Forum Logo




Adult Swim’in Son Animesi “Ninja Kamui” Listeleri Altüst Etti


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Mart 2024, 15:06   #1
Çevrimiçi
Adult Swim’in Son Animesi “Ninja Kamui” Listeleri Altüst Etti




Adult Swim’in Son Animesi “Ninja Kamui” Listeleri Altüst Etti
Www.TrendForum.Net

Ninja Kamui animesi yayına başladığı günden beri büyük beğeni toplamayı sürdürüyor. Yapım, intikam arayışındaki bir ninjanın maceralarını konu alıyor.



Ninja Kamui animesi prömiyerini 10 Şubat 2024’te Adult Swim’de yaptı. Yaratıcı ekibinde Jujutsu Kaisen ve God of Highschool’dan isimler yer alan yapım, aldığı pozitif yorumlarla adından söz ettiriyor.

Yayınlandığı gibi IMDb’deki anime sıralamasında Top100’e giriş yapan Ninja Kamui, One Piece ve Attack on Titan gibi köklü yapımlarla yarış hâlinde. Üstelik son dönemlerin en çok konuşulan yapımlarından Solo Leveling’i geride bırakmış durumda.

Jujutsu Kaisen ile adından söz ettren Sunghoo Park’ın buluşu olan dizi, yayınlandığı ilk günden bu yana, Higan adlı bir ninjanın intikam yolculuğunu takip eden sürükleyici anlatımıyla izleyicileri mest etti. John Wick’in yoğunluğunu anımsatan dizi, kısa süreliğine de olsa IMDb’de en çok izlenen anime olarak tahtı resmen ele geçirdi. Yapım şimdiden 2024’ün anime dünyasında potansiyel bir hakimiyete işaret ediyor.

Ninja Kamui Animesi Büyük Yankı Uyandırdı

Yeni anime dizisi, IMDb’nin yanı sıra Prime Video’nun Hazbin Hotel’i ve Nickelodeon’un Avatar: The Last Airbender’ının ardından en çok izlenen üçüncü animasyon dizisi olarak da yerini sağlamlaştırdı. Hazbin Hotel’in yerleşik hayran kitlesi ve Avatar’ın Netflix’teki yeniden yapımı bu iki dizinin liderliğine katkıda bulunurken, Ninja Kamui’nin ünlü Rick and Morty’yi bile geride bırakan yükselişi, hem anime meraklıları hem de genel televizyon izleyicileri arasındaki geniş çekiciliğinin bir kanıtı. Bununla birlikte bazı ülkelerde başarısıyla Max platformunda da En Çok İzlenen 10 yapım arasına girmeyi başardı.

Anime dizisinin şu ana kadar toplamda 5 bölümü yayınlanmış durumda. İlk sezon toplamda 12 bölümden oluşacak ve bölümler haftalık olarak yayınlanmaya devam edecek.

Ninja Kamui Animesinin Konusu Nedir?



Eski bir ninjutsu klanı üyesi olan Joe Higan, klanına ihanet ettiği için ailesiyle birlikte intikam peşinde koşan suikastçiler tarafından pusuya düşürülür. Ailesini ve oğlunu kaybeden Joe, “Ninja Kamui” kimliğine bürünerek intikam almak için yola çıkar. Bu sırada karısının ve oğlunun cinayetini araştıran FBI ajanlarıyla da karşılaşır ve ortak bir düşmana karşı birlikte mücadele etmeye başlarlar.



Kaynaklar: Screen Rant, Comic Book
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
adult, altüst, animesi, etti, kamui”, listeleri, son, swim’in, “ninja


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Ninja Ryukendan KoJiRo Anime 0 14 Mart 2024 14:52
Bomba gibi başlangıç! Türk yapımı oyun, Steam listelerini altüst etti KoJiRo Oyun Haberleri 0 04 Şubat 2024 11:26
Batman Ninja Roronoa Zoro Anime 1 11 Nisan 2023 15:51
Başkan adayları listeleri verdi! İsimler sizi memnun etti mi ? KoJiRo Beşiktaş 0 27 Mayıs 2022 21:43
Kripto Para Dünyasını Altüst Eden Terra İçin Son Karar Verildi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 25 Mayıs 2022 21:55




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net