Forum Logo




Aslan Burcunun “En Kötü” Özellikleri!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 26 Mart 2023, 11:29   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Aslan Burcunun “En Kötü” Özellikleri!




Aslan Burcunun “En Kötü” Özellikleri!
Www.TrendForum.Net

Aslan Burcunun “En Kötü” Özellikleri!
Aslan’ın kalbi temiz, yüreği zengin, eli açıktır ancak kendine duyduğu sonsuz aşkın ipinin ucu da kaçıktır. Aslan’ın ne kadar kötü huyu varsa bu yüce aşkından, kendine olan sonsuz özgüveninden kaynaklanır. Her şeyin en iyisini hak ettiğini düşünen insanlar topluma yük olma riski taşırlar! Peki Aslan’ın en kötü özellikleri nelerdir?
Kibri adam seçmez, yakınlarını pas geçmez!

En güzel saç, en kutsal ruh, en seçilmiş beden, en ışıltılı görünüm, en başarılı yaşam, en takdir edilesi ihtişam ve aklınıza gelen her şeyin eni Aslan’ın tekelindedir. Aslan tüm bu özelliklere sahip olmak için çalışmaz üstelik, en büyük handikap da burada başlar! Zaten her şeyin en güzeline sahip olduğu katışıksız inancına sahip olan Aslan yersiz bir kibirle kuşanmış olarak doğar ve kıpırdamadan yaşar! Sahip olduklarını herkesin yararına kullanan, gelişime açık halde yaşanan Aslan’ların yanı sıra, tüm kapılarını kapattığı sarayında zevk-i sefa içinde uzanan Aslan’larda vardır. Alarmlar saraylarda çalar, kibrinden yanına yaklaşılmayan Aslan’a sadece kendisi saygı duyar! Bakışlarını dahi esirgediği kimse onun için kılını kıpırdatmaz!
Herkesi çalıştırıp yan gelip yatmasına akıl sır ermez!

Aslan iş beğenmez, hiçbir şeyi kendine layık görmez! Aslan’ın fikri belli; en tepelerde bir yerde oturup tebaasının hizmetinden faydalanmak varken, sıradan insanlar gibi çalışmak da nesi! Ama yaşam aşamalı ilerler, yüksekteki koltuğa oturmak için şayet kanatlarınız yoksa basamakları adımlamaktan başka yol yoktur. Yani iş beğenmeyip bir yerlerden başlamayan, “ben bunu yapacak insan mıyım?” deyip hiçbir işe dokunmayan Aslan sonunda başkalarının eline bakmaya mecburdur. Ancak bu bilinçsizlikte olan Aslan; bu durumda dahi muhtaç duruma düştüğünü kabul etmez. İnsanların ona bakması gerektiği yanılgısına düşer! Lider Aslan ile hiçbir iş yapmayan Aslan arasında da bazen fark yoktur. İkisi de insanların kendileri için çalışmalarını memnuniyetle kabul ederler!
Doyumsuzdur, hiçbir zaman tam olarak mutlu olmaz!

Aslan nasıl ki kendini kuş sütleriyle besler, en çok canı kendini severse, etrafındaki herkesin de aynı özveri ve ilgiyle kendisine yönelmesini arzu eder! Zira tüm bunları öyle olması gerektiği, böylesini hak ettiği için yapar. Ancak bir iki defa pohpohladığınız, tüm ilginizi verdiğiniz Aslan bununla yetinmez, hayatındaki yerinizi garantilemez. Durmaksızın artarak çoğalan jestler, sınırsız alaka dolu bir sevgi ve daima özveri ister! Bu durum tek yönlü sürüp giderken bunalan Aslan yakınları, nefeslenmek için köşesine çekilip Aslan’ı kısa bir süreliğine dahi yalnız bırakırlarsa, Aslan yetersizlik hissine kapılır ama stoklarından tüketmez, kendine daha çok ilgi gösterecek yeni insanların yanına gider! Bu da vefasızlık getirir.
Bencildir Aslan, demokrasi tanımaz!

Aslan için kimin ne düşündüğü ve ne istediği önemsizdir, sadece kendi gerçekleşmek zorunda olan arzuları vardır! Her şeyin en iyisini bildiğine inanan insanların yeni bir bilgi edinmeleri mümkün olmaz, zaten bu fikre yüksek inanç geliştiren Aslan kimsenin fikrini almaz, saygı da duymaz! Kendi hakkında sahip olduğu inançları hiçbir şekilde tartışmaya açmaz, eleştiri kabul etmez. Hal böyle olunca Aslan’ın olduğu yerde demokrasinin bahsi bile olmaz! Aslan monarşi ister, lafı emir, sözü son olmalı, oylamalar Aslan’ın içinde gerçekleşip ağzından tek bir karar olarak çıkmalıdır. Bu durum Aslan’ın gelişiminin önüne dev bir duvar örer! Farklı fikirlere farkındalık geliştirmeyen, kendi bencil dünyasının ötesine geçemeyen Aslan yerinde saymaya mahkumdur.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aslan, burcunun, kötü”, özellikleri, “en


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yengeç Burcunun “En Kötü” Özellikleri! Asi Ruh Yengeç 4 25 Mart 2023 21:05
İkizler Burcunun "En Kötü" Özellikleri Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 15:47
Koç Burcunun "En Kötü" Özellikleri Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 12:58
Başak Burcunun “En Kötü” Özellikleri! Astrea Başak 0 14 Mayıs 2022 04:22
Balık Burcunun “En Kötü” Özellikleri! Astrea Balık 0 13 Mayıs 2022 23:05




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net