Forum Logo




Rüyada Kadın Görmek İle İlgili Rüya Tabirleri

Gördüğünüz rüyaların yorumlarını bu bölümde bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Mart 2023, 16:32   #1
Çevrimiçi
Diamond Üye
Rüyada Kadın Görmek İle İlgili Rüya Tabirleri




Rüyada Kadın Görmek İle İlgili Rüya Tabirleri
Www.TrendForum.Net



Genel olarak rüyada kadın görmek, hayır ve rahatlıkla temin edilecek bir sene geçireceğiniz demektir. Ancak, güzel kadınlar devamı olan maldır. Sonuç olarak rüyada güzel giyimli zarif bir kadın görmek genellikle iyi sayılmaktadır. Fakat rüyanın görülme şekline göre kadın dedikodu, entrika tatsız haber, yalan, hoşa gitmeyecek olay anlamına da gelmektedir. Yalnız güzel ve genç bir kadın sıkıntıları gizleyecek mutluluktur. Sevinçli bir kadın insanın kısa süre sonra sevineceğini haber verir.

Altıntı: Diyadin

Son düzenleyen Asi Ruh; 14 Mart 2023, 16:59.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 14 Mart 2023, 16:33   #2
Çevrimiçi
Diamond Üye
Yanıt: Rüyada Kadın Görmek İle İlgili Tüm Rüya Tabirleri




Rüyada kadın görmek, iyi ve sağlıklı bir yaşam sürmektir. Hayatınızın kolaylaşacağını ve maddi sorunlarınızın üstesinden geleceğinizi düşündürür. Aynı zamanda başarıları sembolize eder ve şu anda neredeyse mantıksız ve imkansız görünen arzularınızı gerçekleştireceğinizi gösterir. Kimi tabirlere göre rüyada kadın görmek, hayatında anlamsız işlerin peşinden koştuğunuza da yorumlanır.

Allıntı: Hürriyet
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 14 Mart 2023, 16:35   #3
Çevrimiçi
Diamond Üye
Yanıt: Rüyada Kadın Görmek İle İlgili Tüm Rüya Tabirleri




Kadın dünyanın kendisidir. İhtiyar bir kadın para ve maldır. İhtiyar bir kadınla yattığını gören ondan bir şey alır veya ihtiyar bir kadının kendisine doğru geldiğini gören, kolay kazanılacak dünyalığa kavuşur. Kendisi de dünyaya meyleder.

Çirkin ve ihtiyar bir kadının kendisinden yüz çevirdiğini ve uzaklaştığını gören, fakir düşer ve ahiret hayatına meyleder. Güzel kadın fakir için para ve rızık, zengin fitnedir. Bir kadınla çekişmek de malda noksanlıktır. Güzel bir kadını öpen, zevk yolunda malını çarçur eder. Bir kadının kendisini öptüğünü gören, mala kavuşur. Kısacası kadın, dünyanın kendisidir. Tanınmayan kadın daima tanınan kadından makbuldür.

Yabancı bir kadını öpmek: Kıymetli bir eşyanın kaybolacağına,

Yaşlı bir kadınla şakalaşmakünya mallarından tahminlerin üstünde faydalanmaya,

Genç karınızı ihtiyarlamış görmek: Keder ve hüzne işarettir. Tam zıttı olursa, bereket ve bol kazanç anlamına gelir.

Alıntı: Sabah
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 14 Mart 2023, 16:36   #4
Çevrimiçi
Diamond Üye
Yanıt: Rüyada Kadın Görmek İle İlgili Tüm Rüya Tabirleri




Rüyada kadın görmek pek çok anlamı olan bir rüyadır. Bu rüyayı gören kişi kendisini ferahlatacak düzeyde mutluluğa erişir. Bir başka yoruma göre de rüyada görülen kadının mutlu ya da hüzünlü olmasının rüya sahibinin durumunu etkileyebileceği söylenmiştir. Farklı bir yorum da rüyayı gören kişinin müjdeli bir haber alarak yaşamının değişeceği yönündedir. Bu rüya, aynı zamanda rüya sahibinin maddi kazancının artacağına ve sorunlarından kurtulacağına da işaret etmektedir. Alimlerden biri bu rüyanın anlamının dünya ile eş değer olduğunu belirtmiştir. Dolayısıyla bu rüya kişinin dünyalık isteği ile ilişkilidir.

Alıntı: Habertürk
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 14 Mart 2023, 16:37   #5
Çevrimiçi
Diamond Üye
Yanıt: Rüyada Kadın Görmek İle İlgili Tüm Rüya Tabirleri




Rüyada kadın görmek farklı anlamlarda yorumlanır. Burada rüyanın nasıl görüldüğü önem kazanır. Rüya sahibi güzel bir kadın görür ve onu sırtına alarak götürürse borç ve sıkıntılarından kurtulacağı, hastalıklarına şifa bulacağı alamet olur. Çirkin kadın ise rüya yorumcuları tarafından mutsuzluk yaşanacağının simgesi olarak kabul edilir.

Rüyasında güzel kadın gören kimsenin tüm yılı güzel geçer ve bu rüya, maddi manevi açıdan oldukça rahat bir yıl geçireceğine işaret eder. Eğer kişi rüyasında güzel bir kadını sırtına alıp götürüyorsa bu rüya, sahibinin hastalığına şifa bulacağı ve tüm borçlarından kurtulacağı şeklinde yorumlanır. Rüyasında genç ve güzel bir kadın ile konuşan rüya sahibi; mutlu, huzurlu, bereketli ve refah içinde bir yıl geçirecektir. Rüyada çirkin kadın görmek ise güzel kadın tabirinin tam tersi şekilde yorumlanır. Rüyasında çirkin kadın gören kimse yıl boyu sıkıntılı ve mutsuz olur. Bu rüya maddi ve manevi olarak devamlı bir sıkıntıya işarettir.

Alıntı: Mynet
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 14 Mart 2023, 16:39   #6
Çevrimiçi
Diamond Üye
Yanıt: Rüyada Kadın Görmek İle İlgili Tüm Rüya Tabirleri




Rüyada kadın görmek ne demek, ne anlama geliyor? Berrin Türkoğlu, rüyada kadın görmeyi şöyle yorumluyor:

Rüyada kadın görmek her ne kadar olumlu ve hayırlı bir şekilde tabir edilse de özellikle kadının rüyada size zarar verdiğini görmek de çok dikkatli olmanız gerektiğine işarettir. Rüyasında tanıdık bir kadın gören kısa zamanda mutlu olacağı güzel bir haber alır. Rüyada kadını görmekten mutlu olmak olarak yorumlanır.

Alıntı: Elele
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 14 Mart 2023, 16:40   #7
Çevrimiçi
Diamond Üye
Yanıt: Rüyada Kadın Görmek İle İlgili Tüm Rüya Tabirleri




Rüyada kadın görmek, hem hayır hem şerle yorumlanır. Rüyasında güzel bir kadın görmek, rahat ve hayırlı bir yıl geçirmeye işarettir. Kadını bazı yorumcular ambar, mahzen, sandık gibi şeylerle de tabir ederler. Bazen kadın, kabirle de yorumlanır.

İbn-i Kesir’e göre; rüyada kadın görmek, hapis ve ortağa da delalet eder. Kirmani; kadını yatak, elbise, kuyu, meyveli ağaç, divit ve hokka gibi şeylerle de yorumlamaktadır. Kadına ait rüyalar görülüş şekillerine göre yukarıdaki sembollerle çözülerek yorumlanır.

Rüyada kadın görmek; güzel kadın bollukla geçecek seneye, devamlı olmayan mala işarettir. Kadın; zevk ve menfaate, tarla, çiftlik, bağ ve bostana, bütün dünya nimetlerine ve yönetme istidadından dolayı sultana delalettir.

Alıntı: RüyaTabirleri
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 14 Mart 2023, 16:42   #8
Çevrimiçi
Diamond Üye
Yanıt: Rüyada Kadın Görmek İle İlgili Tüm Rüya Tabirleri




Rüyada kadın görmek farklı açılardan yorumlanmaktadır. Rüyasında güzel bir kadın gören kimsenin, o seneyi güzel geçireceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına işaret eder. Rüyada görülen güzel kadını sırtına alıp götüren kişi hasta ise şifa bulur, borçlu ise borcundan kurtulur, davalı ise mahkemeyi kazanır. Rüyada genç ve güzel bir kadın ile konuşmak, bereketle dolu bir seneye, hayra, daha çok mal ve rızka işarettir. Rüyada evinize gelen güzel kadın sevinç, ferahlık, mutluluk olarak yorumlanmaktadır.

Rüyada görülen çirkin kadın, göze hoş gelmeyen kadın ise sene boyu rahatsız, sıkıntılı, mutsuz olacağınıza, maddi ve manevi olarak sürekli bir sıkıntıya delalettir. Rüyada görülen güzel kadın tabirinin tam zıttı olarak yorumlanmıştır.

Rüyada kadın görmek bir kadın ile tabir edilir. Bu kadın dost gibi görünen gizli bir rakip ya da hasımdır aslında. Rüyada tabir yerindeyse süslü bir kadın görmek ve bu kadının da gerçek hayatta daha önce hiç görülmemiş birisi olması hiç beklenmedik bir anda mutluluk ve heyecan verici sözler işitmek anlamına gelir. Rüyada gencecik, çok güzel ve çok çekici bir kadının bir anda yaşlandığını görmek inancın güçlü olmasına işaret eder.

Rüyada bunun tam tersi olarak yaşlı bir kadın bir anda gençleşir ve rüya sahibi onunla yakınlaşarak, bir şeyler yaşarsa inancın güçleneceği anlamına gelir. Bir kişi gerçek hayatta yaşlı olan bir kadını rüyasında genç olarak görürse işi çoğalır ve kazancı artar. Rüyada genç kadın gören bir hasta derdine deva bulur. Rüyada genç ama dini inancı düşük olan bir kadın gören kişi mahcup olacağı bir şey yapacak ama öte yandan da çok mutlu olacağı bir söz işitecek demektir.

Alıntı: Rüya Tabirleri
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 14 Mart 2023, 16:43   #9
Çevrimiçi
Diamond Üye
Yanıt: Rüyada Kadın Görmek İle İlgili Tüm Rüya Tabirleri




Rüyada kadın görmek genel anlamıyla iyiye yorumlanır. Hayatınızda kolaylaşacağı ve maddi sıkıtlarınızın üstesinden geleceğinize işaret eder. Aynı zamanda başarılarınızı sembolize eder ve şu anda nerdeyse imkânsız görünen istek ve arzularınızın gerçekleşeceğini gösteril. Kimi uzmanlara göre rüyada kadın görmek hayatta olmayacak işlerin peşinden koşmak olarak yorumlanır.

Alıntı: Haberler
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 14 Mart 2023, 16:57   #10
Çevrimiçi
Diamond Üye
Yanıt: Rüyada Kadın Görmek İle İlgili Tüm Rüya Tabirleri




Rüyada kadın görmek, her ne kadar olumlu ve hayırlı bir şekilde tabir edilse de özellikle kadının rüyadaki hali anlamda değişikliklere neden olur. Rüyada görülen kadın iyi ve güzel ise, bu hayırla yorumlanırken, eğer rüyada görülen kadının suratı asık ve çirkin ise, olumsuz gelişmeler olacağı ve sıkıntılar yaşanacağı şeklinde yorumlanır.

Alıntı: Karar
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
görmek, kadın, rüya, rüyada, tabirleri, tüm, İle, İlgili


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Rüyada rüya görmek DeepSilence Trend Sözlük 2 01 Ocak 2024 07:12
Rüya Görmek İçin Nasıl Rahat Uyunur? Asi Ruh Rüya tabirleri 0 06 Mart 2023 03:07
Rüyada Balık Etli Kadın Görmek DeepSilence Rüya tabirleri 1 06 Mart 2023 03:06
Rüyada Cin Görmek DeepSilence Rüya tabirleri 0 28 Kasım 2022 10:47
Rüya Tabirleri devriksekiz Trend Sözlük 0 13 Ekim 2022 13:23




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net