Forum Logo




Haluk Levent'i konserinde sinirlendiren hareket: Burası şehit ismi verilmiş bir park

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Ekim 2022, 08:48   #1
Çevrimdışı
Haluk Levent'i konserinde sinirlendiren hareket: Burası şehit ismi verilmiş bir park




Haluk Levent'i konserinde sinirlendiren hareket: Burası şehit ismi verilmiş bir park
Www.TrendForum.Net

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Adana'da Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay Parkında binlerce hayranı ile buluştu. Konserde bayrak direği kaidesine çıkan hayranlarını besteyle indirmeyle çalışan Levent, "Kırmızı gömlekli inmem diyor. Burası Kubilay Parkı canım. Burası şehit ismi verilmiş bir park. Burayı çürütmeyelim. Eğer memleketi seviyorsak bu ülkeyi seviyorsak. Oraları kirletmeyelim" dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ünlü sanatçı Haluk Levent'i Adana'nın Kozan ilçesindeki hayranlarıyla buluşturdu.



BAYRAK DİREĞİ KAİDESİNE ÇIKTILAR

Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay Parkında binlerce hayranı ile buluşan Haluk Levent, "Adana'da gördüğüm manzara ile Kozan'da gördüğüm manzara aynı. Biz tez canlıyız" dedi. Cephan'daki konserinde kaybolan çocuk için sahnede beste yaparak ilgi gören Haluk Levent, bu kez bayrak direği kaidesine çıkan hayranlarını indirmek için beste yaptı.



"İNELİM DİREKTEN, ÖYLE KONSER İZLENMEZ"

Gitarını eline alan Haluk Levent, "Şşşt inelim direkten. Öyle konser izlenmez ki. Kozan'da güzel bir gecede ama çocuklar böyle olmaz ki. Şşşt inelim direkten. Bir arkadaş indi sizler kaldınız. Kozan'da güzel bir gece ama böyle olmaz ki. 3,2 olmuş sen kaldın. Haydi kahramanlık yapıpta inelim. İnmezse yuhlayalım. İnerlerse alkışlayalım" diyerek beste yaptı.



"BURASI ŞEHİT İSMİ VERİLMİŞ PARK, BURAYI ÇÜRÜTMEYELİM"

İnmemek için direnen bir hayranına ise "Diyor ki kendi kendine meşhur olmuşum. İnmiyorum işte. Herkes bana bakıyor, parkın oradan inmesem ne olur ki. Canımın için Haluk abin olarak diyorum. Kırmızı gömlekli inmem diyor gardaş. Burası Kubilay Parkı canım. Burası şehit ismi verilmiş bir park. Burayı çürütmeyelim. Eğer memleketi seviyorsak bu ülkeyi seviyorsak. Oraları kirletmeyelim. Eğer hala inmeyeceksen Kozanlılar söyler sana. Alkışlayalım. Bak şarkı yazarım sokakta dolaşamazsın" diyerek alkışlarla gençleri direklerden indirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, burası, haluk, hareket, ismi, konserinde, leventi, park, sinirlendiren, verilmiş, şehit


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
En güzel kız ismi Beatrice Trend Sözlük 48 16 Şubat 2024 22:16
Haluk levent Beatrice Trend Sözlük 17 14 Nisan 2023 12:58
Haluk Bilginer KoJiRo Oyuncular / Yönetmenler 0 18 Haziran 2022 09:30
YouTube, TikTok Rakibi Shorts’ta Reklamlar Gösterecek: Bir Burası Kalmıştı! KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 26 Mayıs 2022 04:58
Davos'ta Rus Evi'nin ismi değiştirildi KoJiRo Dünyadan Haberler 0 23 Mayıs 2022 21:57




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net