Forum Logo




Yengeç Burcu İçin En İdeal 5 Tatil Rotası


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Asi Ruh

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Mart 2023, 18:34   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yengeç Burcu İçin En İdeal 5 Tatil Rotası




Yengeç Burcu İçin En İdeal 5 Tatil Rotası
Www.TrendForum.Net

Yengeç Burçları İçin En İdeal 5 Tatil Rotası
Mavi Yolculuk

Denizde aileleriyle geçirecekleri tatil, Yengeç burçları için son derece huzur verici ve dinlendirici olacaktır. Tatillerini Marmaris-Fethiye rotasında mavi yolculuk yaparak değerlendirme fikri Yengeçleri cezbedebilir. Yoğun iş hayatının karmaşasından ve stresten uzaklaşıp, birkaç gün su üzerinde olmak, Marmaris ve Fethiye’deki koylarda yüzmek Yengeç burçlarına çok iyi gelecektir.
Paris – Disneyland

Ailesiyle bir arada tatil geçirecek Yengeçler için Paris cazip bir seçenek olabilir. Özellikle çocuklu ailelerin Paris’e gitmişken uğramadan dönmeyeceği Disneyland’da Yengeç burçları çok keyifli ve masal gibi bir gün geçirip çocukluklarına kısa bir yolculuk yapabilirler. Fransa’nın simgesi olan Eyfel’e çıkıp, şehrin etkileyici manzarasını görebilirler. Paris’in sokaklarında dolaşmak, müzelerini gezmek romantik Yengeç burçlarının çok ilgisini çekecek ve keyifli bir tatil geçirmelerini sağlayacaktır.
Makedonya

Ailelerine ve geleneklerine bağlı Yengeçler için dedelerinin doğduğu toprakları görmek iyi bir tatil seçeneği olabilir. Tutumlu Yengeçler, aileleriyle birlikte Makedonya’da uygun bütçeyle keyifli bir seyahat yapabilirler. Ülkenin Osmanlı mirası camilerini görebilir, eski ve tarihi sokaklarında duygusal ve etkileyici ânlar yaşayabilirler. Ülkenin başkenti Üsküp’ün sokaklarını ve müzelerini gördükten sonra, Ohrid’e geçip buradaki eski Osmanlı evlerinin olduğu sokakları gezebilirler. Yaz mevsiminde Ohrid Gölü’nde yüzme deneyimini de yaşayabilirler.
Yunan Adaları

Geleneklerine bağlı ve deniz tutkunu Yengeç burçları için Yunan Adaları en ideal tatil rotalarından biri. Tarihi sokakları, begonvilli evleri, plajları ve Türk mutfağına çok benzeyen Yunan mutfağı lezzetleriyle Yunan Adaları’nı aileleriyle birlikte keşfetmek Yengeç burçları inanılmaz keyifli olacaktır. Yengeçler, gündüz adaların tarihi sokaklarında dolaşıp masmavi denizlerinde yüzebilir, akşamları ise keyifli ve romantik bir akşam yemeği yiyebilirler. Bu adaların en popülerlerinden olan Mikanos, Santorini, Rodos, Sakız ve Midilli, Yengeçlerin keşfini bekliyor!
Petra Antik Kenti

Tatillerini tarihi ve gizemli bir yeri keşfederek geçirmek isteyen Yengeç burçları için bir başka önerimiz ise dünyanın en gizemli yerlerinden olan Petra antik kenti. Ürdün’de bulunan, Nebatiler tarafından kurulan ve yaklaşık iki bin beş yüz yıllık geçmişe sahip Petra; El-Hazne gibi kayalara oyulmuş görkemli yapılarıyla, tapınaklarıyla, amfi tiyatrosu ve tarihiyle Yengeç burçlarını büyüleyecektir.
gupse bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 25 Mart 2023, 18:36   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Yengeç Burcu İçin En İdeal 5 Tatil Rotası




Paris dısinda ki yerlerde olmak isterdim
__________________
"Her görüşünde ilk kez görür gibi.
Her bakışında son kez bakar gibi."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, rotası, tatil, İçin, İdeal, yengeç


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İkizler Burcu İçin 5 İdeal Tatil Rotası Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 18:50
Boğa Burçları İçin En İdeal 5 Tatil Rotası Asi Ruh Boğa 0 24 Mart 2023 13:40
Koç Burcu İçin En İdeal 5 Tatil Rotası Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 15:52
Akrep Burçları İçin En İdeal 5 Tatil Rotası Astrea Akrep 0 14 Mayıs 2022 04:20
Balık Burçları İçin En İdeal 5 Tatil Rotası Astrea Balık 0 13 Mayıs 2022 23:01




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net