Forum Logo




Yay Burcunu Gözünden Tanı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Mart 2023, 21:50   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yay Burcunu Gözünden Tanı




Yay Burcunu Gözünden Tanı
Www.TrendForum.Net

Yay Burcunu Gözünden Tanı!

Bu bölümde çabuk gerilen, hemen gevşeyen, yüzünden gülücük, dilinden uyduruk eksik olmayan insanlar diyarına konuk olacak, hayatta kalmasının mucizesini anlamaya çalışacağız ?Zira şansına bu denli güvenen, parayla pulla, kariyerle koltukla işi olmayan, kent yaşamına tümüyle alışmakta zorlanan insanlardan söz ediyoruz. Bakalım Yay’ı gözünden tanımak için ne tür bilgilere ihtiyaç var?
Yay bağlasan durmaz, kabına sığmaz, gezmeden olmaz!

Yay’ın tümüyle bağlandığı, onsuz olamam sandığı, gözünün önünden ayırmadığı, herkesten sakındığı tek duygusu özgürlüktür. Diğer tüm bağları koparır, kendini kısıtlayacak her tür kuralı, geleneği, ilişkiyi ardında bırakır! Gözünün ermediği, bilgisinin yetmediği kocaman dünyanın; henüz zihni için karanlık sayılan coğrafyalarına da aşırı meraklıdır. Merakına kulak vermek, kalk gidelim diyen heyecanına ayak uydurmak konusunda da pek heveslidir. Hal böyle olunca Yay üşenip herkesin güvenli alan olarak ilan ettiği geleneklerin, yaşam rutinlerinin içine hapsolmaz, hiçbir çevre baskısına kulak asmaz!
Macera türünde olmayan hikâyenin figüranı dahi olmaz!

Yay için tek gerçek vardır o da tüm yaşamını kocaman bir macera parkuruna çevirmek! Kalbinin gümbürtüsünden duramamak, kan basıncının şakaklarına yaptığı baskıyı hissetmek, adrenalin dolu koca bir maceranın içinde yaşamak; Yay için paha biçilemez bir ömür demektir. Ekstrem sporlar, maceralı ilişkiler bir yana Yay insanları rutinlerine de heyecan katar! Seks hayatını çeşitlendirir, durmaksızın plansız yolculuklara çıkar, arkadaşlarını riski bol alanlardan seçer, monoton olan her şeyi çabucak terk ederler!
Cesurdur, tehlikeye atılmadan duramaz, abartısız lafı duyulmaz!

Yay zaten dümdüz yaşamaz! Safariye de çıkar, atlanamaz denen dağdan paraşütü sırtında koşar adım uçuruma da dalar! Yay zaten olabildiğince tehlikeyle yüzleşir her adımında macera arar! O da yetmezmiş gibi, beş yaşar bin anlatır. Beş metrelik bir ayıyla da anlaşır, boğa yılanının ısırığını da kıl payı atlatır! Yay’ın dili de neşesi de heyecanı da abartıdan uzaklarda fazla soluk alamaz! Yay kendince bir türkü tutturur, kendi söyler, kendi oynar! Kimseye bir zararı da yoktur ama! Özellikle yalan söylemez, kimsenin kuyusunu kazmaz, karanlık düşüncelerin esiri olmaz! Yay bir eğlence aracı olarak hikayelerine abartı katar, arkadaşlarını da gülmekten kırar!
Kıskançlık nedir bilmez, insanın her çeşidiyle tanışmadan rahat etmez!

Duygusal derinliği tehdit olarak algılayan, gönül bağını ayağına takılan prangayla, bileğine takılan kelepçeyle bir tutan Yay; ne kıskanılmaya dayanır ne de eni konu kıskanır! Belki küçük heyecanlar yaratmak için mış gibi yapar ama kimseleri kıskanmaz. Kendi heveslerinin peşinden gönlünce koşmasına engel olacak hiçbir ilişki kurmaz! Kendini dünya vatandaşı ilan eden, köksüz ağaç, çöpsüz üzüm mantığıyla gezen Yay, ruhunu kimselerin kalbine büsbütün hapsetmez! Kimselerin duygusunu da tekelinde tutmak gafletine düşmez!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcunu, gözünden, tanı, yay


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Başak Burcunu Gözünden Tanı Asi Ruh Başak 0 28 Mart 2023 11:00
Yengeç Burcunu Gözünden Tanı Asi Ruh Yengeç 1 25 Mart 2023 17:41
Kronik Yorgunluk Sendromu Tanı Yöntemleri Nelerdir? Asi Ruh Psikiyatri 0 21 Mart 2023 23:05
Erkeklerin Gözünden Forumlardaki Kızlar Er Şaban Müzik ve Video Dünyası 2 13 Eylül 2022 15:06
Balık Burcunu Gözünden Tanı! Astrea Balık 0 13 Mayıs 2022 22:59




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net