Tekil mesaj gösterimi
Alt 14 Mart 2023, 16:42   #8
Çevrimdışı
Asi Ruh
Diamond Üye
Yanıt: Rüyada Kadın Görmek İle İlgili Tüm Rüya Tabirleri




Rüyada kadın görmek farklı açılardan yorumlanmaktadır. Rüyasında güzel bir kadın gören kimsenin, o seneyi güzel geçireceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına işaret eder. Rüyada görülen güzel kadını sırtına alıp götüren kişi hasta ise şifa bulur, borçlu ise borcundan kurtulur, davalı ise mahkemeyi kazanır. Rüyada genç ve güzel bir kadın ile konuşmak, bereketle dolu bir seneye, hayra, daha çok mal ve rızka işarettir. Rüyada evinize gelen güzel kadın sevinç, ferahlık, mutluluk olarak yorumlanmaktadır.

Rüyada görülen çirkin kadın, göze hoş gelmeyen kadın ise sene boyu rahatsız, sıkıntılı, mutsuz olacağınıza, maddi ve manevi olarak sürekli bir sıkıntıya delalettir. Rüyada görülen güzel kadın tabirinin tam zıttı olarak yorumlanmıştır.

Rüyada kadın görmek bir kadın ile tabir edilir. Bu kadın dost gibi görünen gizli bir rakip ya da hasımdır aslında. Rüyada tabir yerindeyse süslü bir kadın görmek ve bu kadının da gerçek hayatta daha önce hiç görülmemiş birisi olması hiç beklenmedik bir anda mutluluk ve heyecan verici sözler işitmek anlamına gelir. Rüyada gencecik, çok güzel ve çok çekici bir kadının bir anda yaşlandığını görmek inancın güçlü olmasına işaret eder.

Rüyada bunun tam tersi olarak yaşlı bir kadın bir anda gençleşir ve rüya sahibi onunla yakınlaşarak, bir şeyler yaşarsa inancın güçleneceği anlamına gelir. Bir kişi gerçek hayatta yaşlı olan bir kadını rüyasında genç olarak görürse işi çoğalır ve kazancı artar. Rüyada genç kadın gören bir hasta derdine deva bulur. Rüyada genç ama dini inancı düşük olan bir kadın gören kişi mahcup olacağı bir şey yapacak ama öte yandan da çok mutlu olacağı bir söz işitecek demektir.

Alıntı: Rüya Tabirleri
 
Alıntı ile Yanıt