Forum Logo




WhatsApp çok önemli bir özelliğe kavuşuyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Beatrice

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Haziran 2022, 09:09   #1
Çevrimiçi
WhatsApp çok önemli bir özelliğe kavuşuyor




WhatsApp çok önemli bir özelliğe kavuşuyor
Www.TrendForum.Net

WhatsApp çok önemli bir özelliğe kavuşuyor

WhatsApp, hiç şüphesiz dünyanın en çok kullanılan internet tabanlı anlık iletişim servisi konumunda. Özellikle son bir yıldır yaptığı güncellemeler ile bu pozisyonunu iyiden iyiye sağlamlaştıran şirket, şimdide grup kullanıcılarının uzun süredir talep ettiği bir özelliği nihayet kullanıma sunuyor.

Bildiğiniz üzere gruplara katılımın en kolay yolu, grup yöneticileri tarafından oluşturulan gruba katılım bağlantı linkine tıklamak ve bu sayede hızlıca bir gruba dahil olmaktır. Ancak söz konusu linkin çok hızlı bir şekilde yayılabilmesi ve çoğu zaman istenilmeyen kişilerin de eline geçebilmesi sebeplerinden dolayı, bu yolla kullanıcı kabul edilen gruplarda genelde istenilmeyen kişiler de gruba dahil olabiliyor. Grup bilgilerinden bütün kullanıcıların telefon numaralarının görülebilmesi, bu durumu büyük bir güvenlik açığı haline getiriyor.

İşte WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı yeni özellik bu sorunu tamamen ortadan kaldıracak. Öyle ki, bundan sonra gruba katılımlar önce yönetici onayından geçecek. Yani bir katılımcı gruba dahil olmak istediği zaman önce yöneticiye bir bildirim gidecek. Yönetici, grup bilgileri kısmında yer alacak yeni bir bölümden bütün katılım taleplerini görebilecek ve yalnızca yöneticinin izin verdiği kullanıcılar gruba dahil olabilecek.

Tabi bu özelliğin grup bilgileri kısmından istenirse kapatılabileceğini ve bu haliyle de yine eskisi gibi katılım linkine sahip herkesin dilediği gibi gruba dahil olabileceğini hatırlatalım.
KoJiRo bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, çok, kavuşuyor, whatsapp, Önemli, özelliğe


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Beşiktaş Saiss'e kavuşuyor KoJiRo Beşiktaş 0 12 Haziran 2022 16:04
Whatsapp'tan istenen futbolcu belli oldu.. KoJiRo Beşiktaş 0 10 Haziran 2022 14:56
WhatsApp'tan 'Stranger Things' hayranlarına sürpriz KoJiRo Whatsapp 0 27 Mayıs 2022 22:09
WhatsApp, iOS 10 ve iOS 11 için Desteğini Sonlandırıyor coolbites Whatsapp 0 23 Mayıs 2022 14:05
WhatsApp’a beklenen özellik Beatrice Whatsapp 0 18 Mayıs 2022 19:30




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net