Forum Logo




Yengeç Burcu Erkeğine Neden Aşık Olmamalısın!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Mart 2023, 18:59   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yengeç Burcu Erkeğine Neden Aşık Olmamalısın!




Yengeç Burcu Erkeğine Neden Aşık Olmamalısın!
Www.TrendForum.Net

Yengeç Burcu Erkeğine Neden Aşık Olmamalısın!

Ne demiş atalarımız “Öldürürsen öldür karışamam, yiğit adamdı ne yaptın demem ama hakkını da gasp ettirmem!” Biz de az sonra Yengeç katlini başlatacak olsak da söylemek isteriz ki erkeğin en evlilik yanlısı Yengeç’tir. Aile kurumuna hayran, evlilik cüzdanına sevdalıdır, kök salmak için gönlünün seçtiğine yüzüğü takıverir. Ama var onun da çekilmez yanları, aşkından ölsen durulmaz tarafları!
Küsen adam olur mu deme, olur!

Azıcık da ben küssem, boşluk bulsam da trip atsam, iki gözyaşı akıtsam da gözümü temizlesem diye bekler durursun, sıra sana bir türlü gelmez! Erkeğin bu kadar ağlayanı, bir raddeden sonra çekilmez. Böyle her şeye alınan, çabucak küsüp kaprislere doymayan, nazlı bir sevgili istiyorsan diyecek sözümüz yok, ama bunlar benim göz yaşlarıma mendil, koca omuz olsun diyorsan, buralarda sana ekmek yok!
Tüm zorlu durumlarla yüzleşmek sana kalır!

Hemen duygularına gömülür yalnızlığına kaçar, kulaklarını dış dünyaya tıkar, göz yaşlarının sesini dinler! Yaşadığı yoğun duygusallıktan dolayı kriz anlarında seni seninle ve hüzün yükünle bırakır! Kırmızı alarm durumlarında dizlerinin bağı çözülür, yüreği parçalanır, zorluklara göğüs germek her defasında sana kalır!
Yes merhamet, no disiplin!

Madem Yengeç’le aşk yaşıyorsun; gelinlik modelini çoktan seçmiş, tek taşını ilk günden takmış, çocuğun beşiği, bezi, memesi derken alışverişini tamamlamış, beyinin boyadığı pembe panjurlu, kayınvalideciğinin zevkleriyle döşenmiş yuvanda oturman muhtemel. E çocuğunu da kucağına almışsındır herhalde! Şimdi sıra zorlu çocuk yetiştirme parkurunda! Hiçbir yasağın delinmeden baki kalmaz, babası muhakkak canı yavrusuna serbestlik verir, senin kuralların Yengeç evinde geçmez!
Asla çekirdek aile olamazsınız!

Misafirlerden başını kaldırıp, mutfaktan marifetini kurtarıp nasıl çocuk sahibi oldun şaşkınız! Neyse ki her gün kayınvalidene uğrama periyodu son buldu, zat-ı şahaneleri sana taşındı! Halasında yemek, dayısında kahvaltı, kuzenler buluşması derken baş başa kalabilmişliğiniz zaten yoktu, şimdi annesi sizinle sülale tepenizde yaşarsınız! Yengeç’le mi evlisin yedi sülalesiyle mi belli değil!
Senin derdin dert olmaz ellerin yanında!

Yengeç ailesine pek düşkündür, sevdiklerinin dertlerine koşmaktan iflahı kurur, tere karışır! Yüzünü göremez oldum desen de aması bitmez! Onun ihtiyacı, bunun yara merhemi, şunun depresyon nöbeti derken Yengeç evinizin duygu doktoru olarak kapı kapı dolaşır, evinin halini, eşinin beklentisini unutur! Fazla merhamet de bazen aşık usandırır!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aşık, burcu, erkeğine, neden, olmamalısın, yengeç


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yengeç Burcu Kadını Asi Ruh Yengeç 9 20 Nisan 2023 09:59
Yengeç Burcu Yükseleni Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 18:36
Koç Burcu Erkeğine Neden Aşık Olmamalısın? Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 14:18
Yengeç Burcu Olmak Asi Ruh Trend Sözlük 2 07 Mart 2023 13:20
Yengeç Burcu Özellikleri mamihlapinatapai Yengeç 1 06 Mayıs 2022 11:06




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net