Forum Logo




Koç Burcu Olmazsa Olmazları


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mart 2023, 15:41   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Koç Burcu Olmazsa Olmazları




Koç Burcu Olmazsa Olmazları
Www.TrendForum.Net

Koç Burcunun Olmazsa Olmazları!
Enerjisi bol, hareket alanı sınırsız, yeniliğe olan açlığı baki olan Koç; çabuk sıkılır, kolay vazgeçer! Öncülük etme arzusuyla yaşayan, içsel girişimcilik ruhuna sürekli üreten zihinsel yetisiyle dahi ayak uydurmakta zorlanan Koç, rutin sevmez, değişimin içinde sürekli dönüşerek yaşar! Hareketli ve sürprizlere açık bir yaşantı süreceği kaçınılmaz olan Koç’un yaşamda olmazsa olmazlarında sıra!
Heyecanlı bir ilişki!

Ansızın verdiği kararlarla yaşar Koç! Uzun uzadıya düşünüp, etraflıca planlar yapmaz, hayatının hiçbir adımını önceden tasarlamaz! Zihinsel itimine uyumda zorlanmayan, sahip olduğu ateş enerjisiyle bir yükselip bir alçalan, hızlı bir yaşayandır Koç! İlişkilerinde de sürekli bir tazelenme ve heyecan arar! Hevesle attığı her adımının ardında yepyeni ve kısa süreli dünyalar kurar, devamlılığı için istikrar göstermektense yepyeni bir heyecan peşinde koşmaya başlar! Bu yüzden ancak iç dinamikleri değişken, heyecanı bol bir ilişkide uzun süre var olabilir.
Değişime olanak sağlayan bir iş!

Bol bol girişim yapmak isteyen, aklına düşen fikrin sayısını kendi dahi unutan Koç; sabit bir üretim zincirinin değişmez elemanı olamaz! Gelişen ve değişen içsel ve dışsal koşullara sürekli ayak uydurmalı ve mesleğine yenilikler katmalıdır. Bedensel hareketi de zihni gibi özgür olmalı, Koç durduğu yerde mesai boyunca oturmamalıdır. Seyahati bol, sürekli değişen ve yeni fikirlere ihtiyaç duyulan bir meslek dalında başarılı olur! Koşulların tümünü ihtiyaçlarına göre revize edebilmeli, sürekli yeni projeler hayata geçirebilmelidir. Mesai saati, hafta sonu, tatil günü tanımaz, fikrini bir kağıda not alıp gerçekleştirmek üzere uygun zamanı kollamaz! Koç için anındalık ve çabukluk esastır.
Mutlaka bir spor uğraşısı!

Vücudunda her daim enerji fazlası bulunan Koç, muhakkak bedensel yorgunluğa sebep olacak, efor sarf etmesini sağlayacak bir spor dalıyla ilgilenmelidir. Tüm günü oturarak geçirmiş bir çocuğun sabaha kadar uyanık kalıp huysuzlanması, sağa sola saldırıp huzur bulamaması gibi Koç da içsel enerjisini kanalize edebileceği bir uğraşı bulamazsa huzursuzlaşıp agresif tavırlar sergileyebilir. Bunun yerine kilometrelerce koşup, düzenli olarak yüzüp, dövüş sporlarıyla ilgilenip enerjisini dizginlemeyi ve yaşamını disipline etmeyi öğrenmesi gerekir.
Daimi bir rekabete uygun yaşam zemini!

Koç için hayat bir mücadele alanıdır. Kendiliğinden pişip ağzına düşen armutlar dünyalar lezizi olsa, Koç için haz kaynağı değildir. O tırnaklarıyla kazıp, güç gösterisi yapıp kendini ispat etmeden, zafer tacını giymez, elde ettiklerinden hoşnut olmaz! Ailesi içindeki rolü, sevgilisiyle yaşadığı ilişki, mesleki alanlarla yaptığı işleri ve kazandığı başarıları, arkadaş çevresinde sahip olduğu ilişki biçimi, aklınıza gelen tüm yaşam alanlarında kendini savaşarak var eder! Koç’un çevresini oluşturan insanlar da onunla yarışabilecek güçte ve arzuda olmalıdır. Mücadele edebileceği bir yaşam onun için paha biçilemez olur! Her anı aksiyonla, gündelik yaşamı maceralarla dolu olmalıdır!
Liderlik edeceği bir topluluk!

Ailesini, arkadaşlarını, sosyal çevresini yüksek enerjisi ve atılımlarıyla kısmen yönetebileceği, onlara yapılması gerekenler ve ihtiyaç duydukları konusunda öncülük edeceği bir yaşam kurar Koç! Aklı selim birini arayan çevre bireyleri Koç’a akıl danışmazlar! Onun kritik anlarda vermekten çekinmediği ani kararlar ve sahip olduğu cesaret, yaşamını sürdürmek için verilmesi gerek kararlar konusunda çevresine öncülük etmesini sağlar. Koç, ait olduğu tüm grupların lideri olur. Atılımlar gerçekleştirir, risk almak ve kendi fikirlerine ortak bulmak konusunda yeteneklidir. Bu sayede hayatında olan herkesi yaşam enerjisiyle kuşatır.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, koç, olmazları, olmazsa


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Burçların Valizlerinde Olmazsa Olmazları Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 15 Mart 2023 19:29
Bir kahvaltıda olmazsa olmazınız nedir? Beatrice Kafamıza Göre 8 14 Kasım 2022 00:13
Başak Burcunun Olmazsa Olmazları! Astrea Başak 0 14 Mayıs 2022 04:27
Balık Burcunun Olmazsa Olmazları! Astrea Balık 0 13 Mayıs 2022 22:59
Koç Burcu Kadını ile Koç Burcu Erkeği Aşk Uyumu mamihlapinatapai Koç 1 06 Mayıs 2022 19:07




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net