Forum Logo




“Black Butler” Animesinin 4. Sezonundan Yeni Fragman: Yayın Tarihi Açıklandı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Mart 2024, 13:53   #1
Çevrimdışı
“Black Butler” Animesinin 4. Sezonundan Yeni Fragman: Yayın Tarihi Açıklandı




“Black Butler” Animesinin 4. Sezonundan Yeni Fragman: Yayın Tarihi Açıklandı
Www.TrendForum.Net

Black Butler 4. Sezon fragmanı yayınlandı. Public School Arc uyarlamasındaki yeni karakterler duyuruldu ve animenin çıkış tarihi de belli oldu.



Black Butler 4. Sezonu olan Public School Arc uyarlaması için fragman paylaşıldı. Yıllardır beklenen animenin çıkış tarihi de belli oldu.

Yana Toboso tarafından yazılan ve çizilen karanlık fantazya türündeki Black Butler (Kuroshitsuji), ilk olarak 2006 yılında yayımlanan mangası ile yolculuğuna başladı. Büyük bir popülerlik kazanması uzun sürmedi ve 30’dan fazla ülkede yayınlandı. Aynı adı taşıyan anime serisi ise 2008 yılında geldi. Ardından 2014’e kadar toplamda üç sezon izleyicilerle buluştu.

4. sezon yayınlanmadan önce 24 Mart’ta AnimeJapan 2024 etkinliğinde özel bir görünüm sergileyecek. Japonya’daki hayranlar seslendirme sanatçısı Daisuke Ono (Sebastian Michaelis) ve Oshi no Ko, Re:Zero, My Hero Academia ve Frieren gibi diğer popüler serilerin temsilcileriyle birlikte Kırmızı Sahne’de izleyebilecek. Yeni sezonun animasyonlarını ise Fairy Tail, The Promised Neverland ve Spy × Family gibi yapımlarla adından söz ettiren CloverWorks stüdyosu hazırlıyor.

Weston Koleji’nin prestijli salonlarına bir bakış sunan ve Prefect Four (P4) olarak bilinen esrarengiz grubu tanıtan yepyeni bir fragman yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:



P4’ün seslendirme kadrosu şunları içeriyor:

Toshiki Watanabe: Edgar Redmond
Junya Enoki: Lawrence Bluewer
Shunsuke Takeuchi: Herman Greenhill
Tatsumaru Tachibana: Gregory Violet



Public School Arc, 3. Sezon olan Book of Circus’tan yaklaşık on yıl sonra gelmiş olacak. Yana Toboso’nun 2006’dan bu yana Monthly GFantasy’de tefrika edilen orijinal mangası, tüm zamanların en çok satan manga serileri arasında yer alıyordu.

Seri İngiltere’nin en güçlü çocuğu olan Ciel Phantomhive’ın hayal bile edilemeyecek acılarla yaralanarak iblis uşak Sebastian ile bir anlaşma yapmasının hikâyesini anlatıyor. İkili birlikte Londra’nın gölgelerinde gizlenen kötülüğü ortadan kaldırmak için heyecan verici bir maceraya atılıyorlar.

Black Butler’ın yeni sezonu 13 Nisan 2023’te başlayacak ve Japonya dışında Funimation’u da bünyesine katan Crunchyroll’da yayınlanacak.



2006’daki manga çıkışından bu yana izleyicileri kendine çekmeyi başaran Black Butler, birçok anime sezonuna, filme ve müzikale ilham verdi. Bu yeni anime sezonu uyarlaması da seriyi küresel bir fenomen haline getiren gerilim, doğaüstü entrika ve kara mizahın aynı karışımını sunmayı vaat ediyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 15 Mart 2024, 15:08   #2
Çevrimiçi
Yanıt: “Black Butler” Animesinin 4. Sezonundan Yeni Fragman: Yayın Tarihi Açıklandı




Bişey bitti ise uzatmayacaksın 2-3 yarım akıllı mal gelse ne iyi olur gelmeli diye bastırdı diye tüm animeler için geçerli tabi bu
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıklandı, animesinin, butler”, fragman, sezonundan, tarihi, yayın, yeni, “black


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
“Tower of God” Animesinin 2. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: İşte İlk Fragman KoJiRo Anime 0 15 Mart 2024 13:40
Prens dizisinin 2. sezon yayın tarihi açıklandı KoJiRo Yerli Diziler 0 28 Şubat 2024 20:30
The Boys dizisinin 4. sezon yayın tarihi açıklandı KoJiRo Yabancı Diziler 1 25 Şubat 2024 11:05
S.T.A.L.K.E.R. 2 İçin Yeni Çıkış Tarihi Açıklandı KoJiRo Oyun Haberleri 0 17 Ocak 2024 19:56
Yeni Call of Duty Modern Warfare 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı KoJiRo Oyun Haberleri 0 25 Mayıs 2022 22:01




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net