Forum Logo




İlişkilerde Yapılan En Büyük 5 Hata Hangi Burçları İşaret Ediyor?

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Mart 2023, 19:28   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
İlişkilerde Yapılan En Büyük 5 Hata Hangi Burçları İşaret Ediyor?




İlişkilerde Yapılan En Büyük 5 Hata Hangi Burçları İşaret Ediyor?
Www.TrendForum.Net

Kadın dergilerinde en çok yer kaplayan konulardan biridir, ilişkilerde yapılan hatalar. Neden yapılır, nasıl düzeltilir gibi konu başlıkları sayfalarca sürüp gider. Yeni bir ilişkiye başlamanın vermiş olduğu heyecanla karşımızdakine, hareketlerimize fazlasıyla dikkat ederken ilişki eskidikçe yani beraber geçirilen zaman arttıkça karşımızdakine karşı daha dikkatsiz davranmaya başlıyoruz. Her şey de olduğu gibi ilişkilerde de küçük ve büyük hatalar var. Peki sizce bu büyük hataların sahibi burçlar kimler?

Koç – Karşındakini Yok Saymak

Sinirlendiğin zaman gözünün kimseyi görmediğini, ortalığı kısa bir süreliğine birbirine kattığını bilmeyen yok. Söz konusu sevgilin olduğunda da sonuç ne yazık ki değişmiyor. Herhangi bir tartışma anında şalterini arttıran tek bir kelimeyle ağzına ne geliyorsa söylüyor, karşındakini adeta neye uğradığını şaşırtıyorsun. Kendine gelip biraz sakinlediğinde ise çoktan geri dönüşü olmayan şeyler söylediğini ya da yaptığını fark ediyorsun. Gel yapma çıldırmadan önce bir dinle karşındakini, onun söyleyeceklerini de dikkate almaya çalış.

Terazi – İlişkiyi Kıyaslama

Sevgili Terazi her ne kadar bu dünyanın dengesinden, uyumundan kendini sorumlu tutsan da çok önemli konular da dahil karar verme konusunda dengeyi tutturmak senin için kolay değil. İyiye, daha güzele çekilmek kötü bir şey değil ama sen bunu ilişkine, ilişkindeki insana da uygulamaya kalkarsan üzülerek söylemek zorundayız ki o ilişki çok uzun sürmez. Her ilişkinin dinamikleri farklıdır, her çiftin kullandığı dil diğer çiftlerden farklıdır. Hem ona bakarsan dışarıda her zaman daha iyi bir ilişki fırsatı, daha yakışıklı bir erkek ya da daha güzel bir kadın olacaktır. Sürekli bunun peşinde koşarak gerçek bir ilişki yaşayamazsın ki.

Oğlak – Eğlenmeyi Unutmak

Evet sevgili Oğlak her ne kadar aile kurmak için mükemmel bir aday olsan da bu hayatta ön plana koyduğun şey genellikle işin oluyor. Karşındakini ne kadar seversen sev içindeki o başarma hırsı, yükselme azmi seni ele geçiriyor ve kendini işyerinde sabahlarken, sevgilinle sinemaya gitmek için anlaştığınızı unutup onu saatlerce bekletirken buluyorsun. Tabi ki de daha iyi bir hayat için işine sahip çıkmak, bir şeyler üretmek çok güzel ama bazen çok abartıyorsun. Sevgilinle vakit ayırmayı işinden giden zaman gibi düşünmeyi bırak, daha güçlü bağlar daha fazla paylaşımla oluşur.

Kova – Ona Sevildiğini Hissettirmemek

Tamam kabul duygularını göstermeyi hatta birtakım duyguların olduğunu bile kabul etmek istemiyorsun. Anlıyoruz bazı şeyleri kendi içinde yaşamaktan, o dünyaya herkesi almamak istiyorsun ama karşındaki de sevgilin en nihayetinde. İlk başlarda asi tavrın, orijinal hallerin hareketlerin hoşuna gitse de bir yerden sonra hislerinin karşılık bir türlü karşılık alamaması onu bu ilişki hakkında sorgulamaya götürecek bizden söylemesi. Yani çok büyük şeyler yapmana gerek yok, minik, sevimli onu düşündüğünü belli eden şeyler de olur.

İkizler – İlgisizlik

Her konuda olduğu gibi ilişkilerde de en önemli şey verilen emek, gösterilen ilgi bir yerde. Ama senin bir günün diğer gününe uymuyor ki. Bir gün aşkım meleğim diye gezerken diğer gün neredeyse pardon tanışıyor muyuz diyecek kadar olayı abartabiliyorsun. Tamam çabuk sıkılıyorsun onu da anlıyoruz ama insan Allahın her günü eğlenceden eğlenceye koşamaz ki bazen de oturur evinde sıkılır. İlişki zaman geçtikçe başka bir şeye evrilir, ama bu kadar sabırsız olur, ilginin ilk fırsatta kaçmasına izin verirsen bir hayat boyu aradığın o ilişkiyi bulamazsın sevgili İkizler.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burçları, büyük, ediyor, hangi, hata, yapılan, İlişkilerde, İşaret


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İlişkilerde hayattan soğutan 4 burç! mamihlapinatapai Astroloji ve Burçlar Dünyası 9 17 Mayıs 2023 13:33
İlişkilerde Acele Etmemeniz Gereken 7 Şey Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 1 05 Ekim 2022 15:48
İlişkilerde yaptığınız en büyük hata nedir? Beatrice Kafamıza Göre 3 23 Eylül 2022 21:05
Makyaj ve Bakım Ürünlerinizin Bozulduğunu Gösteren 4 İşaret KoJiRo Saç ve Makyaj Dünyası 0 30 Temmuz 2022 15:32
Dimitris Itoudis Yönetimindeki Yunanistan, Büyük Britanya Karşısında Hata Yapmadı KoJiRo Basketbol 0 01 Temmuz 2022 09:52




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net