Forum Logo




Aslan Burcunun Olmazsa Olmazları!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 26 Mart 2023, 14:15   #1
Çevrimiçi
Diamond Üye
Aslan Burcunun Olmazsa Olmazları!




Aslan Burcunun Olmazsa Olmazları!
Www.TrendForum.Net



Aslan sahip olduklarının farkında olan bilinçli bir yaşayandır. Yeteneklerini keşfetmiş, insanlar tarafından takdir görmeyi gelenek haline getirmiş, sahip olduğu güven duygusunu da hep daha iyisi olarak perçinlemiştir. Aslan özgüveni yüksek, karizmatik ve sıcakkanlıdır. Tüm bu özellikleri yaşamını doğrudan etkiler. Peki nedir bu olmazsa olmazlar?

Nam salmak!
Ön planda olmayı, herkesin takdirini kazanacağı performanslar sergileyebileceği bir sahnede boy göstermeyi, yeteneklerini cihana duyurmayı içsel olarak ister Aslan. Esasen her zaman söylenen “kibir” duygusu, sonradan takındığı, kendini zorladığı bir his değildir. Aslan kimseyi küçümsemez, insanları değersizleştirmez, kendi varlığı büyüdükçe tarafına gösterilen saygı ve hayranlık artar. Aslan dünyanın dilinde övgüyle dolaşırken, kimi insanların gazabına uğrar! Çoklarının idolü, hedef noktasıdır Aslan gibi olmak! Aslan sadece sahip olduklarıyla değil, yüce gönlü ve cömert kalbiyle de nam salar!

Parlamak!
Türlü yeteneğin sahibidir Aslan. Kendinden gösterişli ve karizmatiktir. Teatral kabiliyetleri yüksek, sahne ışığı parlaktır! Abartıyı da sevince biraz, altın varaklar, türlü aksesuarlar Aslan’ı daha da görünür kılar! İnsan hep daha fazlasını arzular, Aslan da yüksek bir varlıkla doğsa da kendini daha da artırmak için de elinden geleni yapar. Enerjisi yüksek, kendi gösterişlidir. Saçları ışıldar, çildi parıldar, göz alır Aslan. Adım attığı her yerde muhakkak kulisi yapılır, gözlemciler dürbünlerini takınır, Aslan hafızalara kazınır.

Hayattan keyif almak!
Her alanda ‘En’ olmaya ant içmiş, bu uğurda gecesi gündüzüne karışmış sanılan Aslan aslında sahip olmak için fazlaca uğraşmaz, zaten Aslan olarak doğar! Lüks seven, “Keyfime düşkünüm” diyen Aslan’ın yanında halt eder! Kaliteden bir an olsun ödün vermez Aslan, yemeğini en güzel mekânda, göz alıcı manzaralarda, leziz menülerden seçer! Tatilin en konforlusunu sever. Yaşamayı bilir Aslan, tercihlerini zaten en klaslarının arasından seçip, tüm dikkatleri üzerine toplamak Aslan’ın işidir. Bir de sıcak kanlıdır Aslan, hayattan keyif almayı başarır. Çevresi tarafından sonsuz bir sevgiyle kuşatılır ve herkesin yaşamına neşe katar.

Hedeflerini gerçekleştirmek!
Olduğu kişi itibariyle bir misyonla doğar sanki Aslan, kendine somut hedefler yüklemese de başlarda, dolaylı olarak birçok sorumluluğu üstlenmiş olarak yaşar. Çevresi tarafından her şeyi başarabilecek güçte görünür ve etrafı beklenti içinde olan insanlarla doludur. Kimi rüştünü ispat etmiş, yeteneklerini sergilemiş insanlara, yeni bir projeye ilk adımlarını attıkları anda, “Sizden beklentimiz çok yüksek” sorumluluğunu yapıştırır ya insanlar! İşte Aslan da tıpkı böyle yaşar! Zaten ondan hep daha iyi olması beklenir. Aslan’da çıtasını ister istemez Everest’in tepesine saplar!

Sevilmek ve saygı görmek!
İnsanlığın onayladığı, hayranlıkla bakıp gıpta ettiği biri olmak ya doğuştan gelir Aslan’a ya da henüz farkında olmadığı yıllarda kazanılmıştır çoktan! Aslan ait olduğu çevreye içgüdüsel olarak liderlik eder. Doğrudan aday olmasa da hiçbir koltuğa, oy birliğiyle getirilir en başa! İnsanların saygısını kazanacak kadar karizmatik, sevgiyi hak edecek derecede yardım sever ve iyi yüreklidir. Aslan yücelmek için ne kulis yapar ne türlü oyunlar oynar. Samimi ve sıcak kanlı olan Aslan, kendini yüceldiği yerde buluverir bir anda! Bu da çevresinin ona duyduğu saygıdan ve sevgiden kaynaklanır.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aslan, burcunun, olmazları, olmazsa


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yengeç Burcunun Olmazsa Olmazları Asi Ruh Yengeç 1 25 Mart 2023 17:37
İkizler Burcunun Olmazsa Olmazları Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 18:29
Koç Burcu Olmazsa Olmazları Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 15:41
Başak Burcunun Olmazsa Olmazları! Astrea Başak 0 14 Mayıs 2022 04:27
Balık Burcunun Olmazsa Olmazları! Astrea Balık 0 13 Mayıs 2022 22:59




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net