Forum Logo




Eylül ayında yay burcu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 01 Eylül 2023, 17:49   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Eylül ayında yay burcu




Eylül ayında yay burcu
Www.TrendForum.Net

YAY, Eylül ayı hedeflerinize ve planlarınıza odaklanmanız gereken bir dönem olabilir. Yeni hedefler belirleyebilir, yeni görevlere atılabilir ve geleceğinizi şekillendirmek için bu alanlara daha fazla kafa yorabilirsiniz. Gelişmeler belki de istediğiniz hızda gelmeyebilir, ancak 15 Eylül'deki yeni ay, yeni başlangıçların ve hatta yeni bir kariyerin ilk adımlarını atmanıza yardımcı olabilir.

Mars'ın Terazi burcuna geçişi, sosyal ilişkilerde anlaşmazlık ve sürtüşmelerin daha fazla ortaya çıkmasına neden olabilir. Arkadaşlarınızla ilişkileri düzenlemekte zorlanabilirsiniz. Ancak 23 Eylül'den sonra bu sosyal alanlara daha fazla odaklanabilir ve ilişkilerinizi geliştirmek için daha iyi bir zaman olabilir.

29 Eylül'deki dolunay, aşk ve sevdiklerinizle ilgili önemli kararları getirebilir. İlişkilerinizi değerlendirmeniz veya romantik bir adım atmanız gerekebilir. Bu dönemi duygusal olarak anlam dolu kararlar almak için kullanabilirsiniz.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ayında, burcu, eylül, yay


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Eylül ayında koç burcu DeepSilence Koç 1 01 Eylül 2023 18:35
Eylül ayında akrep burcu DeepSilence Akrep 0 01 Eylül 2023 17:49
Eylül ayında terazi burcu DeepSilence Terazi 0 01 Eylül 2023 17:48
Eylül ayında başak burcu DeepSilence Başak 0 01 Eylül 2023 17:48
Eylül ayında boğa burcu DeepSilence Boğa 0 01 Eylül 2023 17:45




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net