Forum Logo




12 Ocak Burç Yorumları

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Aykut

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 12 Ocak 2023, 09:41   #1
Çevrimdışı
I was quiet, but I was not blind.
12 Ocak Burç Yorumları




12 Ocak Burç Yorumları
Www.TrendForum.Net

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU Bugün, düzensiz duygular günü ele geçirebilir. Daha sonra mükemmeliyetçiliği bir kenara bırakanların romantik hisler yarattığını ve yaratıcılığı hırsla birleştirdiğini görebilirsiniz. Eril ve dişil taraflar, potansiyel olarak kafa karıştırıcı şekillerde üstünlük için birbirleriyle savaşır. Dışardaki tüm bu kaos sizi içe dönük ve kapalı olmaya yönlendirir. Kendinizle vakit geçirmekten zevk almak bir sorun olarak yorumlanmamalı.



BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU Beklenmedik bir fikir değişikliği sizi şaşırtmak üzere olabilir. Önceki heyecanınız ne olursa olsun, en kısa sürede halletmeniz gereken yeni bir odak noktası yüzünüze fırlatılan bir top gibi gelebilir. Diğer insanlardan ayrı çalıştığınızı, hatta şu anda çevrenizde pek fazla insan olmadığını da keşfedebilirsiniz. Bu zamanı, özellikle de onları başka kimseyle paylaşmadıysanız, iç hedeflerinize odaklanmak için kullanın. Devam edin ve onları tezahür ettirmek için adımlar atın!




İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU Kaygı duyguları şu anda iletişimi zorlaştırabilir. Birine söylemeniz gereken bir şey için endişeleniyor olabilirsiniz. Cesur olmayı ve söylemeniz gerekeni söylemeyi planlıyorsanız da bunun sizi endişelendirmesinin önüne geçemeyebilirsiniz. Sorun yok! Söyleyecekleriniz ne olursa olsun, gerçek olduğu sürece, tepkileri ne olursa olsun, daha hafif ve kendinizle daha barışık hissetmenize yardımcı olacaktır. Sadece kendinize ve onlara karşı dürüst olun.



YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU Diğer insanlar en son planlarınıza uymayabilir. Gününüz zaten zihninizde planlanmış olabilir, ancak hayatınızdaki diğer insanlara gündeminizden bahsetmiş olsanız bile, onların başka fikirleri olabilir. Birisi veya bir grup insan arzularınıza saygı duymayabilir, ancak duygularınızı daha iyi kontrol edersiniz ve hepiniz için işe yarayan bir uzlaşma bulabilirsin. Birkaç süpersiniz gününüzü mahvetmesine izin vermeyin.



ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU Sorumluluktaki bir değişiklik sizi ritminizden uzaklaştırabilir. Size çok uyan bir rutininiz olabilir ve bunu yakın zamanda değiştirmek istemiyor olabilirsiniz ama evren bunu sizin için değiştirmek için burada. Adapte olmak senin için oyunun adı! İşleri yapmanın eski yoluna tutunmadan yumruklarla yuvarlanmak için çaba gösterin. Bu sorumluluklarda daha deneyimli başka birinden size rehberlik etmesini isteyebilirsiniz.



BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU Yeni bilgiler sizi şaşırtabilir. Yakınınızdaki biri, sizden daha genç biriyle ilişkiniz hakkındaki düşüncelerinizi değiştiren bir şey söyleyebilir. Onlar hakkındaki zihniyetinizin değiştiğini hissedebilirsiniz ve bu olumsuz görünse de, genel olarak bu bilgiyi daha sonra değil, daha erken öğrenmeniz daha iyidir. Şans eseri, konu kariyeriniz ve kamusal kişiliğiniz olduğunda muhtemelen daha olumlu deneyimler yaşayacaksınız. Herhangi bir şok edici bilgiye rağmen, başarınıza odaklanın.



TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU Seyahat sizin için bir şımartılma yöntemi ama bazı ilişkileriniz sizi olduğunuz yerde tutabilir. Sizden yardım isteyen bir akran, dikkatinizi dışarıya çekebilir veya sadece onlara yakın durmanızı isteyebilir, bu da sizi olduğunuz yerde kalmaya zorlar. Yine de macera çağrısının sizi ters yöne çektiğini hissedebilirsiniz. Bir şey kalbinize güçlü bir şekilde hitap ediyorsa, başkalarını memnun etmek için hayatınızı beklemeye alıp durmayın. Bunun yerine ayağa kalkın ve bu hissi takip edin.



AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU Seyahat sizin için bir şımartılma yöntemi ama bazı ilişkileriniz sizi olduğunuz yerde tutabilir. Sizden yardım isteyen bir akran, dikkatinizi dışarıya çekebilir veya sadece onlara yakın durmanızı isteyebilir, bu da sizi olduğunuz yerde kalmaya zorlar. Yine de macera çağrısının sizi ters yöne çektiğini hissedebilirsiniz. Bir şey kalbinize güçlü bir şekilde hitap ediyorsa, başkalarını memnun etmek için hayatınızı beklemeye alıp durmayın. Bunun yerine ayağa kalkın ve bu hissi takip edin.



YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU Seyahat sizin için bir şımartılma yöntemi ama bazı ilişkileriniz sizi olduğunuz yerde tutabilir. Sizden yardım isteyen bir akran, dikkatinizi dışarıya çekebilir veya sadece onlara yakın durmanızı isteyebilir, bu da sizi olduğunuz yerde kalmaya zorlar. Yine de macera çağrısının sizi ters yöne çektiğini hissedebilirsiniz. Bir şey kalbinize güçlü bir şekilde hitap ediyorsa, başkalarını memnun etmek için hayatınızı beklemeye alıp durmayın. Bunun yerine ayağa kalkın ve bu hissi takip edin.




OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU Şu anda dramatik bir şok endişe uyandırabilir. Bir enerji artışına veya güçlü bir kişisel güvenliğe rağmen, geri çekilmenize ve baştan başlamanıza neden olan dramatik bir olay olması muhtemeldir. O gün için planlarınızı veya stratejinizi yeniden düşünmeniz gerekebilir, ama üzülmeyin. Sırf onlara yakınsınız diye başkalarının dramını üstlenmek zorunda değilsin. Yerinizde durmak ve sizin için neyin işe yaradığını bilmek muhtemelen en iyi hareket tarzı olacaktır.





KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU Artık kendinizin en sert eleştirmeni olabilirsiniz. Son zamanlarda bir galibiyet elde etmiş ve yaratıcı yönünüzü göstermiş olsanız bile, yine de bir şekilde kendinizi hayal kırıklığına uğratmış gibi hissedebilirsiniz. Mükemmel sonuçlanmamış olabilir, ancak başkaları muhtemelen sizi övdü ve takdir etti ve bu konuda haksız değiller. İşinizde hatalar aramak yerine, başkalarının gördüğü güzelliği bulmaya çalışın.





BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU Artık kendinizin en sert eleştirmeni olabilirsiniz. Son zamanlarda bir galibiyet elde etmiş ve yaratıcı yönünüzü göstermiş olsanız bile, yine de bir şekilde kendinizi hayal kırıklığına uğratmış gibi hissedebilirsiniz. Mükemmel sonuçlanmamış olabilir, ancak başkaları muhtemelen sizi övdü ve takdir etti ve bu konuda haksız değiller. İşinizde hatalar aramak yerine, başkalarının gördüğü güzelliği bulmaya çalışın.






''Alıntı''
Beatrice bunu beğendi.
__________________
I don’t trust words, I trust actions..
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 12 Ocak 2023, 09:46   #2
Çevrimdışı
Yüzümden düşen bin parçayı toplayıp,
Yerine kocaman bir tebessüm yerleştiren var
"o" iyiki var.
Yanıt: 12 Ocak Burç Yorumları




Alıntı:

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU Bugün, düzensiz duygular günü ele geçirebilir. Daha sonra mükemmeliyetçiliği bir kenara bırakanların romantik hisler yarattığını ve yaratıcılığı hırsla birleştirdiğini görebilirsiniz. Eril ve dişil taraflar, potansiyel olarak kafa karıştırıcı şekillerde üstünlük için birbirleriyle savaşır. Dışardaki tüm bu kaos sizi içe dönük ve kapalı olmaya yönlendirir. Kendinizle vakit geçirmekten zevk almak bir sorun olarak yorumlanmamalı.

Duygularımız ne zaman düzenli oldu ki...
__________________
- Rotasız adımlarıma eşlik eder sisli yollar..
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 12 Ocak 2023, 09:58   #3
Çevrimdışı
I was quiet, but I was not blind.
Yanıt: 12 Ocak Burç Yorumları




[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

__________________
I don’t trust words, I trust actions..
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 12 Ocak 2023, 10:15   #4
Çevrimiçi
Yanıt: 12 Ocak Burç Yorumları






Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, ocak, yorumları


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
11 Ocak burç yorumları Aykut Astroloji ve Burçlar Dünyası 2 11 Ocak 2023 17:08
14 Aralık Koç Burç Yorumları gupse Koç 3 14 Aralık 2022 16:13
13 Aralık Koç Burç Yorumları gupse Koç 1 13 Aralık 2022 13:10
13 Aralık Yay Burç Yorumları gupse Yay 0 13 Aralık 2022 13:03
12 Kasım Yay Burç Yorumları Pia Yay 0 12 Kasım 2022 11:55




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net