Forum Logo




Colin Farrell’lı “The Penguin” Gotham’a Geri Dönüyor: İşte Max Yapımı Diziden Yeni Fragman


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Mart 2024, 08:36   #1
Çevrimiçi
Colin Farrell’lı “The Penguin” Gotham’a Geri Dönüyor: İşte Max Yapımı Diziden Yeni Fragman




Colin Farrell’lı “The Penguin” Gotham’a Geri Dönüyor: İşte Max Yapımı Diziden Yeni Fragman
Www.TrendForum.Net

The Penguin dizisi için yeni fragman paylaşıldı. “The Batman” spin-off’u, Warner Bros. Discovery’nin Max platformunda izleyicilerle buluşacak.



The Penguin dizisi için fragman yayınlandı. Max (eski adıyla HBO Max) platformunda yayınlanacak DC Comics uyarlaması yapımda geri sayım başladı.

Warner Bros. Discovery çatısı altında yayın yapan Max; 2024 yılı programında birçok popüler markanın önemli işlerini ekrana taşımaya hazırlanıyor. Gelecek yaz izleyicilerle buluşacak Game of Thrones spin-off’u House of the Dragon’ın yanı sıra; DC Comics hayranlarının beklediği bir The Penguin uyarlaması da programdaki yerini koruyor.

İlk tanıtım videosu Nisan 2023’te yayınlanan dizi, Robert Pattinson’ın Kara Şövalye’yi canlandırdığı 2022 tarihli The Batman filminde Penguen’e hayat veren Colin Farrell’ı yeniden Oswald Cobblepot olarak rolüyle buluşturuyor.



Hollywood’da geçen yıla damga vuran senarist ve oyuncu grevleri, Max’in The Penguin dizisinin de yayın programının aksamasına neden olmuştu.

8 bölümden oluşan The Penguin dizisi, Matt Reeves’in Bat-verse’ünü dizi dünyasına taşıyacak ve 2026’da vizyona girecek The Batman: Part Two öncesi hikâyedeki önemli boşlukları dolduracak.



Matt Reeves ve Dylan Clark’ın yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizide Lauren LeFrenc senarist koltuğuna oturuyor.

Dizi, The Batman filminde yaşananların ardından Gotham sokaklarındaki suç dünyasına yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor. Carmine Falcone’un ölümü sonrası yeni bir suç imparatorluğu kurmak için harekete geçen yeraltı güçleri arasında, Oswald Cobblepot da kendi yolunu çizmeye hazırlanıyor.

Yapımdan yayınlanan yeni fragman, Oz’un Batman hayranlarının yakından tanıdığı suç kralına dönüşeceği hikâyenin başlangıcına dair detayları gözler önüne seriyor.

Farrell, The Penguin dizisinde Clancy Brown tarafından canlandırılan Salvatore Moroni de dahil olmak üzere Gotham’ın diğer kötü şöhretli suç patronlarıyla karşı karşıya gelecek.



Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Sofia Falcone rolüyle Cristin Milioti, Victor Aguilar rolüyle Rhenzy Feliz, Dom Gigante rolüyle Myles Humphus, Castillo rolüyle Berto Colon, Dedektif Marcus Wise rolüyle Craig Walker ve Cinnamon rolüyle Ava Grey yer alıyor.

The Penguin dizisi 2024 yılının son çeyreğinde izleyicilerle buluşacak. Net yayın tarihi ise henüz açıklanmış değil.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
colin, diziden, dönüyor, farrell’lı, fragman, geri, gotham’a, max, penguin”, yapımı, yeni, İşte, “the


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
“Fairy Tail” Animesi Yeni Bölümleri ile Geri Dönüyor: İşte İlk Fragman ve Yayın Tarihi KoJiRo Anime 8 22 Mart 2024 19:53
Roberto Mancini Premier Lig'e geri dönüyor! İşte takımı KoJiRo Spor Dünyası 0 16 Mart 2024 09:29
The Penguin | Resmi In-Production Teaser Fragman mortal Yabancı Diziler 0 13 Nisan 2023 11:26
Phineas and Ferb, 20'şer bölümden oluşacak 2 yeni sezonla geri dönüyor! Beatrice Yabancı Diziler 0 14 Ocak 2023 14:13
Behzat Ç. yeni bölümleriyle geri dönüyor Beatrice Televizyon Dünyası 0 15 Haziran 2022 12:38




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net