Forum Logo




2022 Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nda Şampiyon Fenerbahçe Opet


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Ekim 2022, 11:33   #1
Çevrimiçi
2022 Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nda Şampiyon Fenerbahçe Opet




2022 Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nda Şampiyon Fenerbahçe Opet
Www.TrendForum.Net



2022 Spor Toto Kadınlar Şampiyonlar Kupası, geçtiğimiz sezonun lig şampiyonu VakıfBank ile kupa finalisti Fenerbahçe Opet arasında oynanan maçın ardından sahibini buldu.

İstanbul TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan ve müthiş bir mücadeleye sahne olan karşılaşmayı; 25-23, 25-21 ve 25-21’lik setlerle 3-0 kazanan Fenerbahçe Opet kupayı 4. kez müzesine götürdü.

Karşılaşma öncesinde TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türk kadınını ve voleybol hakemliğini Avrupa ve dünya salonlarında başarıyla temsil eden Uluslararası Voleybol Hakemimiz Prof. Dr. Nurper Özbar’ı tebrik ederek çiçek takdim etti.

TVF Başkanı Üstündağ ayrıca; aday hakemlik süreçlerini de tamamlayarak uluslararası hakem olmaya hak kazanan Caner Çildir, Seçkin Yener ve Koray Yılmazgil’e uluslararası hakem kokartlarını taktı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı olması sebebiyle karşılaşmanın seremonisine Fenerbahçe Opet, ‘Cumhuriyetin Feneri Fenerbahçe’ pankartıyla sahaya çıkarken, VakıfBank ise ‘Özgürlüğümüzün en büyük güvencesi Cumhuriyetimizdir. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun’ pankartıyla çıktı.

VakıfBank-Fenerbahçe Opet: 0-3
Salon: TVF Burhan Felek Vestel
Hakemler: Nurper Özbar, Tuncay Sevim
VakıfBank: Cansu, Gabi, Zehra, Egonu, Daalderop, Kübra, Ayça (L) (Ogbogu, Buket, Carutasu, Derya)
Fenerbahçe Opet: Lazareva, Fedorovtseva, Eda, Buse, Ana Cristina, Aslı, Gizem (L) (Macris, Meliha)
Setler: 23-25, 21-25, 21-25
Süre: 1 saat 22 dakika (27,27,28)

2022 Spor Toto Kadınlar Şampiyonlar Kupası’nda kupa ve madalyalar, VakıfBank ile Fenerbahçe Opet takımları arasında oynanan final karşılaşmasının ardından yapılan törenle sahiplerini buldu.

Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nı ikinci sırada tamamlayan VakıfBank takımına madalyalarını; TVF Asbaşkanı Selahattin Süleymanoğlu, ikincilik şiltini TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Mert takdim etti.

Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nda dördüncü kez şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Opet takımına madalyalarını İstanbul Gençlik Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ile TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, kupasını TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

Final karşılaşmasının ‘En Değerli Oyuncusu’ (MVP) seçilen Arina Fedorovtseva’ya ödülünü TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

Voleybolx
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2022, fenerbahçe, kupasında, opet, spor, toto, şampiyon, Şampiyonlar


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Fenerbahçe Opet'ten 4 ayrılık 4 transfer KoJiRo Voleybol 0 04 Haziran 2022 19:25
CEV Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon VakıfBank mamihlapinatapai Voleybol 0 22 Mayıs 2022 21:49
Fenerbahçe Opet - Vakıfbank maç sonucu: 2-3 mamihlapinatapai Voleybol 2 10 Mayıs 2022 00:38
Fenerbahçe Opet, final serisinde 2-1 öne geçti mamihlapinatapai Voleybol 2 07 Mayıs 2022 10:42
Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu şampiyonu hangi takım oldu? mamihlapinatapai Spor Dünyası 0 05 Mayıs 2022 23:00




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net