Forum Logo




Bioderma Pro Beach Tour Ölüdeniz Etabı Sona Erdi


Kullanıcı Etiket Listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Alt 17 Temmuz 2023, 21:23   #1
Çevrimiçi
Bioderma Pro Beach Tour Ölüdeniz Etabı Sona Erdi




Bioderma Pro Beach Tour Ölüdeniz Etabı Sona Erdi
Www.TrendForum.Net

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile Babadağ Teleferik iş birliğiyle organize edilen Bioderma Pro Beach Tour Ölüdeniz Etabı, bugün oynanan yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmaları ile sona erdi.



Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile Babadağ Teleferik iş birliğiyle organize edilen Bioderma Pro Beach Tour Ölüdeniz Etabı, bugün oynanan yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmaları ile sona erdi.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Ölüdeniz kumsalındaki Belcekız Plajı’nda gerçekleşen turnuvada tüm karşılaşmalar, TVF Voleybol TV YouTube kanalından canlı olarak voleybol severlerle buluştu.

Kadınlar kategorisinde şampiyonluğa finalde Vanna Deluxe Termal Hotel&Spa (Merve Çelebi-Esra Betül Çetin) takımını 2-1 (20-22, 21-13, 18-16) mağlup eden Ukrayna’dan Kseniia Mazur-Anna Kalchenko ikilisi ulaştı. Üçüncülük maçında ise Marija Karaliute (Litvanya)-Danieke Prins (Hollanda) ikilisi, Müge Ocakçı-Öykü Akdemir ikilisini 2-0 (21-14, 21-16) mağlup etti.

Erkekler kategorisinde şampiyonluğa Vanna Deluxe Termal Hotel Spa (Murat Giginoğlu-Yasin Baysal) takımını 2-0 (21-13, 21-16) mağlup eden Hasan Hüseyin Mermer-Sefa Urlu ikilisi ulaştı. Üçüncülük maçında ise Yusuf Özdemir-Ahmet Can Tür ikilisi, Yücelen Anamur takımını (Doğukan Ulu-Mehmet Yıldız) 2-1 (15-21, 21-17, 15-12)mağlup etti.

Final karşılaşmalarının ardından yapılan törende dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, Muğla Vali Yardımcısı Murat Sarı, Babadağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Babadağ Teleferik Yönetim Kurulu Üyesi Nazım Ekşi, Babadağ Teleferik Genel Müdürü Cengiz Koçak, Ölüdeniz Beach Genel Müdürü Hasan Eren ve Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Yiğit takdim etti.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

 

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
beach, bioderma, erdi, etabı, pro, sona, tour, Ölüdeniz


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Bioderma Pro Beach Tour Ölüdeniz Etabı 2.Gün Sona Erdi KoJiRo Voleybol 0 15 Temmuz 2023 14:38
Plaj Voleybolu VW Beach Pro Tour Balıkesir Futures Turnuvası'nda Üçüncü Gün Sona Erdi KoJiRo Voleybol 0 22 Haziran 2022 20:39
CEV Plaj Voleybolu VW Beach Pro Tour Balıkesir Futures Turnuvası Başlaaları Sona Erdi KoJiRo Voleybol 0 18 Haziran 2022 08:28
TVF Pro Beach Tour Balıkesir Erdek Ocaklar Etabı Sona Erdi KoJiRo Voleybol 0 11 Haziran 2022 14:23
FIVB Beach Pro Tour Kuşadası Challenge Turnuvası'nda Üçüncü Gün Sona Erdi KoJiRo Voleybol 0 22 Mayıs 2022 17:33




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net