Forum Logo




Aslan Burcunun “En İyi” Özellikleri!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 26 Mart 2023, 11:30   #1
Çevrimiçi
Diamond Üye
Aslan Burcunun “En İyi” Özellikleri!




Aslan Burcunun “En İyi” Özellikleri!
Www.TrendForum.Net

Aslan Burcunun “En İyi” Özellikleri!
Dünyanın bütün enlerini tekelinde toplamış, enlerin eni olmak konusunda da oldukça yol almış olan Aslan, sahip olduğu ne varsa doğuştan cebinde getirmiştir dünyaya! Tavrı var oluşsal, yaydığı ışığı doğumdan yadigardır! Sahnelerin tozunu atması, doyamadığı mükafatlarla yaşamanı onun yaşam amacıdır. Bakalım Aslan’ın enleri arasında daha neler var?
En Gösterişli

Aslan’ın üstündeki başındakini çıkarıp makyajını aynen kendinize uygulayın, orijinalinden yapılamıyorsa aynısından bir de peruk alıp başınıza takın, aynı kameranın karşısına aynı ışığın altına geçin ve verdiği pozu haftalarca çalışıp ezber ettikten sonra birebir uygulayın! Negatifleri götürün karanlık odaya bir güzel yıkayın, çıkan fotoğraf karelerini iplere dizip yan yana getirin! Şimdi bakın. Aynısı olmuş mu? Aynı Aslan havası esiyor mu bakan gözde? Onca mücevher taktınız, küpeler boynunuza dek sallandı, en ışıltılı farlarla göz kapaklarınıza badana yaptınız; peki ya sonuç? Göz alıcı oldu mu Aslan kadar? Olmaz! Bazı şeyler doğuştan yoksa, sonradan kazanılamaz! Bu bir yaratılış nimeti, var oluş enerjisidir! Üstüne milyar dolar verseniz, transfer olmaz!
En Yüce Gönüllü

Aslan için kral/kraliçe temalarının sıkça kullanıldığını duymuşsunuzdur! Kimi kral halkına zulmeder, kimisi sefasına düşüp kulağını kapar, gözünü yumar yalnızca kendi keyfine bakar! Kimisi sevilir ama otorite kuramadığı için tahtında fazla uzun oturamaz! Bizim krala gelecek olursak; öncelikle iyi kalplidir Aslan, korkuya, dikteyle uygulatılan kurallara, kendini sevdirmek için ekstra çabaya ihtiyacı yoktur zira zaten herkesçe sevilir. Doğuştan lider ruhlu ve karizmatik bir lider olmaya elverişli olan Aslan, sevgiden maraz doğurmaz, her daim yanında yöresinde kim varsa elini onların üstünde bulundurur, yardıma ihtiyacı olanın imdat çekici, acil müdahalesi olur! Sevildiği kadar sayılan Aslan’ın cömertliği herkesçe ayakta alkışlanır.
En karizmatik

Diyelim ki yolda gençler kavgaya tutuşmuş, müdahale edenlere dönmüşler sırtlarını, tüm yapmayın ihtarlarını kulak arkası yapıp sallamaya devam etmişler yumruklarını! Kimisi kavgayı ayırayım derken darp edilir, kimisi hiç sesini duyuramayıp konunun uzağında kalır. Bir Aslan varsa ayrıl diyen ortamda, taraflar bir anda nüfuzlu bir kişiden geldiği apaçık bu uyarıya kulak kesilir, aniden sakinleşirler. Aslan girdiği her ortamda sözüne itimat edilen, lafı dinlenen, herkesçe sevilen, bir o kadar da saygı gören bir ilk izlenim bırakır! Kimseler ne geçmişini bilir ne okuduğu okulu ne de yaptığı hayrı! Kelimelerle tanımlanamayan, içsel bir önsezi gelişir Aslan’ı görende ve karizması sayesinde adından sıkça söz ettirir Aslan her gittiği yerde!
En Lider Ruhlu

Aslan kimseyi yönetmeye soyunmaz, öyle bilindik hırsları da olmaz! “O da bana sorsun, diğeri de benim sözüme uysun, herkes önce bana danışsın, saksı değilim ben” deyip girdiği grubu etkisi altına almak için türlü yöntem geliştirmez. Herkesin sözüne itimat edeceği düşünülen, sahip olduğu karizma dolayısıyla otorite sağlayacağına inanılan Aslan, kendilerini temsil etmesini istediği insanlar tarafından oy birliği ile seçilir. Zira birkaç gözlemde herkesin faydasını güden kuşatıcı tavrı dikkat çeker ve layık olduğu yer kendi ayaklarıyla Aslan’ın yanına gelir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aslan, burcunun, İyi”, özellikleri, “en


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Aslan Burcunun “En Kötü” Özellikleri! Asi Ruh Aslan 0 26 Mart 2023 11:29
Yükselen Aslan Burcu Özellikleri Asi Ruh Aslan 0 26 Mart 2023 11:26
Aslan Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri Beatrice Aslan 0 02 Ekim 2022 08:36
Başak Burcunun “En İyi” Özellikleri! Astrea Başak 0 14 Mayıs 2022 04:23
Aslan Burcu Özellikleri mamihlapinatapai Aslan 0 06 Mayıs 2022 10:26




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net