Forum Logo




DLE Nasıl Kurulur? (Resimli Anlatım)


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Asi Ruh

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Nisan 2023, 09:12   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
DLE Nasıl Kurulur? (Resimli Anlatım)




DLE Nasıl Kurulur? (Resimli Anlatım)
Www.TrendForum.Net

DLE Nasıl Kurulur Resimli Anlatım

Türkçe Çevrilen DLE (DataLife Engine) 10.2 Birçok Temayı Destekleyen Sürümünün Kurululmu. Yeni Başlayan Arkadaşlarımız için Yararlı Bir Konu Olacaktır.

Kurulum Dosyalarını
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ] İndirin.

Daha Sonra İndirdiğiniz Rardaki Upload Dosyasını Çıkartın.

Kurulum Dosyalarını Sitenizin Ana Dizine Kopyalayın (Taşıyın). Yükleme Tamamlandıktan Sonra Sitenize Erişim Sağlayın Ve Siteadresiniz.com/install Linki İle Kurulum Başlangıç Sayfasını Açın.

Örnek : [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]


Resimli olarak devam edelim



Kullanıcı Sözleşmesi Alanında Kırmızı Harfler İle Yazılı Olan Dikkat Uyarısını Okuyunuz. Ve İkinci Adım İçin Kuruluma Başlat Butonuna Tıklayın. Daha Sonra Gelecek Sayfa Görüntüsü Aşağıda dır. :zgd:



Yukarıdaki Resim 'de Tavsiye Edilen Ve Mevcut Değerler Gösterilmektedir. Değerler Yeşil Olarak Onaylı Bir Şekilde Gösteriyor İse Kurulum a Devam Edebiliriz. Eğer Kırmızı Hatalı Olarak Belirtiyorsa Lütfen Devam Etmeden Mevcut Değer İzinlerini Ayarlayın.

Üçüncü Adımda Gelecek Ekran Görüntüsü Aşağıda dır. (cey)



Dosya Yazılabilir İzinleri Kesinlikle Güncel Olması Gerekir. Bazı Hosting Paketleri nde Manuel Ayar Yapmak Gerekebilir. Bu Yüzden İzinleri Konturol Ediniz. Dosya Yazılabilir Durum Aktif İse Kuruluma Devam Edebiliriz. Eğer Tekrar Kırmızı Yazı İle Uyarı Mesajı Mevcut İse İstenilen 777 Yazılabilir İznini Manuel Sağlayın.

Devam Butonuna Tıkla Ve 4. Sayfaya Geçin.



Her Script Kurulumunda Olduğu Gibi Sistem Yapılandırması Mevcutdur. Database Bilgileri Ve Yönetici Kullanıcı İsim Şifre Onayı İçin Burdaki Alanı Eksiksiz Doldurun. Tablo Örnek Alanı dle Olarak Standart Bırakın. Bilgilerinizi Doldurduktan Sonra Devam Butonuna Tıklayın.



Kurulum Başarılı Şekilde Tamamlandı! Kurulum Bitir Butonuna Tıklamadan Önce Ana Dizin de www/ Bulunan install Dosyasını Silin. Daha Sonra Bitir Diyerek Site Ana Sayfasına Erişim Sağlayabiliriz.



İşlem Tamamdır Dle Kurulumu Sorunsuz Kuruldu

Kullanıcı Adı Ve Şifre Belirlediğiniz Bilgilerdir Admin Kullanıcı Paneden Değiştirebilir Veya Dilediğiniz Kişiye Yetki Verebilirsiniz.

Hayırlı olsun, başarılı çalışmalar..

Kurulum esnasında yaşadığınız sorunlar veya kurulumun karışıklığı anında bana buradan ulaşabilirsiniz.. Yorum yapmayı unutmayın
Beatrice bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anlatım, dle, kurulur, nasıl, resimli


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Resimli Laf Sokma Sözleri - Resimli Atarlı Sözler Asi Ruh Güzel Sözler 2 10 Nisan 2023 08:39
Adsl Kablo Uçları Renk Sıralaması Nasıldır? (Resimli Anlatım) Asi Ruh Bilgisayar ve Donanım 1 08 Nisan 2023 13:02
Bebek Patiği Nasıl Örülür? (Resimli Anlatımlı) Beatrice Örgü - Dantel - El İşi 0 25 Aralık 2022 11:27
Uzun süreli ilişki nasıl kurulur? Bir ilişkinin uzun soluklu olması için neler gereki Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 10 08 Aralık 2022 01:02
SMF Forum Kurulumu Resimli Anlatım Kerem SMF 5 22 Eylül 2022 00:23




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net