Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Mayıs 2023, 21:37   #2
Çevrimdışı
Asi Ruh
Diamond Üye
Yanıt: Çin Burcuna Göre Yılan Burcu Ve Özellikleri




Yılan Burcunun Elementlerine Göre Karakter Yapıları ;

Odun Yılanı (1905-1965)


Odun yaratıcılık ve keşif sağlayarak bilgelik ve ilham vermektedir. En büyük özelliği bilgiyi yakalaması ve öngörülerinin gelişmiş olmasıdır. Bilgisini birçok hedefi başarmada kullanır. Yılan burçları arasında en huzurlu hayatı olan odun yılanıdır. Lüks yaşamı sever. Kibirli olabilir. Sanat, müzik, tiyatro ve doğayı seyretmekten hoşlanır.

Ateş Yılanı (1917-1977)

Ateş yılanı yılan burçları arasında en karizmatik ve baskın olanıdır. Güçlü kişiliği ile güven veren lider özelliği vardır. Cazibesiyle sürekli yükselir ve kendine iyi pozisyonlar bulur. En gizli ve obsesif istekleri güç ve zenginlikle ilgilidir. Bu istekleri yüzünden etrafına güvensizlik verebilir. Başkalarını fazla düşünmeksizin ön yargılarıyla mahkum eden özelliği de vardır. Zirveye ulaşmak için mücadele eder. Başarı ve şöhreti elinden bırakmamaya çalışır.

Toprak Yılanı (1929-1989)

Sıcaklığı ve doğallığı en toprak yılanının en önemli özelliğidir. Yılan burçları arasında en hassas ve ihtiyatlı olanıdır. Karar vermeden önce mutlaka istişare yapar. Bir kere karar verdi mi amacına ulaşmak için sürekli çalışır. Amaçlara genelde uzun vadelidir. Fırsatlardan yararlanmak için ince zekasını ve sezgisini kullanır. Kariyerini yavaş ve sessiz biçimde gerçekleştirir. Çatışmalı durumlarda soğukkanlılığını korur.

Metal Yılanı (1941-2001)

Metal yılanı çok zeki ve hesapçıdır. Kararlılığıyla hedeflerini gerçekleştirir. Fırsatları yakalamada doğuştan yeteneklidir. Güç ve zenginliğe ulaşmak için sürekli ve sessizce çaba gösterir. Yılan burçları arasında lüks ve iyi yaşama en düşkün olanıdır. Ayrıca yılan burçları arasında en ketum, ihtiyatlı, kaçmaya hazır ve ürkek olanıdır.

Su Yılanı (1893-1953-2013)

Yüksek konsantrasyon ve sezgi gücüne sahiptir. İnce zekası ile olaylar karşısında ne yapacağını çok iyi bilir. Güzel sanatlara ve edebiyata ilgi duyar. Aşırı kindardır.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt