Forum Logo




“Tokyo Ghoul” Animesi 10. Yıldönümüne Özel Yeni Bölümleriyle Geri Dönebilir


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mart 2024, 17:13   #1
Çevrimdışı
“Tokyo Ghoul” Animesi 10. Yıldönümüne Özel Yeni Bölümleriyle Geri Dönebilir




“Tokyo Ghoul” Animesi 10. Yıldönümüne Özel Yeni Bölümleriyle Geri Dönebilir
Www.TrendForum.Net

Tokyo Ghoul 10. yıldönümüyle yeniden mi doğuyor? Animenin yeni bölümleriyle bu yıl içinde döneceği iddia ediliyor.



Tokyo Ghoul animesi 10. yıldönümüne özel yeni bölümleriyle geri dönebilir.

2010’ların en çarpıcı yapımlarından biri olan Tokyo Ghoul, Sui Ishida’nın Weekly Young Jump dergisinde 2011 ile 2014 arasında yayımlanan karanlık fantazi mangasından uyarlanmıştı. Anime serisi ise ilk olarak Temmuz 2015’te Tokyo MX’de yayınlanmaya başladı ve aynı yılın eylül ayında 12 bölümlük ilk sezonunu tamamladı. 1. Sezon, mangadaki görsel atmosferi başarıyla yansıttığı için takdir toplasa da, sonraki sezonlar hayranların beklentilerini karşılayamadı ve hatta bazıları yok saymayı tercih etti.

Tokyo Gûl mangası Eylül 2014’te sona erdi ve anime uyarlaması da aynı ayda final yaptı. Ancak Tokyo Ghoul:re gibi devam serileri, orijinal mangayı takip eden sadık bir hayran kitlesi kazanamadı. Hayranlar beklenenin aksine bir ‘yeniden başlatma’yı talep etti. Bu taleplerin üzerinden yıllar geçse de, bir anime haber kaynağının son raporu, uzun süredir unutulan bu hayali yeniden alevlendirdi.

Tokyo Ghoul Animesi Reboot Olarak Geri mi Dönüyor?

Manga Mogura RE adlı bir haber kaynağı, bir web alan adı güncellemesini fark edip Tokyo Ghoul’un yeniden yapılanma sürecinin yeniden başlamış olabileceğini açıkladı. X (Twitter) hesabından yapılan duyuruda, “Son web alanı kayıtlarına göre, Tokyo Gûl animesinin 10. Yıl Özel Projesi yolda olabilir,” denildi.



Ancak, henüz resmi bir açıklama yapılmadığı belirtilerek hayranları bilgilendirdi. Ayrıca bu özel projenin içeriği hakkında henüz net bir bilgi bulunmamakta. Hayranlar potansiyel bir Tokyo Gûl yeniden başlatmasının heyecanını yaşarken, Fullmetal Alchemist’ın yaptığı gibi sevilen seriye sadık bir uyarlama bekliyor.

Studio Pierrot’un animeye fazla materyal sıkıştırması bugün bile eleştiriliyor. Tokyo Ghoul:re serisinin 2018’de yayınlanmış olması, yeniden başlatma için henüz erken olduğu yönünde eleştirilere yol açtı. Geleneksel olarak bu tür yeniden yapımlar için belirli bir zaman dilimi gerekmese de, henüz açıklanmayan 10. yıldönümü web sitesi, internet forumlarını hareketlendirdi.

Bir X kullanıcısı, sadık bir uyarlamaya izin veren Fullmetal Alchemist: Brotherhood serisine atıfta bulunarak, “Eğer bu bir Tokyo Ghoul ’Brotherhood’ durumuysa, bu uzun zamandır gelen en iyi haber olabilir,” diye yazdı. Ancak 10. yılı hâlâ birkaç ay uzakta. O zamana kadar tek yapılacak şey, web alan adı gizeminin çözülmesini beklemek.

Tokyo Ghoul Anime Konusu

“Gulyabâniler normal insanlar gibi aramızda yaşarlar, tek farkları insan eti yeme arzularıdır. Utangaç Ken Kaneki, bir gün güzel Rize ile bir buluşmaya gider. Fakat Rize’ın aslında sadece onun vücuduyla ilgilendiğini keşfeder, yani onu yemek ister. Ahlaki açıdan tartışmalı bir kurtarma operasyonu sonrasında Ken, yarı insan yarı gulyabani haline gelir ve kendini karanlık ve şiddet dolu gulyabani dünyasının içinde bulur.”

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
animesi, bölümleriyle, dönebilir, geri, ghoul”, yeni, yıldönümüne, özel, “tokyo


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Captain Laserhawk Yeni Sezon Animesi! KoJiRo Anime 0 14 Mart 2024 14:40
Tokyo Kulesi (Japonya) Asi Ruh Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 0 08 Ağustos 2023 02:48
Chris Paul, Los Angeles Clippers’a Geri Dönebilir! DeepSilence Basketbol 0 19 Haziran 2023 09:21
Behzat Ç. yeni bölümleriyle geri dönüyor Beatrice Televizyon Dünyası 0 15 Haziran 2022 12:38
Ante Tomic, EuroLeague’e Geri Dönebilir KoJiRo Basketbol 0 05 Haziran 2022 21:08




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net