Forum Logo




WhatsApp, Sohbetleri iOS’a Taşıma Özelliğini Daha Fazla Beta Kullanıcısına Açıyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 06 Temmuz 2022, 20:42   #1
Çevrimdışı
WhatsApp, Sohbetleri iOS’a Taşıma Özelliğini Daha Fazla Beta Kullanıcısına Açıyor




WhatsApp, Sohbetleri iOS’a Taşıma Özelliğini Daha Fazla Beta Kullanıcısına Açıyor
Www.TrendForum.Net



Facebook, Instagram ve WhatsApp‘ın ana şirketi Meta’nın kurucusu Mark Zuckerberg, geride bıraktığımız Haziran ayında kullanıcıların sohbet verilerini Android’den iOS’a kolayca aktarabileceğini müjdelemişti. Söz konusu özellikse belli başlı beta kullanıcılarının huzuruna sunulmuştu. Bugün ise Google Play Beta programı aracılığıyla yeni bir güncelleme yayınlayan WhatsApp, sohbetleri iOS’a taşıma özelliğini daha fazla beta kullanıcısına ulaştırıyor.

WhatsApp hakkında hazırlamış olduğu içeriklerle adından söz ettiren WABetaInfo, 2.22.15.11 numaralı WhatsApp Android beta güncellemesiyle daha fazla kullanıcının sohbet geçmişlerini iOS’a kolayca aktarabileceğini ifade ediyor.

Eğer bu özelliğin WhatsApp hesabınız için mevcut olup olmadığını kontrol etmek istiyorsanız hemen aşağıdaki adımları takip etmenizi tavsiye ederiz.

İlk olarak Play Store’dan iOS’a Taşı uygulamasını yükleyin.

Ardından iPhone’nunuzu iOS 15.5’e güncelleyin ve fabrika ayarlarına döndürün.

WhatsApp uygulamasının en güncel sürümünün yüklü olup olmadığını kontrol edin. Eğer, güncel değilse en yeni sürüme uygulamayı güncelleyin.

Peki WhatsApp sohbetleri iOS’a nasıl taşınır? Dilerseniz, daha önceden hazırlamış olduğumuz rehberi hızlıca hatırlayalım.



WhatsApp Sohbetleri Android’den iOS’a Nasıl Taşınır?

İlk olarak veri aktarma işlemini gerçekleştireceğiniz her iki cihazını da güç kaynağına bağlayın.

Android cihazınıza iOS’e Taşı (Move to iOS) uygulamasını indirin.

iOS’e Taşı uygulamasını kullanmanız için iPhone’unuzu fabrika ayarlarına döndürmeniz gerekiyor. Bunun için de iPhone’nunuzdan Ayarlar > Genel > Aktar veya [Aygıtı] Sıfırla’ya dokunun. Ardından, Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil’e dokunun. Sonrasında karşınıza çıkan ekrana Apple kimliği ve parolanızı girin. Bu işlemlerin ardından iPhone’nunuz fabrika ayarlarına dönecektir.

iPhone’nunuzu sıfırlamanızın ardından Android cihazınıza yüklediğiniz iOS’a Taşı uygulamasını açın ve uygulamanın istediği tüm adımları takip edin.

iPhone’nunuza geri dönerek cihaz ayarlama ekranından Uygulamalar ve Veriler seçeneğine tıklayın. Buradan da Android’deki Verileri Taşı seçeneğine dokunun.

Android’deki Verileri Taşı seçeneğine dokunduktan sonra karşınıza tek seferlik bir kod çıkacaktır. Bu kodu Android’deki iOS’e Taşı uygulamasına girin.

Bu adımı tamamladıktan sonra iOS aygıtınız veri aktarımı için geçici bir Wi-Fi ağı oluşturacaktır. Veri aktaracağınız Android cihazınız üzerinden de bu ağa bağlanın.

Geçici Wi-Fi ağına bağlandıysanız artık veri aktarımı işlemine geçebilirsiniz. Buradan da Veri Aktar menüsü üzerinden WhatsApp dahil olmak üzere Android’den iOS’e aktarmak isteyeceğiniz verileri seçebilirsiniz.

Veri aktarımı tamamladıktan sonra Bitti seçeneğine dokunun, ardından karşınıza çıkan ekrandan adımları takip edin ve iOS aygıtınızı ayarlama işlemini tamamlayın.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıyor, beta, daha, fazla, ios’a, kullanıcısına, sohbetleri, taşıma, whatsapp, özelliğini


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Aston Martin, Silverstone'a daha fazla güncelleme getirecek KoJiRo Formula 1 0 24 Haziran 2022 19:51
Hamilton, dalgalanma nedeniyle daha fazla baş ağrısı çekiyor KoJiRo Formula 1 0 18 Haziran 2022 07:39
''Daha fazla maça hayır'' KoJiRo Beşiktaş 0 16 Haziran 2022 21:01
Rusya: Avrupa ordusu, AB'ye daha fazla güvenlik sağlamaz KoJiRo Dünyadan Haberler 0 23 Mayıs 2022 21:58
WhatsApp, veri indirme özelliğini masaüstüne getiriyor KoJiRo Whatsapp 0 22 Mayıs 2022 17:18




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net