Forum Logo




Hangi Burçtan Nasıl Bir Dost Olur ?

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree6Beğeniler
  • 1 Post By Beatrice
  • 1 Post By gupse
  • 2 Post By Zeytin
  • 2 Post By Beatrice

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 07 Ocak 2023, 21:21   #1
Çevrimiçi
Hangi Burçtan Nasıl Bir Dost Olur ?




Hangi Burçtan Nasıl Bir Dost Olur ?
Www.TrendForum.Net

Koç
Hep destek tam destek Koç’lardan harika birer arkadaş olur! Koç sevdiyse yüreğinin merkezine sokar, kendi de kalbin en rahat tahtında yerini yapar. Motivasyon kaynağıdır bir defa, yoluna set çeken, önüne engel eden nice insanı bertaraf edip, aydınlığı tek seferde buldurur, başarı imzalarında senin adını duyurur. Bitmeyen enerjisiyle depresyonla, tembellikle, mutsuzlukla arandaki dev duvardır. Koç’un arkadaşlığı yazsan destan olur.


Boğa
Yaşam boyu körebe oynasan yakınında konumlanacağın, gözünü kırpmadan kendini iradesine emanet edeceğin tek insan Boğa’dır. Sırtını yasla, varını yokunu emanet et çekinme, bırak kendini umarsızca Boğa’nın kollarına “Acaba düşer miyim?” diye düşünme! Her koşulda dürüstlük desturunu al ele gerisini hiç düşünme! Boğa her zaman en çok güvenilir, yeri kalabalıklarca dolmaz bir dosttur.


Ikizler
“Öyle bir arkadaşım var ki ne yüzüm düşüyor yanında ne bir an olsun keyfim kaçmaya zaman buluyor. Her durumda yüzümü güldürecek, bana neşe katacak bir şey muhakkak buluyor.” diyenlere tarife uygun burcu açıklıyoruz; İkizler! Tüm yol ayrımlarında en mantıklı kararı alman için seni yönlendiren de odur, her gün bir yeni bilgiyle sana daima bir katkısı olan da! Sohbetin en tatlısı, keyfinin gıcırı zaten dostun İkizlerden sorulur.

Yengeç
Sevgilimden ayrıldım, bugün kendimi çok kötü hissediyorum, sınavdan düşük not aldım, iş arkadaşımla tartıştım, yüreğim parça parça, için ezik çürük diyenler en yakın Yengeç’e koşarak sarılın! Tüm yaralarınız merhemine, ruhunuz ihtiyaç duyduğu merhamete, fikirleriniz kurduğu empatiyle anlaşılabilir dertleşmelere taşınsın! Yanınızda Yengeç varsa, kara bulutlar dağılır, sel olan göz yaşlarının suladığı topraklarda renk renk çiçekler uyanır! Yengeç varsa kötü günler geride kalır!


Aslan
Gözterişli olmak için türlü yerlere servet harcayanlara, reklamın kötüsü olmaz sözüne itimat edip medya mecralarında yuvarlanan talihsizlere, sesim çok çıkınca duyarlar, dekoltem abartı olursa bakarlar diyenlere, havaya uçmuş akıllarını önce yakalayıp sonra sakince yere bırakmalarını, aceleyle Aslangillerden bir arkadaş edinmelerini öneriyoruz! Bu sayede kendinizi zaten özel hissedip kimselerin beğenisine ihtiyaç duymayacak, yükselen özgüveninizle kendinize yetmeyi öğreneceksiniz. Artık şöhret de ışık da kendiliğinden gelir.

Başak
Her zaman kararlarını kuşatıcı bir düşünceyle ve sadece senin yararına ele alıp, en doğru yolu işaret edecek, kusursuzla tanışmanı, kendini ve hayatını derleyip toplamanı, yolunda gitmeyen ne varsa düzene sokman için sonsuz desteğini esirgemeyen emektar bir dosttur Başak! Hep yanındadır ve gerekeni yapmaya dünden hazırdır. Sorumluluklarını üstlenmekten, işlerine destek çıkmaktan gocunmaz! En doğru tercihi belirlemeye ihtiyaç duyduğun her an yanında olur.

Terazi
Nerede dünyada kusur bulmadan, burun kıvırmadan, alınıp küsmeden, kızıp gücenmeden seni her halinle kabul edip, üstelik güzel de sevecek bir arkadaş. Egolarından tamamen sıyrılmış, kendi maddi ve manevi doyumunu bir kenara atmış, dostu için yeri gelip çenesini tutmuş, olan bitene gözünü yummuş, tüm sorunları elinin tersiyle itip huzur dolu bir arkadaşlık kurmuş olan biri var mı? Tüm tatlılığıyla canımız arkadaşımız Terazi var!


Akrep
“Aman, sanane, uzak dur! İş alma durup dururken başına.” uyarısına kulak verirken herkes Akrep dostun varlığından ötesini bilmez, tehlikeden sırf kendine zarar gelmesin diye korkup geri durmaz! Ben iyiysem dünya varsın yansıncı bencillerden değildir Akrep. Dostu kötüyken iyi olmaz! Dostu için çiğ tavuk yiyip, ateş üstünde yürüyen, göğsünü siper edip gözünü kırpmayan cengaver var ya; işte o kara gün bekçisi Akrep varsa yanında, kimsenin sana zarar vermeye gücü yetmez.


YAy
Her hangi bi sosyal ortamda karşılaşan herkesin ellerini göğe açıp derhal duaya başladığı, bu enerji nereden geliyorsa üçte birine onda ikisine razı olanlarının da sıkça görüldüğü insandır Yay! Maalesef sonradan eklenemeyen bu özelliği, aklınız erip cebiniz para görünce satın alamıyor, ancak dostunuzu Yay tutup keyfinizin doruklarıyla tanışabiliyorsunuz. Sohbeti şanlı, neşesinde zilyon tane güldürü ögesi saklı Yay ne yaşlanır ne yanında yöresindekileri yaşlandırır. Yay’dan dost edinen kimsenin yaşam sevinci hep canlı kalır.


Oglak
Oğlak’ın tedbiri bol, attığı adımın muhakkak hedef noktası çoktan hesaplıdır. Yaşamında kendi kontrolünde olan alanlarda hata payı minimumda, başarı maksimumda seyreder. Oğlak yanında yöresinde kim varsa, hele ki bu değerli bir dostuysa onun için de aynı dikkati gösterecek, arkadaşının yücelmesi için tüm deneyimlerinden faydalanacaktır. Oğlak muhakkak arkadaşının yaşamını da disipline eder ve pişman olacağı şeyler yapmasına asla izin vermez.


Kova
Hayata herkesten bir adım önde, hep alternatif artı bir fikirle farklı yerde olanların kendinin değilse en yakın kankasının burcu muhakkak Kova’dır. Kova özgürlükçü ve hümanisttir. Öncelikle insanlığa öğretecek çok şeyi olan farklı düşünme biçimiyle çevresinden ayrılan Kova’nın arkadaşı olmak şanstır. Zira yaşama farklı bir pencere açar, yaşadığın dünyadaki tüm canlılara sağduyu geliştirmeni sağlar. Ve otoritenin seni ezmesine asla müsaade etmez!

Balık
Karşılıksız sever bir defa Balık! Hesap kitap yapmaz, arkadaşlığından hiçbir beklentisi yoktur, sevilmek dışında! Hiçbir fedakarlıklardan kaçınmaz, bu huyu yüzünden yüreği kararmış kötü niyetlilere çabuk aldanır! Merhameti bol olan Balık, arkadaşının gözünün yaşına, kalbinin incinmesine, hiçbir mağduriyetine sessiz kalmaz, muhakkak bir çıkar yol bulup, gerekirse kendi renklerini verip renksiz kalır ama kara bulutları dağıtır.
Asi Ruh bunu beğendi.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 07 Ocak 2023, 21:29   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Hangi Burçtan Nasıl Bir Dost Olur ?




Yengeç
Sevgilimden ayrıldım, bugün kendimi çok kötü hissediyorum, sınavdan düşük not aldım, iş arkadaşımla tartıştım, yüreğim parça parça, için ezik çürük diyenler en yakın Yengeç’e koşarak sarılın! Tüm yaralarınız merhemine, ruhunuz ihtiyaç duyduğu merhamete, fikirleriniz kurduğu empatiyle anlaşılabilir dertleşmelere taşınsın! Yanınızda Yengeç varsa, kara bulutlar dağılır, sel olan göz yaşlarının suladığı topraklarda renk renk çiçekler uyanır! Yengeç varsa kötü günler geride kalır!


Ah bebişimm güzel burcumm
Beatrice bunu beğendi.
__________________
"Her görüşünde ilk kez görür gibi.
Her bakışında son kez bakar gibi."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 07 Ocak 2023, 21:38   #3
Çevrimiçi
Admin
Yanıt: Hangi Burçtan Nasıl Bir Dost Olur ?




Canım yengeç <3
Kara bulutlari dağıtır, çiçekler açtırırız...
Yine mi güzeliz yine mi cicek ? : )
Beatrice ve gupse bunu beğendi.
__________________
Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 07 Ocak 2023, 21:45   #4
Çevrimiçi
Yanıt: Hangi Burçtan Nasıl Bir Dost Olur ?




Yengeçler kalp ben
gupse ve Zeytin bunu beğendi.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, burçtan, dost, hangi, nasıl, olur


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Senin zıttın olan bir insan nasıl olur? Leila Kafamıza Göre 13 17 Temmuz 2023 01:19
Okumuş biriyle, okumamış birinin ilişkisi nasıl olur? Beatrice Kafamıza Göre 10 11 Nisan 2023 13:29
Ölmüş biri nasıl olur da bir fotoğrafta çıkar? Beatrice Enteresan Olaylar 1 20 Aralık 2022 20:54
Psikolojik danışmanlık size nasıl yardımcı olur? DeepSilence Kişisel Gelişim 0 02 Aralık 2022 09:16
Delikanlı Adam Nasıl Olur? Beatrice Trend Erkeklerin Dünyası 21 29 Temmuz 2022 23:57




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net