Forum Logo




Birbiriyle Uyumsuz Olan Burçlar Ve Uyumlu Olan Burçlar

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Mart 2023, 21:10   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Birbiriyle Uyumsuz Olan Burçlar Ve Uyumlu Olan Burçlar




Birbiriyle Uyumsuz Olan Burçlar Ve Uyumlu Olan Burçlar
Www.TrendForum.Net

Uzun soluklu ve mutlu bir birliktelik için çiftlerin birbiriyle uyumlu olması çok önemli. Uyum denilince ilk aklımıza gelen burçlar oluyor. Eğer çiftlerin burçları uyumluysa, ilişkilerinin de o kadar uyumlu olma ihtimali var. İşte birbiriyle uyumsuz olan ve uyumlu olan burçlar...

UYUMSUZ BURÇLAR
KOÇ BURCU - BOĞA BURCU


Dik başlı Koçlar ve inatçı boğaların uyumundan bahsedemeyiz. Aralarındaki herhangi bir tartışma bir anda alevlenebilir. Ayrılıkları ise oldukça baş ağrıtabilir.

BALIK BURCU - BAŞAK BURCU
Balık burçları duygusal yapıları ve kafalarının sürekli bulutlarda olmasıyla biliniyor. Buna karşın başaklar ayakları yere basan, mantıklı karakterler. Bunun yanı sıra başaklar, her şeyin düzenli ve organize olmasından hoşlanırken balıklar bu konuda daha rahattırlar.

YENGEÇ BURCU - KOVA BURCU

Kovalar, kendilerini şımartmaktan ve para harcamaktan fazlasıyla hoşlanırlar. Yeni şeylere başlamak ve yenilenmek Kovalar için problem değildir. Özgür ruhlu kovaların bu durumu, akışına bırakamayanlar için oldukça endişe verici olabilir. Yengeçler de akışına bırakamayanların başında geliyor. Kovaların sürekli düzeltip durması da yengeçlerin sinirlerini bozabilir.

TERAZİ BURCU - OĞLAK BURCU

Oldukça cömert olan Terazi burçları insanları mutlu etmekten hoşlanırken dik kafalı oğlaklar zaman zaman biraz fazla kontrollü olabilirler. Oğlaklar, Terazilerin iyi niyetinden faydalanarak çıkarcı davranabilirler. Bunun yanı sıra Teraziler mesafeli Oğlaklara hiçbir zaman tamamen ulaşamazlar.

AKREP BURCU - KOÇ BURCU

İki özgür burcun birlikteliği kulağa hoş geliyor. Seksüel ve flörtöz iki burcun birbirlerinin alanlarına müdahale etmemeleri ilk başlarda hoşlarına gidebilir. Ne yazık ki bir ilişki söz konusu olduğunda bu çok uzun sürmeyecek. Aynı zamanda kıskanç olan akrepler bir noktadan sonra tepki göstermeye başlayacak. Dolayısıyla ikili arasında güven problemleri ve iletişim kopuklukları baş göstermesi kaçınılmaz.

TERAZİ BURCU - BALIK BURCU

Bu iki kararsızın herhangi bir şeye karar vermesi bir ömür sürebilir. Bir ileri bir geri adımları ilişkilerini daha stresli hale getirecek. Teraziler de Balıklar da anlaşmazlıklardan nefret ederler. Bu yüzden aralarında pasif agresif kavgalar ve iletişim kopukluğu olması kaçınılmaz. Pasif doğaları birbirlerinden kaçmalarına neden olabilir.

YAY BURCU - OĞLAK BURCU
Yaylar, Oğlakların kendilerini eğlenmekten alıkoyduklarını düşünürler. Ciddi ve sorumluluk sahibi Oğlaklar ile umursamaz yayların birlikteliği anne-çocuk ilişkisine dönebilir.

UYUMLU BURÇLAR
OĞLAK BURCU - BALIK BURCU


Oğlak işleri akışına bırakmayı sevse de Balık planlamaya ihtiyaç duyar. İki taraftaki bu zıt alışkanlık aralarında bir çekim yaratabilir. Balık burçları duygusal güven ister bu nedenle onlar için Oğlak burcundan daha iyi yoktur.

İKİZLER BURCU - BAŞAK BURCU
İkizler ve Başak, güzel olan ve yaratıcılık gerektiren her şeye sevgiyle bağlanır. Birbirlerinin ayrıntılarına dikkat ederler ve takdiri eksik etmezler.

Kendi özgürlüğünü seven ve alanına düşkün olan Başak burcu, yalnız kalmayı seven İkizler burcunu tamamlar.

YENGEÇ BURCU - BOĞA BURCU
Boğa burcu daha istikrarlı ve güçlüyken, Yengeç burçları daha duygusal ve hassastır. Her zaman birbirlerinin yararı için hareket edeceklerdir. Yengeçler, Boğaların duygusal yönünü zenginleştirir. Boğalar da Yengeçlere hırslı olabilmesi için destek verir.

ASLAN BURCU - KOVA BURCU
Aslan ve Kova birbirinin hırsına ve tutkusuna iltifat etmeyi çok sever. İyi ve kaliteli yaşamayı seven Aslan ve Kova, hayal kurmaktan çekinmez. Hayalleri de birbiriyle uyumlu olabilen bu iki burç, birbirlerini daha da yükseğe taşımak için çalışır.

TERAZİ BURCU - YAY BURCU
Terazi burcu da Yay burcu da vahşi ruhlu ve macerayı severler. Eğlenceye olan düşkünlükleri onları uyumlu hale getirir.

Her iki burç da sahiplenici ve kontrol edici davranabilir. Ancak ikisi de birbirinin bu özelliğini anlar ve uyumlu davranır.

İKİZLER BURCU - KOÇ BURCU
Enerjisi ve heyecanı yüksek bir beraberliktir. İkizler, sosyal hayatı ile özel hayatı dengelemeyi başarabilirse mutlu bir birliktelik ve evlilik olabilir. Her iki burç da özgür ruhlu oldukları için son derece rahat yaşarlar. Başka burçlarla cinsel açıdan problem yaşayabilen İkizler, bu konuda en iyi Koç burcuyla uyumludur.

BAŞAK BURCU - TERAZİ BURCU

Çalışkanlık ve üretkenlik her iki tarafın da ortak özelliklerindendir. Duygusallıktan çok mantıksal bir birliktelik söz konusudur. İdeal bir çifttir. Zamanla aralarındaki sevgi büyüyüp evlilikle ilişkilerini noktaladıklarında huzur dolu bir hayat onları bekler. Her iki taraf da bedenlerini duyarlılıkla kullanabildikleri için cinsel hayatları da uyum içindedir.

TERAZİ BURCU - İKİZLER BURCU

Romantik, tutkulu ve hoş bir birliktelik yaşanabilir. Bu birliktelik, seviyeli ve sorunsuz bir evliliğe dönüşebilir. Maddi konularda zaman zaman anlaşmazlık yaşayabilirler. Hem duygusal hem de tensel anlamda tatmin edici bir cinsel yaşamları vardır.

OĞLAK BURCU - BOĞA BURCU
Her iki burç da iş konusunda çalışkan ve oldukça hırslıdır. İlişkiden ziyade işlerini ön planda tuttuklarında birliktelikleri tehlikeye girebilir. Onun dışında birbirini anlayan iki iyi arkadaş gibidirler. Evlilikte ise romantizmi yaşatmak için çaba gösterilirse her iki taraf için de keyifli bir süreç yaşanacaktır. Cinsel yönden ise uyumludurlar.

TERAZİ BURCU - YENGEÇ BURCU

Duygusal olarak hassas bir yapıya sahip olan bu iki burç insanı aslında çok iyi anlaşırlar. Aşkta birbirlerine cazip ve çekici gelseler de evlilik hayatlarında kendilerini sorunlu bir ilişkinin içinde bulabilirler. Anlayışlı ve sabırlı olunduğu takdirde güzel bir birliktelik söz konusudur. Romantik yapıları cinsel yaşamlarını da olumlu yönde etkiler.

YAY BURCU - KOÇ BURCU

Her ikisi de Ateş grubudur ve birbiriyle en iyi anlaşan burçlar arasındadır. Zaman zaman cinsel problemler yaşayabilirler. Anın güzelliklerini aşkla yaşayan, macera dolu bir birlikteliktir. Evlilik hayatında da romantizm ve tutku doludizgin devam edeceği için bu ilişki heyecanını kaybetmeyecektir.

YAY BURCU - ASLAN BURCU

Bu iki burcun insanı oldukça iyi anlaşır, bu nedenle rahat ve sorunsuz bir ilişkileri vardır. Aşkı sınırsızca yaşar, hayatın güzelliklerini birlikte keşfederler. Ancak her iki burcun da özgürlüğe düşkünlüğü, bağlanma problemleri yaşamalarına sebep olabilir, bu da ilişkinin uzun sürmesini engelleyen bir faktördür. Cinsel anlamda ise aralarında güçlü bir çekim vardır.

BOĞA BURCU - BALIK BURCU

Her iki burcun da duygusal yapısı nedeniyle uzun süreli bir ilişki yaşanabilir. Aşkın en tutkulu hali bu birliktelikte görülür ve zamanla evliliğe gidebilir. Bu iki burcun arasında zaman zaman parasal konularda anlaşmazlıklar yaşanabilir. Cinsellik onlar için büyük önem taşır ve duygusal yapıları nedeniyle bu konuda da birbirlerine kolayca uyum sağlarlar.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
birbiriyle, burçlar, olan, uyumlu, uyumsuz


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Araştırmalara göre IQ seviyesi en yüksek olan burçlar Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 7 08 Mart 2023 09:56
Seni seviyorum mesajına ihtiyacı olan burçlar Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 5 06 Aralık 2022 12:39
Boğulduğu denize olan zaafı bitmeyen burçlar Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 11 23 Kasım 2022 19:45
birbiriyle çok iyi anlaşan burçlar Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 23 Ekim 2022 18:34
Herkesi güldürüp sürekli kendi bi köşede mutsuz olan burçlar Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 23 Ekim 2022 18:30




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net