Forum Logo




Aslan Burçlarının Asla Anlaşamadığı 3 Burç!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 26 Mart 2023, 14:20   #1
Çevrimiçi
Diamond Üye
Aslan Burçlarının Asla Anlaşamadığı 3 Burç!




Aslan Burçlarının Asla Anlaşamadığı 3 Burç!
Www.TrendForum.Net

Aslan Burçlarının Asla Anlaşamadığı 3 Burç!

Aslan burçları eğlenceli, etkileyici, gösterişe meraklı ve lider ruhlu karakterleriyle dikkat çekerler. Keyfine düşkün, egoist ve sabit fikirli Aslanlar, sürekli pohpohlanmak isterler ve eleştirilmekten hiç hoşlanmazlar. Aslan burçlarının bu özellikleri, ilişkilerinde karşı tarafı zaman zaman zorlayabilir. Aslanlar, özellikle Oğlak, Başak ve Balık burçlarıyla anlaşamazlar. İşte, Aslanların bu üç burçla anlaşamama nedenleri…
Keyfine Düşkün Aslanlar, Disiplinli Oğlaklardan Sıkılırlar

Bir Aslan burcu insanı keyfine düşkün, eğlenceye ve gösterişe meraklı olup sürekli pohpohlamak ister. Gösterişe ve lükse meraklı Aslanlar, bu uğurda elindeki bütün parayı harcayabilirler. Oğlaklar ise disiplinli, dakik, ölçülü, temkinli ve kıt kaynaklarla idare edebilen insanlardır. Aslan burçlarının keyfine ve lükse düşkün olmalarını, Oğlak burçları asla anlayamazlar. Oğlakların disiplinli olmaları, Aslan burçlarının kendilerini baskı altında hissetmelerine neden olabilir. Aslanlar eleştirilmekten hiç hoşlanmaz, disiplinli Oğlaklar ise keyfine, lükse ve gösterişli Aslanları eleştirmekten kendilerini alamayabilirler. Bu da ilişkilerinde çatışmalara neden olabilir.
Kendini Beğenmiş Aslanlar, Başaklarla Anlaşamazlar

Kendi kendine yetebilen ve özgüveni yüksek Aslanlar; tedbirli, iddiasız ve alçakgönüllü Başakları anlamazlar. Aslan burçları dikkat çekmek ve takdir edilmek isterken, Başakların bu tarz beklentileri yoktur. Başaklar için önemli olan çok çalışmak, fayda odaklı ve üretken olmaktır. Bunun için ellerinden gelenin en iyisini yaparlar. Ayrıca Başaklar kendilerine karşı bile eleştirel oldukları için kendisiyle son derece barışık olan Aslanlarla bir türlü anlaşamazlar. Bu iki burç sürekli birbiriyle zıtlaşır. Aşırı detaycı, çok iyi niyetli, alçakgönüllü ve utangaç bir yapıya sahip Başak burçların lider veya yönetici olmak gibi bir arzuları yoktur. Başaklar, birilerinin yönetimi altında çalışmakta sorun görmezken Aslan burçları sanki lider olmak için dünyaya gelmişlerdir! Açık ve net bir karaktere sahip Başaklar, Aslanları eleştirirken fikirlerini açıkça söyleyebilir. Eleştirilmekten hiç hoşlanmayan, sürekli pohpohlanmak isteyen Aslanlar için ise bu durum rahatsız edici ve hatta kırıcı olabilir.
Aslanlar, Duygusal ve Romantik Balıkları Anlamazlar

Aslanlar her ne kadar neşeli, sıcakkanlı ve hayat dolu olsalar da ben merkezli olmaları başka burçlarla ilişkilerinde zorlayıcı olabilir. Özellikle romantik, duygusal ve fedakar Balık burçları ile Aslanlar birbirleriyle çok çatışırlar. Zira Balıklar merhametli ve teslimiyetçidirler. Bir konuda kendi fikirlerini söylemekten kolaylıkla vazgeçebilirler. Ancak Balıklar, Aslanların enerjisinden, özgüvenli ve kediyle barışık olmasından etkilenebilirler. Balıklar duygularıyla hareket ederken, bir Aslan burcu insanı bundan rahatsız olabilir. Ayrıca lider ruhlu ve otoriter Aslanlar, bu özellikleriyle Balık burçlarının kalbini kırabilirler. Lider ruhlu Aslanlarla ilişkilerinde Balıklar, kendine acıyıp kendini harap ederek bunalıma bile girebilirler. Birbirlerine çok uzak bu iki burcun ilişkilerinin uzun süreli olması beklenemez.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 26 Mart 2023, 14:53   #2
Çevrimiçi
Diamond Üye
Yanıt: Aslan Burçlarının Asla Anlaşamadığı 3 Burç!




Aslan Burcunun Anlaşamadığı Burçlar Akrep, Kova ve Boğa dır.

Aslan – Boğa
İnatçı, sabit kişilikli ve kendinden ödün vermeyen iki kişi karşı karşıya. Bu evlilikten ne beklediklerini çok iyi sorgulamaları gerekiyor. Aradıkları aşk mı, dostluk mu? Eğer isterlerse, her ikisi de mükemmel olacaktır. İkisi de inatlaşmayı sever. Ödün vermek tarzları değildir. Fakat aralarındaki cinsel çekim, tüm kırgınlıkları ve tartışmaları eritecek kadar güçlüdür. Birbirlerine dokundukları anda her şeyi unutur ve birbirlerinin kollarına atılırlar. Yasak elmanın bu kadar güzel sunulduğu bir aşk sofrasından kim vazgeçebilir ki? Savaşmadıkları günlerin tadını, en ateşli aşk geceleri ile geçiren bir evlilik için daha ne söylenebilir?

Aslan – Akrep
Bir Akrep’le Aslan’ın bir araya gelmesi son derece ilginçtir. İki güçlü kişiliğin karşılaşmasını arenaya çıkan iki dövüşçü gibi yorumlayabiliriz. Her ikisi de hata yapmama adına birbirlerini tartarlar. Aslan gururlu ve cömerttir. Akrep ise kuşkucu ve akıllıdır. Fakat Aslan’ın üstünlüğü karşısında kendi silahlarını gizler ve onunla anlaşma yoluna gider. Çünkü ikisi de ihtiraslı ve ateşlidir. Akrep, böyle bir ilişkiyi her zaman yaşayamayacağını düşünerek onunla savaşmak yerine paylaşmayı yeğler. Bu iki üstün kişinin her şeyleri farklıdır. Gerçekten yaşanmaya değer bir aşktır. Herkese nasip olmayan bu özel evlilikte her şey olağanüstü gelişecektir.

Aslan – Kova
Kova Aslan’ın zıt tipidir. Birbirlerini her anlamda çekerler. Aslan, bu farklı kişiden çok hoşlanacaktır. Onu gördüğü anda kişiliğinden etkilenecektir. Aralarında ortak birçok payda vardır ve aynı zevkleri paylaşırlar. Birbirlerini büyülemeyi başaran bu çiftin, kültür düzeyleri eşit olmak şartıyla, evlilikleri ömür boyu sürecektir. Küçük tartışmaların bile kolay atlatıldığı bu evlilik için olumsuz bir şey söylemek imkânsız diyebiliriz.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anlaşamadığı, asla, aslan, burç, burçlarının


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İkizler Burcunun Asla Anlaşamadığı 3 Burç Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 15:43
14 Aralık Aslan Burç Yorumları gupse Aslan 0 14 Aralık 2022 15:09
13 Aralık Aslan Burç Yorumları gupse Aslan 0 13 Aralık 2022 13:00
Adaletin Simgesi Terazi Burçlarının En Mükemmel Burç Olduğunu Gösteren 11 Özelliği Lareina Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 09 Aralık 2022 13:47
12 Kasım Aslan Burç Yorumları Pia Aslan 0 12 Kasım 2022 11:54




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net