Forum Logo




Burçların Valizlerinde Olmazsa Olmazları

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Mart 2023, 19:29   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Burçların Valizlerinde Olmazsa Olmazları




Burçların Valizlerinde Olmazsa Olmazları
Www.TrendForum.Net

Koç

Sabırsız Koç, bavul hazırlama söz konusu olduğunda götüreceği her şeyi kafasında planlar, ancak işi son dakikaya bıraktığı için mutlaka acele etmesi gerekir. Bu acelecilikle bazen çok gereksiz şeyleri de yanına alır, bazen de alması gereken çoğu şeyi unutur. Valizini hazırlarken kendine biraz daha zaman tanımalı, yanına alacağın eşyaları bir kereden fazla kullanıp kullanmayacağından emin olmalısın!
Olmazsa Olmazı: İddialı bir bluz, şık bir sırt çantası, spor ayakkabı.





Boğa

Rahatına düşkün Boğa, valiz hazırlayacağı zaman işin içinden bir türlü çıkamaz! Günün sonunda bavulunun fermuarlarını çekerken zorlanır ve tam da o sırada fark eder ki yine içinde ne arasan bulunan bir valiz! Keyfine düşkün olduğu için ihtiyacı olabilecek her şeyin elinin altında olmasını ister ama bu sırada kendini kaptırır ve abartır.





Olmazsa Olmazları: Vücut losyonları, nadir bulunan parfümler, fular.
İkizler

Kararsız ve değişken bir İkizler burcu olduğunuzda bavul hazırlamak pek kolay olmuyor. “Onu da mı alsam, bunu da alayım mı?” diye düşünürken sıkılıp valiz hazırlamayı bırakabiliyorlar. Bu nedenle organize olmayı denesen hiç fena olmaz! Güzel bir liste yapabilir, bavul hazırlayacağın zamanlarda bu listeyi kontrol ederek ilerleyebilirsin. Böylece hem kararsızlığını biraz azaltmış olursun hem de can sıkıntısını.
Olmazsa Olmazları: Kitap, fonksiyonel aksesuarlar, termos.
Yengeç

Duygusal ve hayal gücü yüksek bir Yengeç, gideceği tatildeki hatıraları daha yaşamadan düşünmeye başlar. Ama bir yandan da seyahatteyken evini özleyeceği için valizini gereksiz bir sürü şeyler doldurur. Bu yüzden sana tavsiyemiz hediyelik eşyalar için bavulunda fazladan yer bırakman ve gittiğin her yerden aldığın makbuzları, fişleri hatıra olarak biriktirmemen.
Olmazsa Olmazları: Fotoğraf makinası, şiir kitabı, inci takı.
Aslan

Kendine güveni en yüksek burç olan Aslan da Koç gibi valizini son dakika hazırlamayı sevenlerden. Yanına almak istediği şeyleri kafasında planlar, ancak seyahate çıkmadan bir saat önce bavulunu hazırlamaya kalkınca en önemli şeyleri evde unutur! Bu nedenle şu Aslan özgüvenini bir kenara bırakman ve valiz hazırlama işini ciddiye alman iyi olur. Bir gün önceden tüm eşyalarını hazırlayarak hiçbir şeyi riske atmamış olursun.
Olmazsa Olmazları: Güneş gözlüğü, şık bir ceket, parfüm.
Başak

Düzenin kelimesinin sözlük karşılığı olan Başak, bavul hazırlama konusunda bir uzman! Kıyafetleri valizde yuvarlamaya karşı katlamanın artılarını ve eksilerini çok iyi biliyor. Yine de sana bu durumu abartmamanı ve seyahatinden de valiz hazırlamak kadar keyif almanı öneriyoruz. Elinden gelse beraber seyahate çıkacağın tüm arkadaşlarının valizlerini hazırlayabilirsin, abartma!
Olmazsa Olmazları: Dizüstü bilgisayar, okuma lambası, renkli bir eşarp.
Terazi

Valiz hazırlama konusunda uzmanlaşmış olan bir diğer burç da Terazi! Ancak kararsızlığın burada da kendini konuşturuyor, yanına alacağın her bir eşyanın artılarını eksilerini düşünmek bir sana epey vakit kaybettiriyor. Bu kararsızlıktan kurtulmak için tatilde geçireceğin her gün için kıyafetlerini önceden belirleyebilir ve tatile kafan rahat bir şekilde gidebilirsin.
Olmazsa Olmazları: Şık bir elbise, en sevdiği aksesuarları, topuklu ayakkabı.
Akrep

Araştırmacı kişilik Akrep, bavulunu en iyi nasıl hazırlayacağını yıllar önce zaten öğrenmiştir. Kendin yap videoları izleyerek, deneyimleyerek kusursuz bir valiz hazırlayabiliyorsun. Üstelik bunları arkadaşlarınla da paylaşmaktan keyif alıyor, öğrendiğin her yeni ipucunu onlara da öğretiyorsun. Ama bu arada her şeyi bavuluna nasıl sığdıracağını biliyor olman tüm dolabını götürmen anlamına gelmiyor!
Olmazsa Olmazları: Trençkot, büyük şapka, kitap.
Yay

Seyahat etmeye bayılan, özgür ruhlu Yay’ın içi şu an kıpır kıpır! Yepyeni yerler görecek, aktivitelerle dopdolu bir tatil geçirecek, farklı kültürlere tanıklık edeceksin! Önemli olan o tatile gidebilmek, o yüzden sen ufacık bir bavul alsan bile olur, gerisi hiç önemli değil! Ama sen yine de valizinde biraz boşluk bırakmayı dene, hediyelik eşyalar için ihtiyacın olacak.
Olmazsa Olmazları: Yürüyüş ayakkabısı, güneş gözlüğü, favori çantası.


Oğlak

Tedbirli, disiplinli ve temkinli Oğlak burcu için bavul hazırlamak ciddiyet gerektiren bir iş. Günler öncesinden valizini hazırlamaya başlıyor, seyahate çıkarken nelere ihtiyacın olduğunu iyice ölçüp tartıyorsun. Lazım olur mu acaba diyerek evindeki her şeyi alıp götürdüğünün farkında mısın? Sakin ol, tatil sonrası yine eve döneceksin!
Olmazsa Olmazları: Taşınabilir şarj cihazı, ajanda, en sevdiği tarih kitabı.
Kova

Aykırı karakteriyle anında fark edilen Kova için valiz hazırlamak adeta bir külfet! Neler götürmek istediğini çok iyi bilir, ama o bavulu hazırlama kısmı yok mu? Keşke diğer insanlar da içindeki isyankâr sesi duyabilseler değil mi? Bavul hazırlama işini son dakikaya kadar erteliyorsun, ama gerçeklerle yüzleşme vakti geldiğinde el mahkûm, valizinle baş başa kalıyorsun!
Olmazsa Olmazları: Müze haritaları, tablet bilgisayar, mini hoparlör.
Balık

Gerekli gereksiz yanına her şeyi alan ve sonunda dört günlük tatile iki valizle giden bir burç, karşınızda Balık! Tatilde sadece bir kere kullanacağın hatta belki de hiç kullanmayacağın masaj aletini almana ne gerek var? Onun yerine en sevdiğin güneş gözlüğünü al, böylece güneşten gözlerin kamaştığında kendine acımamış olursun!





Olmazsa Olmazları: En rahat pijaması, kulaklık, fotoğraf makinası.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burçların, olmazları, olmazsa, valizlerinde


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Olmazsa olmazım diyip aslında gerçekten olmayan ne var? Er Şaban Trend Sorular 3 29 Mart 2023 01:41
Bir kahvaltıda olmazsa olmazınız nedir? Beatrice Kafamıza Göre 8 14 Kasım 2022 00:13
Beşiktaş'ta Abdülkerim Bardakçı olmazsa Mert Çetin! KoJiRo Beşiktaş 0 31 Mayıs 2022 21:05
Başak Burcunun Olmazsa Olmazları! Astrea Başak 0 14 Mayıs 2022 04:27
Balık Burcunun Olmazsa Olmazları! Astrea Balık 0 13 Mayıs 2022 22:59




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net