Forum Logo




“Kimi ni Todoke” Animesi Yıllar Sonra 3. Sezonu ile Geri Dönüyor: İşte İlk Fragman


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 08 Nisan 2024, 18:13   #1
Çevrimdışı
“Kimi ni Todoke” Animesi Yıllar Sonra 3. Sezonu ile Geri Dönüyor: İşte İlk Fragman




“Kimi ni Todoke” Animesi Yıllar Sonra 3. Sezonu ile Geri Dönüyor: İşte İlk Fragman
Www.TrendForum.Net

Kimi ni Todoke 3. Sezon ile yıllar sonra geri dönüyor. Popüler anime dizisinin Netflix’te yayınlanacak yeni bölümleri için ilk fragman paylaşıldı.




Kimi ni Todoke 3. Sezon yolda. Uzun zamandır beklenen animenin yeni sezonunun ilk fragmanı ve posteri paylaşıldı.

2005 yılında Karuho Shiina tarafından yayınlanan Kimi ni Todoke mangası, lise öğrencisi Sawako Kuronuma’nın arkadaşlık ve aşk serüvenini konu alıyordu. Dizinin ilk sezonu 2009’da, ikinci sezonu ise 2011’de ekranlara gelmişti. Aradan geçen 13 yılın ardından, Production I.G’nin tekrar stüdyoyu devralmasıyla Kimi ni Todoke, üçüncü sezonuyla geri dönüyor. Anime global olarak Netflix üzerinden yayınlanacak.

Yeni sezona dair ilk detaylar, geçen ay ana kadronun duyurulmasıyla geldi. Şimdi de ilk fragman ve posteri ile Sawako, Shota ve arkadaşları uzun sürenin ardından hayranların karşısına çıkıyor.

Üçüncü sezonun yönetmenliğini Kenichi Matsuzawa üstlenirken, seri kompozisyonu Tomoko Konparu tarafından hazırlanıyor. Senaryo yazarlığını Michiko Yokote yapıyor. Müziklerden ise SENS Project ekibi sorumlu olacak.





Kimi ni Todoke’nin hikâyesi, sınıftaki diğer öğrenciler tarafından ‘Sadako’ lakabıyla anılan Sawako’nun popüler öğrenci Shota Kazehaya ile arkadaşlığına ve zamanla gelişen aşk ilişkisine dayanıyor. Uzun siyah saçları ve soluk teni nedeniyle ürküten bir görünüme sahip olan Sawako, Shota sayesinde açılmaya ve arkadaşlar edinmeye başlıyor.

Görüntülerde Sawako ve Shota’nın samimi halleri dikkat çekiyor. İkili arasındaki o tatlı ve mahcup ilişkinin, üçüncü sezonda da devam edeceği sinyalleri veriliyor. Hemen aşağıdan Netflix Anime’nin paylaştığı fragmanı izleyebilirsiniz.

Kimi ni Todoke 3. Sezon Fragmanı | İZLE






Kaynak: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
animesi, dönüyor, fragman, geri, ile, sezonu, sonra, todoke”, İlk, yıllar, İşte, “kimi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Tarihi Drama Türündeki “The Apothecary Diaries” Animesi 2. Sezonuyla Geri Dönüyor: İşte Fragman ve Yayın Tarihi KoJiRo Anime 0 08 Nisan 2024 18:11
Colin Farrell’lı “The Penguin” Gotham’a Geri Dönüyor: İşte Max Yapımı Diziden Yeni Fragman KoJiRo Yabancı Diziler 0 23 Mart 2024 08:36
“Fairy Tail” Animesi Yeni Bölümleri ile Geri Dönüyor: İşte İlk Fragman ve Yayın Tarihi KoJiRo Anime 8 22 Mart 2024 19:53
LeBron James, NBA’deki 21. Sezonu İçin Geri Dönüyor! DeepSilence Basketbol 0 13 Temmuz 2023 13:17
Sadettin Teksoy yıllar sonra ekrana dönüyor Zeytin Televizyon Dünyası 0 30 Aralık 2022 14:05




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net