Forum Logo




Çin Burcuna Göre Yılan Burcu Ve Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mayıs 2023, 21:36   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Çin Burcuna Göre Yılan Burcu Ve Özellikleri




Çin Burcuna Göre Yılan Burcu Ve Özellikleri
Www.TrendForum.Net

YILAN YILINDA DOĞANLAR ; 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037, 2049

Yılan burcunda doğanlar , ejderha burcu gibi dikkat çekmeye meraklı değildirler. Çok dakik olan bu burcun insanları oturaklı bir karaktere sahiptir. Mağrur, sessiz fakat etkileyici olan yılan insanı, hedeflerine direkt değil dolambaçlı yoldan gitmeyi tercih ederler.

Hislerine güvenen, sezgi gücü yüksek yılan burcu insanları, adım atmadan önce kararını mantık ve duygusal olarak değerlendirir. Kuvvetli sezgileri ile yalan söylendiğini kolaylıkla anlayabilirler. Para harcamayı, lüks yaşamı severler. Kıyafetlerin büyük önem verirler. Güzel giyinmesini seven yılan insanı, en basit giyiminde bile şık görünmeyi başarabilir. Maddi konulara eli sıkı biri olarak tanınır çevresinde.

Yılan burcunda doğanlar, hayatı paylaşacağı kişi ile zevklerinin uymasını ister ve ona göre seçer. Davranışlarını gizleyen yılan insanını eğer izin verirse tanıyabilirsiniz.

Yılan burcunda doğan kadınlar, alımlı ve çekicidirler. Son derece kıskanç bir yapıya sahiptirler fakat kendileri de o kadar sadık sayılmazlar. Bunun arkasında ise güzel olan her şeyi sahiplenme hissi yatar. Bundan dolayı yaşadığı ilişki sayısı fazladır. Güvene ihtiyaç duyarlar. Hırslıdır ama çalışkan değildirler. Çevresindekilere karşı entelektüel kişi imajı bırakır.

Yılan burcunda doğan erkekler, içgüdüsel olarak nasıl davranılması gerektiğini bilmeleri nedeniyle istediği kişiyi elde edebilirler. Nazik ve aşka düşkündürler. Fakat duygusallığını gözlerden uzak yaşamak isterler. Girişimci olmalarına rağmen korkuları nedeniyle fazla gelişme gösteremezler. Yılan erkeği, güvensizlik nedeniyle riske girmez. Sağlam adımlar atarak hedefine emin adımlarla ilerlemek ister. Meraklı bir yapıya sahiptirler.

Bu burçta doğanlar; yılan, öğretmen, filozof, yazar, psikiyatr ya da falcı gibi mesleklerde başarılı olur.

Yılan burcundan doğanların rengi buz mavisi, bitkisi kamelya ve palmiye, uğurlu sayısı 3, madeni ise platinyumdur.

UYUMLU VE UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR : Horoz ya da Öküzle evlilik en iyisi olacaktır. İkili ilişkilerde Domuzla anlaşamazlar.

4 Şubat 1905- 24 Ocak 1906(odun)

23 Ocak 1917–10 Şubat 1918(ateş)

10 Şubat 1929–29 0cak1930(toprak)

27 Ocak 1941–14 Şubat 1942(metal)

14 Şubat 1953- 2 Şubat 1954(su)

2 Şubat 1965- 20 0cak 1966(odun)

18 Şubat 1977- 6 Şubat 1978(ateş)

6 Şubat 1989–26 Ocak 1990(toprak)
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 22 Mayıs 2023, 21:37   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Çin Burcuna Göre Yılan Burcu Ve Özellikleri




Yılan Burcunun Elementlerine Göre Karakter Yapıları ;

Odun Yılanı (1905-1965)


Odun yaratıcılık ve keşif sağlayarak bilgelik ve ilham vermektedir. En büyük özelliği bilgiyi yakalaması ve öngörülerinin gelişmiş olmasıdır. Bilgisini birçok hedefi başarmada kullanır. Yılan burçları arasında en huzurlu hayatı olan odun yılanıdır. Lüks yaşamı sever. Kibirli olabilir. Sanat, müzik, tiyatro ve doğayı seyretmekten hoşlanır.

Ateş Yılanı (1917-1977)

Ateş yılanı yılan burçları arasında en karizmatik ve baskın olanıdır. Güçlü kişiliği ile güven veren lider özelliği vardır. Cazibesiyle sürekli yükselir ve kendine iyi pozisyonlar bulur. En gizli ve obsesif istekleri güç ve zenginlikle ilgilidir. Bu istekleri yüzünden etrafına güvensizlik verebilir. Başkalarını fazla düşünmeksizin ön yargılarıyla mahkum eden özelliği de vardır. Zirveye ulaşmak için mücadele eder. Başarı ve şöhreti elinden bırakmamaya çalışır.

Toprak Yılanı (1929-1989)

Sıcaklığı ve doğallığı en toprak yılanının en önemli özelliğidir. Yılan burçları arasında en hassas ve ihtiyatlı olanıdır. Karar vermeden önce mutlaka istişare yapar. Bir kere karar verdi mi amacına ulaşmak için sürekli çalışır. Amaçlara genelde uzun vadelidir. Fırsatlardan yararlanmak için ince zekasını ve sezgisini kullanır. Kariyerini yavaş ve sessiz biçimde gerçekleştirir. Çatışmalı durumlarda soğukkanlılığını korur.

Metal Yılanı (1941-2001)

Metal yılanı çok zeki ve hesapçıdır. Kararlılığıyla hedeflerini gerçekleştirir. Fırsatları yakalamada doğuştan yeteneklidir. Güç ve zenginliğe ulaşmak için sürekli ve sessizce çaba gösterir. Yılan burçları arasında lüks ve iyi yaşama en düşkün olanıdır. Ayrıca yılan burçları arasında en ketum, ihtiyatlı, kaçmaya hazır ve ürkek olanıdır.

Su Yılanı (1893-1953-2013)

Yüksek konsantrasyon ve sezgi gücüne sahiptir. İnce zekası ile olaylar karşısında ne yapacağını çok iyi bilir. Güzel sanatlara ve edebiyata ilgi duyar. Aşırı kindardır.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 22 Mayıs 2023, 21:37   #3
Çevrimdışı
Yüzümden düşen bin parçayı toplayıp,
Yerine kocaman bir tebessüm yerleştiren var
"o" iyiki var.
Yanıt: Çin Burcuna Göre Yılan Burcu Ve Özellikleri




Ben yine yokum.(:
__________________
- Rotasız adımlarıma eşlik eder sisli yollar..
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 22 Mayıs 2023, 21:38   #4
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Çin Burcuna Göre Yılan Burcu Ve Özellikleri






Yılanlar
Genellikle cazibeli ve şık kişilerdir.

Karar veremediklerinde içgüdüleriyle yön bulurlar, çok derin düşünürler.

Filozofik yapıları nedeniyle yıllar geçtikçe daha olgun ve bilge bir yapıya kavuşurlar.

Bulundukları ortamda ya da çalıştıkları konuda her şeye hakim olmak isterler.

Yapılan iyilik ya da kötülüğü unutmamaları, kindar olmaları onları intikam almaya yönlendirir.

Çin burçlarının altıncısı olan yılan burcu zor bir burçtur. Yılan esrarengiz zekası, güzelliği ve duygusallığı sayesinde genellikle baştan çıkarıcı bir güce sahiptir. Ciddi, analitik ve derin düşüncelerle dolatılmış yılan, sezgilerine güvenir. Hatta yılanın altıncı hissi olduğu bile söylenir. Yılanın parlak, gizemli ve şık ruhu ona işletme, politika ve halkla ilişkiler alanlarında kariyer fırsatlarını kolayca açar. Kurnaz olan yılan her zaman söylediklerine dikkat eder, kısa ve net konuşmayı sever. Bunların yanında yılan keskin mizah anlayışıyla da bilinir fakat kendisini tehdit altında hissettiği durumlarda zihni aniden kararabilir. Öyle zamanlarda da daha alaycı, agresif ve kırıcı bir ton takınabilir.

Yılan yılında doğan bir kişi önce karşısındakinden almak şartıyla cömert, eli açık biridir. Genellikle sahiplenici ve kıskanç olan yılan, partnerinden hem çok şey bekler hem de tüm zamanını karşılanmayan beklentilerine bahaneler üreterek onu affetmekle harcar. Siyah renk ile ifade edilen derin öfkesi ve düşmanca sessizliği zamanla yıkıcı hale gelebilir. Kıskançlığı muhtemelen en güçlü kusurudur. Bu sebeple sadece partneriyle ilişkisi olumsuz etkilenmez aynı zamanda bu hırs onun kariyerini de sekteye uğratabilir. Kendi başarısının ilmeklerini sabırla örmek yerine kıskançlıkla oyalanıp zaman kaybedebilir.

Şaşmayan hayat dolu hafızasıyla esrarengiz yılan, geçmişte yaşadığı hiçbir olayı ya da söylenen hiçbir şeyi unutmaz. Her zaman gardını almıştır ve olayları kendi lehine çevirmek için derin sezgisel gücünü kullanır.Gençliğinde genellikle durum böyle olmasa da yılan yaşlandıkça cimrileşebilir. Diğer taraftan giderek daha sakin ve bilge biri haline gelir. Bu yüzden de duygusal yaşamı dışında aynı hataları tekrarlamamayı başarır.Yılan daha çok içe kapanıktır. Felsefi ve entelektüel faaliyetlere meyillidir. Ketum bir gözlemci olan Yılan burcunun ağzı sıkıdır, tanımadığı insanlarla bilgi paylaşmaktan kaçınır hatta birine güven duyduktan sonra bile o kişinin en ufak bir ihanetini affetmez.

Kötü muamele gördüğünü hissettiğinde yılan intikamcı bir yaratığa dönüşür, inatçı biri olur ve avantajı tekrardan kazanmak için uygun zamanı bekler. Yılanın düşmanı olma konusunda hiç kimsenin en ufak bir isteği olmayacağını söylemek yeterlidir çünkü o öyle mükemmel bir şekilde silahlanmıştır ki en karmaşık durumlarda bile durumu kendi avantajına çevirebilir. Yılan, hayatın karmaşık anlarında amaçlarına ulaşmak için kurnazlığını kullanmaktan çekinmez. Ayrıca yer altı dünyası, tehlike ve riskli davranışlardan etkilenir. Yılan, gençliğinde en karanlık dürtülerini başarılı bir şekilde yönlendiremezse bunlar giderek tehlikeli bir hale gelebilir ve görünür izler bırakabilir.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, burcuna, Çin, göre, yılan, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Çin Burcuna Göre Öküz Burcu Ve Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 6 22 Mayıs 2023 21:42
Çin Burcuna Göre Ejderha Burcu Ve Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 10 22 Mayıs 2023 21:41
Çin Burcuna Göre Tavşan Burcu Ve Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 5 22 Mayıs 2023 21:32
Çin Burcuna Göre Kaplan Burcu Ve Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 22 Mayıs 2023 21:27
Çin Burcuna Göre Fare Burcu Ve Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 2 22 Mayıs 2023 20:41




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net