Forum Logo




“Tower of God” Animesinin 2. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: İşte İlk Fragman


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Mart 2024, 13:40   #1
Çevrimiçi
“Tower of God” Animesinin 2. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: İşte İlk Fragman




“Tower of God” Animesinin 2. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: İşte İlk Fragman
Www.TrendForum.Net

Tower of God 2. Sezon çıkış tarihi belli oldu. Popüler webtoon uyarlaması, dört yıl aranın ardından yeni bölümleriyle geliyor. İlk fragman yayınlandı.



Tower of God 2. Sezon çıkış tarihi ilk fragman ile duyuruldu. Kore’nin en ünlü webtoon’ları arasında yer alan ve Crunchyroll orijinali olan anime, dört yıllık aranın ardından yeni sezonuyla dönmeye hazırlanıyor.

Lee Jong-hui (Sıu) tarafından yazılan ve çizilen Güney Kore manhwa’sı Tower of God, Haziran 2010’dan beri Naver’in webtoon platformu LINE Webtoon’da yayınlanmaya devam ediyor. Yıllardır macerası süren seri, Rachel adında bir kızı bulmak için gizemli bir kuleye tırmanan Baam adındaki bir gencin yaşadığı maceraları konu edinerek başlıyor..

Aksiyon ve macerayı fantastikle harmanlayan seri, çıktığı günden bu yana popülerliğini korumaya devam ediyor. Ancak adını tüm dünyaya asıl duyuran olaylardan biri de, 2020 yılında yayınlanan anime uyarlaması olmuştu..

Takashi Sano’nun yönettiği animenin senaryosunu Erika Yoshida ve Kana Hanazawa kaleme aldı. Animenin müziklerini ise Kevin Penkin besteledi.



Tower of God 2. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu: Temmuz 2024’te Geliyor

13 bölümden oluşan ilk sezon, Bam’ın Rachel’ı bulmak için Tanrı’nın Kulesi’ne girmesini ve ilk sınavlarını geçmesini konu ediniyordu. Bam kulede ilerlerken birçok yeni arkadaş ediniyor ve yeni sınavlarla karşılaşıyordu.

İlk sezonu genel anlamda olumlu eleştiriler alan Tower of God 2. sezonu ile dönmeye hazırlanıyor. Yapım, dört yıllık aranın ardından Temmuz 2024’te yayınlanmaya hazırlanıyor.

IGN Fan Fest 2024 etkinliğinde Tower of God 2. sezon için ilk fragman paylaşıldı. 20 saniyelik görüntüler, Bam’ı da içeren eski ve yeni karakterlerin kısa görüntülerini ve yeni animasyon stilinin örneğini içeriyor.

Yayınlanan ilk fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Ancak fragman öncesi animede Bam karakterini seslendiren Taichi Ichikawa bazı açıklamalarda bulunuyor. Merak edilen görüntüler videonun sonunda yer alıyor.



Ichikawa fragmana geçmeden önce, stüdyonun yeni bir sanat tarzıyla geldiğini ve bunu animeyi izlerken fark edileceğini belirtiyor. Serinin arkasındaki yaratıcı ekip, anime tarzını orijinal webtoon’a daha yakın hâle getirmeyi amaçlıyor. Hayranlar bu iddiaların ne kadar gerçekçi olduğunu animenin yeni sezonu yayınlanınca anlayacak.

Fragmanda dikkat çeken unsurların başında Bam’ın yeni bir güç seviyesine ulaştığını gösteren mor bir aura ile çevrili olması geliyor. Khun Aguero Agnes, Rak Wraithraiser ve Endorsi Jahad gibi hayranların sevdiği karakterlerin geri dönüşü de fragmanla ortaya çıkıyor. Ayrıca yeni kötü karakter Zahard’ın ilk bakış da fragmanda kendine yer buluyor. Son olarak “Taç Oyunu” adlı yeni bir sınavın da ipuçları veriliyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıklandı, animesinin, fragman, god”, sezon, tarihi, yayın, İlk, İşte, “tower


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Prens dizisinin 2. sezon yayın tarihi açıklandı KoJiRo Yerli Diziler 0 28 Şubat 2024 20:30
The Boys dizisinin 4. sezon yayın tarihi açıklandı KoJiRo Yabancı Diziler 1 25 Şubat 2024 11:05
Kuş Uçuşu 2. Sezon | Resmi Fragman | Netflix Beatrice Netflix 0 08 Aralık 2023 15:00
Assassin's Creed Mirage'ın çıkış tarihi açıklandı: İşte oynanış fragmanı DeepSilence Oyun Haberleri 1 02 Temmuz 2023 02:37
Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'yı buluşturan 'Aile' dizisinin yayın tarihi belli oldu KoJiRo Ünlülerin Dünyası 2 26 Şubat 2023 16:05




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net