Forum Logo




Yengeç Burcunun “En İyi” Özellikleri!


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Asi Ruh

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Mart 2023, 18:49   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yengeç Burcunun “En İyi” Özellikleri!




Yengeç Burcunun “En İyi” Özellikleri!
Www.TrendForum.Net

Yengeç Burcunun “En İyi” Özellikleri!
Sıcacık mutfağında karınlardan önce gönülleri doyuran, sevdiklerini sıcacık sevgisiyle saran, kalbinin derininde büyüttüğü şefkatli duygularıyla yaşayan, Zodyak’ın en hassas insanı olan Yengeç’in kendi kadar çevresindeki herkesin mutluluğunu ilgilendiren güzide özelliklerinde sıra! Bakalım Yengeç’in enleri arasında daha neler var?
En Empatik

Empati kabiliyeti ne çalışmakla elde edilir ne de bin yakarış, türlü yalvarışla ödünç verilir! Parayla pulla zaten satın alınamayan bu maharetin sahibine de her koyunun kendi bacağından asıldığı günümüz dünyasında nadir rastlanır. Empati; kendini başkalarının yerine koyup insanların dertlerini paylaşmayı, gelişkin bir sağduyu kazanayı, insanlığa her durumda eşit mesafede olmayı gerektirir. Yengeç kendi gibi üzülür başkasının derdine, tıpkı kendine verdiği mücadeleyi verir herkesin mağduriyetinde. Bu muazzam duygu, Yengeç’in tüm yaratılışa karşı hassasiyet geliştirmesini sağlar. İnsanların derdiyle hemhal olmayı başaran ve şefkatinden sual olunmayan Yengeç, dokunabildiği her canlının yaralarını sarar!
En Şefkatli

Yengeç tüm dünyaya annelik edecek denli güçlü bir şefkat duygusuyla doğar ve yaratılış enerjisini heybesinde saklar! Kocaman bir yürekle sever Yengeç! Ağacın kırılmış dalını da aynı şefkatle sarar, annesiz kalmış bir kediye de müthiş bir yakınlık duyar! Sihirli ellerle dokunur Yengeç sevdiğine! Rahatını, sevincini, derdini, mutluluğunu; yaşadığı tüm duyguları sevgisiyle sarar, güzel duyguları bereketiyle katlar, yüceltir. Kendine has sever Yengeç; onun yüreğine giren kimse kendini bir daha sevgisiz hissetmez! Biraz ona, azıcık ötekine, çokça berikine verince azalan, herkese azıcık ucundan dağıtılıp tasarruf yapılan bir sevgi değildir onunki; herkese oluk oluk akar, yağmur olup yağar! Yaraları Yengeç sarar, Yengeç’in eliyle yapılan çorba şifa saçar. Dünyanın gazlı bezi, sıcacık battaniyesi, bir lokma yemeği, yardım elidir Yengeç her zaman!
En Duygusal

Yengeç olmayanın bilemeyeceği, uzun uzun anlatsalar da kimselerin kolayca anlayamayacağı çeşit çeşit duygunun sahibidir Yengeç! Yengeç’e duygusal deriz; hep yanlış anlaşılır! Gözünün yaşına, kalbinin kırığına bakıp duygusuna atıp yapmayız oysa! Öfke de bir duygudur, nefret de heyecan da hüzün de… tümünün sahibidir Yengeç! Empati kabiliyetinin şahanesi de tam olarak bu çeşitlilikten gelir. Yengeç öfkeli insanın ruh halini de anlar, insanların nefret sebeplerini de! Acıyı yaşatanı da anlar, yaşayanın ne hissettiğini de! İnsan temelde anlayamadığını bilemez, kulaktan dolma bilgileri özümsemeden duyarlılık geliştiremez! İşte tam da bu noktada Yengeç’in tüm dünyayı kuşatan merhametinin sebebi belli olur! Zira Yengeç sahip olduğu duygu çeşitliliğiyle herkesi anlar, herkesin yerine kendini koyar! Çünkü yaşama duygusal gözlerle bakar!
En Geleneksel

Yengeç’in var oluş temelinin ilk tuğlası da gelecek hayallerinin mihenk taşı da ailesidir! Yengeç köklerine bağlı kalmak ve zamanı gelince özenle koruduğu geleneklerini geleceğe taşıyacak bağlantıyı kurmak için kendi köklerini salmak ister. Yengeç’in yaşam vazifesi; aile geleneklerini korumak ve yarınları güvence altına almak için sevgiyle inşa ettiği köprünün bir ucunu çocuklarının sorumluluklarına bağlamaktır. Yengeç nasıl ki ailesine dört kolla, tüm duygularıyla, yüksek bir sevgi ve saygıyla bağlıdır, kendi ailesini kurup dünyaya varlığını sürdürecek bir elçi bırakmak da onun yaşam amacıdır. Yengeç içim tüm insanlık sevilmeye değerdir ancak kan bağı olan insanlar bambaşka bir yerdedir. Yengeç’in geleneklerinden sıkıldığı, ailesinde uzaklarda rahatı bulduğu sıkça rastlanır bir durum değildir. O ait olduğu yerde, kendi aidiyetlerini geliştirip, şefkatle sevilmek ve kocaman kanatlarıyla ailesini korumak ister.
gupse bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 25 Mart 2023, 18:52   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Yengeç Burcunun “En İyi” Özellikleri!




Şey o degilde ilk fotoda sağ tarafta en altta kalan kol ne kaslı öyle
__________________
"Her görüşünde ilk kez görür gibi.
Her bakışında son kez bakar gibi."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcunun, yengeç, İyi”, özellikleri, “en


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yengeç Burcunun “En Kötü” Özellikleri! Asi Ruh Yengeç 4 25 Mart 2023 21:05
Yengeç Burcunun Olmazsa Olmazları Asi Ruh Yengeç 1 25 Mart 2023 17:37
Yengeç Burcunun Hayat Mottosu Asi Ruh Yengeç 1 25 Mart 2023 17:36
Yengeç Burcunun Açık Ara En İyi Burç Olduğunun 17 Maddede İspatı Fiona Yengeç 10 11 Mart 2023 20:43
Yengeç Burcu Özellikleri mamihlapinatapai Yengeç 1 06 Mayıs 2022 11:06




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net