Forum Logo




11 Ocak burç yorumları

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Beatrice

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Ocak 2023, 15:08   #1
Çevrimdışı
I was quiet, but I was not blind.
11 Ocak burç yorumları




11 Ocak burç yorumları
Www.TrendForum.Net

KOÇ BURCU Sevgili Koç ve yükselen Koç burçları Güneş, Oğlak burcunda seyrine devam ediyor. Ay Aslan burcunda seyrine devam ediyor. Hobiler, flörtler ön plana çıkacak. Aynı iş yerinde çalıştığınız kişilere çekilme olasılığınız artabilir.

BOĞA BURCU Sevgili Boğa ve yükselen Boğa burçları, Güneş, Oğlak burcunda seyrine devam ediyor. Ay,Aslan burcunda seyrine devam ediyor. Para ile alakalı konularda hırslı ve gözü kara olmayın. Duygusal kararlar verebilirsiniz.

İKİZLER BURCU Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, Güneş, Oğlak burcunda seyrine devam ediyor. Ay,Aslan burcunda seyrine devam ediyor. Ailenize yaptığınız bir şeyi kabul ettirme durumu olabilir. Kendi kendinizle mücadeleye girmeyin.

YENGEÇ BURCU Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç burçları, Güneş, Oğlak burcunda seyrine devam ediyor. Ay Aslan burcunda seyrine devam ediyor. Kardeşler ve akrabalarla alakalı gündemler meydana gelebilir. İç dünyanızdaki huzursuzluğun kaynağını anlayacağınız bir dönem.

ASLAN BURCU Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burçları, Güneş, Oğlak burcunda seyrine devam ediyor. Ay, Aslan burcunda seyrine devam ediyor. Duygusal kararlar vermekten kaçının. Arkadaş çevrenize aman dikkat

BAŞAK BURCU Sevgili Başak ve yükselen Başak burçları Güneş, Oğlak burcunda seyrine devam ediyor. Ay,Aslan burcunda seyrine devam ediyor. Gerçekte ne istediğinizi bulabileceğiniz zamanlar. İş hayatınızda fevri kararlar vermeyin.

TERAZİ BURCU Sevgili Terazi ve yükselen Terazi burçları, Güneş, Oğlak burcunda seyrine devam ediyor. Ay,Aslan burcunda seyrine devam ediyor. Yurt dışı bağlantılı konular ve iş hayatınız gündemde olacak. İç sesinizle konuşmalar yapabilirsiniz.

AKREP BURCU Sevgili Akrep ve yükselen Akrep burçları Güneş, Oğlak burcunda seyrine devam ediyor. Ay Aslan burcunda seyrine devam ediyor. Arkadaş çevreniz, kredi ve borç mevzularıyla alakalı gündemler yaşayabilirsiniz.

YAY BURCU Sevgili Yaya ve yükselen Yay burçları, Güneş, Oğlak burcunda seyrine devam ediyor. Ay, Aslan burcunda seyrine devam ediyor. İkili ilişkilerde hırslı davranmayın. Yüksek eğitimle alakalı bazı gündemler oluşabilir.

OĞLAK BURCU Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burçları, Güneş, Oğlak burcunda seyrine devam ediyor. Ay,Aslan burcunda seyrine devam ediyor. Ailenizden büyük bir destek alabilirsiniz. İş hayatınızdaki insanlarla sürtüşmemeye dikkat edin.

KOVA BURCU Sevgili Kova ve yükselen Kova burcu Güneş, Oğlak burcunda seyrine devam ediyor. Ay, Aslan burcunda seyrine devam ediyor. Duygularınızı fevri yaşamamaya çalışın. Özellikle evlilik ve ailenizle ilgili gündemler meydana gelecek.

BALIK BURCU Sevgili Balık ve yükselen Balık burçları, Güneş, Oğlak burcunda seyrine devam ediyor. Ay, Aslan burcunda seyrine devam ediyor. İkili ilişkilerinizde akıl mı duygular mı diyeceğiniz bir dönem. Mantıklı kararlar vermenizde fayda var.

''Alıntı''
__________________
I don’t trust words, I trust actions..

Son düzenleyen Aykut; 11 Ocak 2023, 15:11.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 11 Ocak 2023, 16:01   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: 11 Ocak burç yorumları




"Kardeşler ve akrabalarla alakalı gündemler meydana gelebilir."

Ay aman ablamla bir tane daha sorunla başedemem .d
__________________
"Her görüşünde ilk kez görür gibi.
Her bakışında son kez bakar gibi."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 11 Ocak 2023, 17:08   #3
Çevrimiçi
Yanıt: 11 Ocak burç yorumları




Alıntı:

Hobiler, flörtler ön plana çıkacak.

Diyosun
gupse bunu beğendi.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, ocak, yorumları


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
14 Aralık Koç Burç Yorumları gupse Koç 3 14 Aralık 2022 16:13
13 Aralık Koç Burç Yorumları gupse Koç 1 13 Aralık 2022 13:10
13 Aralık Yay Burç Yorumları gupse Yay 0 13 Aralık 2022 13:03
12 Kasım Koç Burç Yorumları Pia Koç 1 12 Kasım 2022 11:58
12 Kasım Yay Burç Yorumları Pia Yay 0 12 Kasım 2022 11:55




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net