Forum Logo




2024 CEV Kar Voleybol Avrupa Turu'nun Heyecanı Palandöken'de Yaşanacak


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Şubat 2024, 17:09   #1
Çevrimiçi
2024 CEV Kar Voleybol Avrupa Turu'nun Heyecanı Palandöken'de Yaşanacak




2024 CEV Kar Voleybol Avrupa Turu'nun Heyecanı Palandöken'de Yaşanacak
Www.TrendForum.Net

CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu 2024’ün ikinci etkinliği Türkiye’nin en yüksek zirvelerinden biri olan Palandöken ev sahipliği yapacak.



CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu 2024’ün ikinci etkinliği Türkiye’nin en yüksek zirvelerinden biri olan Palandöken ev sahipliği yapacak.

Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden biri olan Palandöken Kayak Merkezi’nde, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Ejder AŞ’de iş birliğiyle gerçekleşecek organizasyon, 12-15 Mart 2024 tarihlerinde yapılacak.

Palandöken Kayak Merkezi, kış sporlarını ve kış turizmini gündeminin ilk sıralarına alarak, ulusal ve uluslararası spor etkinliklerine ev sahipliği yaparak Türkiye’nin ve Erzurum şehrinin tanınmışlığını yükseltmeyi hedefliyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ geçtiğimiz yıl yaşanan yıkıcı depremler nedeniyle son anda iptal edilen kar voleybolu etkinliklerinin yeniden başlatılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

“2023 yılında 11 ilde yaşadığımız kayıplardan dolayı derin üzüntü içerisindeyiz ancak şehirlerimizin toparlanmasına yardımcı olmak için çalışmalarımızı sürdürmek ve sporumuzu yaşatmak istiyoruz. Bu nedenle bir Kar Voleybolu Avrupa Turu etkinliğine daha Türkiye’de ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’nin popüler kayak merkezlerinden biri olan Erzurum Palandöken Kayak Merkezi bu yıl CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’na ev sahipliği yapacak. Bu muhteşem etkinliğe iş birliği yaptıkları için Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne ve Ejder A.Ş.’ye teşekkür ediyorum. Üst düzey rekabetin ve güzel bir turnuvanın gerçekleşeceğinden eminiz. Oyuncular ve seyirciler, etkinlikten ve Palandöken Kayak Merkezi’nden keyif alacağını düşünüyorum” dedi.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2024, avrupa, cev, heyecanı, kar, palandökende, turunun, voleybol, yaşanacak


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Oturarak Voleybol Avrupa Ligi (Erkekler) Gümüş Müsabakaları Karabük'te Oynanacak KoJiRo Voleybol 0 11 Şubat 2024 17:08
Paravolley Avrupa Başkanı Branko Mihorko, Türkiye Voleybol Federasyonu'nu Ziyaret Etti KoJiRo Voleybol 0 11 Şubat 2024 17:04
2026 Voleybol Avrupa Şampiyonası Türkiye'de yapılacak Beatrice Milli Takımlar 0 27 Eylül 2023 07:20
EURO 2024 Elemeleri'nde 4. hafta heyecanı başlıyor DeepSilence Milli Takımlar 0 19 Haziran 2023 10:29
EURO 2024 Seçme Turu 3/10 l Karadağ - Macaristan l Kim Kazanır ? DeepSilence Milli Takımlar 1 16 Haziran 2023 14:09




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net