Forum Logo




Şahan Gökbakar'dan yerli otomobil Togg'la ilgili dikkat çeken paylaşım

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Ekim 2022, 11:39   #1
Çevrimiçi
Şahan Gökbakar'dan yerli otomobil Togg'la ilgili dikkat çeken paylaşım




Şahan Gökbakar'dan yerli otomobil Togg'la ilgili dikkat çeken paylaşım
Www.TrendForum.Net

Oyuncu Şahan Gökbakar, yerli otomobil Togg'un banttan inişinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Gökbakar yerli otomobil için "Gurur duyuyorum. Ülkemizin insanının emek verdiği ve ürettiği her şeyle gurur duyduğum gibi" yorumunu yaptı.

Yerli otomobil Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen resmi törenle açıldı. İlk aracı banttan indiren Erdoğan, üretim bandından aldığı aracı konuşma yapacağı sahneye kadar getirdi.

"GURUR DUYUYORUM"

Yerli otomobil ülkede büyük heyecan yaşanırken oyuncu ve yapımcı Şahan Gökbakar'dan dikkat çeken paylaşım geldi. Şahan Gökbakar, Togg ile ilgili "Gurur duyuyorum. Ülkemizin insanının emek verdiği ve ürettiği her şeyle gurur duyduğum gibi. Satışa başlansın, kullanayım, sürüş deneyimini de yazarım isteyen olursa." ifadelerini kullandı.



"TAMAMEN YERLİ OLMASINA GEREK YOK"

Ünlü oyuncu sözlerine şu şekilde devam etti; Togg güzel bir proje. Hem çağı zamanında yakalamak hem de çevreci olması açısından çok iyi. Bence Togg'un tamamen yerli üretim olmasına gerek de yok. Fındık değil ki bu %100 yerli üretim olsun. Teknoloji artık tüm dünyadan toplanıyor. Yeter ki geliştirelim, büyütelim. Ha şunu da ekleyeyim, dünyaca ünlü otomotiv şirketi Volvo'yu Çinliler kaça aldı? 1.8 milyar dolara. Yani son 2-3 yılda sırf dolar kurunu tutabilmek için harcanan merkez bankası rezervinin, hepimizin parasının yüzde biri kadar. Bu da işin başka bir boyutu. Bilmem anlatabildim mi?"



Haberler.com - Magazin
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
çeken, dikkat, gökbakardan, ilgili, otomobil, paylaşım, toggla, yerli, Şahan


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İlayda Alişan'dan dikkat çeken çıkış: Erkek başroller daha fazla para kazanıyor KoJiRo Ünlülerin Dünyası 2 29 Haziran 2023 01:18
togg Beatrice Trend Sözlük 10 10 Haziran 2023 18:30
Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan düğünle ilgili ilk paylaşım! KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 29 Haziran 2022 20:26
Yabancı kuralında dikkat çeken detay! Hasic ve Gudjufi... KoJiRo Beşiktaş 0 19 Haziran 2022 10:58
Gedson için yönetimden dikkat çeken sözler: "İzlemek isteyenler..." KoJiRo Beşiktaş 0 13 Haziran 2022 21:29




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net