? Beatrice Kafamıza Göre 24 01 Aralık 2023 11:51
Üç veya Daha Fazla Çocuğa Sahip Olmanın Beyni Nasıl Etkilediği Keşfedildi KoJiRo Bilim Dünyasından Haberler 0 28 Mayıs 2022 09:43
Emine Bulut'un katili Fedai Baran'a verilen müebbet hapis cezasını onadı Beatrice Ülkemizden Haberler 2 16 Mayıs 2022 15:57
Makyaj Yapmadan Parlayan Bir Cilde Sahip Olmanın 10 Yolu Beatrice Saç ve Makyaj Dünyası 0 09 Mayıs 2022 12:58




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net