Forum Logo




Astroloji Yanılmaz Senin İçin Doğru Kişi Mi?

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Mart 2023, 21:13   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Astroloji Yanılmaz Senin İçin Doğru Kişi Mi?




Astroloji Yanılmaz Senin İçin Doğru Kişi Mi?
Www.TrendForum.Net

Aklın bir gidip iki geliyor, kafan hemen darmaduman oluyor! An geliyor seviyorsun, an geçiyor soğuyor, neredeyse nefret ediyorsun! Doğru insan olup olmadığına bir türlü karar veremiyor, aslında neye ihtiyacın olduğunu açıkça söyleyemiyorsun. Çünkü sen de tam olarak bilmiyorsun. Tam da bu sırada astroloji ambulansına atlayıp geliyor, sevgilinin senin için doğru insan olup olmadığına karar vermeni kolaylaştırıyor, önündeki sis bulutunu kaldırıyorum. Hazırsan başlayayım.

Koç

Haklı olmak yerine mutlu olmaya çalışan, dişlerini çıkarıp tırnaklarını bilemek yerine sakinliğini koruyan, alev alışlarını kanıksamak yerine yatıştırmaktan vazgeçmeyen bir sevgilin varsa, yanlış insan tarlasına düşme, doğru insanı bulmuşken öfkene yenilip kaybetme. Sonra mumla arasan da bulamayacağın bir anlayışı, elinde bulmuşken yitirme. Hayatının en büyük sorumluluğu eşinin üstünde, onu zaman zaman huzurlu tatillere götürüp deşarj olmasını kolaylaştırmayı da ihmal etme.

Boğa

Senin değişmeni önermeden, değiştirmek için uğraşmadan önce kendini değiştirmeyi getiriyorsa aklına ve bunun için gözle görünür bir gayreti varsa, hayret etmeyi bırak, gördüğün serap değilse eğer dört gözünün yanında, tüm varlığınla bak! Hayatını kolaylaştıracak, sana kendini olduğundan daha iyi hissettirecek, bırak sana dokunmayı kendini sürekli daha iyi bir ilişki için evirecek bir ilişki yakalamışsın, yapman gereken tek şey huzurla yaşamak!

İkizler

An geliyor öyle lüzumsuz şeyler anlatmaya başlıyorsun, kimselerin dikkatini çekmeyeceğini bile bile, senin dahi dikkatini gıdıklayamadığı halde, sırf bilgi içinde kalmasın diline yapışmasın diye konuşuyorsun ki seni her koşulda dinleyen, saçma sohbetlerine dahi fütursuzca eşlik eden birini bulduysan, yapış koluna, sarıl boynuna! Seni her koşulda dinliyorsa, doğru yanlış arama!

Yengeç

Sen onun bütün rahatını, huzurunu, ihtiyaçlarını düşünecek, ondan tek bir empati kırıntısı, anlayış pırıltısı göremeyeceksin, ne güzel dünya! Böylesi geldiyse başına, yolla dünyanın öbür ucuna. Senin için uygun olup olmadığını anlamak için tek soru var; “Bencil mi?”. Hep ben diyen, sadece kendini düşünen bir insanla anlaşman mümkün değil. Kendini elbette düşünecek ama aynı oranda seni de düşünecek. Aksi halde uygunsuzdur, açık ve net!

Aslan

Saçına laf eder, konuştuğun her şeye itiraz, kıyafetine burun kıvırır, tercihlerin hakkında olur olmaz konuşur, böylesi bir sevgiliyle birkaç saat geçirmek bile ruhunu yaralar, seni baştan ayağa sarsar! Hayatında hiç olmaması gereken biri varsa, davranışlarını onaylamayan, bir türlü gözünü kapatıp güven duyamayan, tepeden tırnağa her an karışacak bir şey bulan kişi senden uzak, kime isterse ona yakın olsun.

Başak

Yaptığı her iyiliği bir köşeye not edip ihtiyaç anlarında tahsilata geliyorsa, bir elinin verdiğini bırak diğer elini yedi düvel duyuyorsa, yaptığı yardımları sürekli dile getirip başına kakıyorsa bu iş olmaz, yol yakınken dönmezsen sonu iyiye varmaz! Ama seni tanıdıkça, serpilen buğday başakları gibi sırf tevazuundan boynunu eğiyor, teşekkürü bile zor bela kabul ediyorsa, musmutlu bir ömür diliyoruz. Zira böyle bir sevgiliyle mutsuz olmak senin için neredeyse imkânsız.

Terazi

“Gündüz kitap tartışıyor, sergi gezip sanatın sanat için yapıldığı bir toplumun bireyleri olarak akım tartışıyorduk, entelektüel sohbetlerde çene çalıyorduk, ne ara kapitalizmin kölesi, tüketimin baş kemirgeni olduk da alışveriş çılgınlığına katıldık, kendimizi dağıtıp partilerde savrulduk” demeyecek, her nabza uygun şerbet vermeyi bilecek biriyse, kapa gözünü, koyuver kendini.

Akrep

Seni affederek cezalandıran bir sevgilin varsa, yanlış kelimesini lügatinden çıkar, aldığın bu ders karşısında ezilmek yerine yücel. Oysa sen intikam yeminleri eder, hata yapanı hatasızlığını ispatlarcasına insanları doğduğuna pişman edersin. Canı yanan, gururu incinen, korkuyu tadan insanlardan bir canavar yaratır, merhametini derinlerine saklar unutursun. Affediciliği ile yaptığın her türlü kuşku temelli suçlamadan yarasız ayrılıyor, haksız karanlıklarından bir çırpıda çıkıyor ve seni affediyorsa, şüpheye mahal yok, hayatındaki en doğru insan o!

Yay

Kankadan sevgili, ex’den next olmaz diyenleri çaresizlikleriyle baş başa bırak, canın arkadaşınla muhabbetine bak! Senin için en doğru ilişki, aynı zamanda en yakın olmayı başardığın kişiyle kurduğundur. Sen aşkın sıcağı kaçınca gönlünü tutamaz, sosyal hayatında eğlencenin dibine vuramıyorsan dönüp bakmazsın! İlişki devamlılık ister, sevgili sadakat bekler. O da ancak aynı zamanda en yakın arkadaşım diyebildiğin insan ile mümkün olur.

Oğlak

Senin kararlılığına, prensiplerine, yıkılmaz kurallarına hayranlık duymak yerine, durmaksızın seni esnetmeye çalışan, kendisine olan sevgini ölçmek için seni fedakârlık yapmaya zorlayan sevgili out, hep destek tam destek mantığıyla safını yanında tutup şova ihtiyaç duymayan sevgili in! Yapılacaklar listen ağzına kadar dolmuş taşarken ona yeni ve gereksiz beklentilerini sıkıştırmak yerine yükünü hafifletmek niyetindeyse ne ala, yoksa yanlış yolda!

Kova

Seni sen olduğun için seviyor, fikirlerinin tam karşısında duruyor olsa dahi saygı sınırını aşmıyor, seni değiştirmeye çalışmadan olduğun gibi kabul ediyor ve eleştirmiyorsa hiç sesini çıkarma. Daha iyisini bulurum diye yollara düşme! Kabul edelim farklı bir düşünce yapın ve tuhaf davranışların var! Yakın çevren, ailen, arkadaşların dahi seni sıklıkla değiştirmeyi denerken, sevgilin böylece seviyorsa, ona sıkı sarıl!

Balık

Tüm kabahati karşındakinde bulup kendini ak pak görmek, haklı olmak için kılı kırk yarıp bir düzine bahane üretmek, tartışmadan tereyağı gibi sıyrılmak değil mühim olan. Tabi eğer istediğin sorunu çözüp sorunsuz bir ilişkiyi sürdürmek yerine sadece haklı olmak, savaştan galip çıkmaksa orası ayrı! Suç ya da suçlu peşine düşmek yerine, çözüm geliştirmeye çalışıyor, çoğunlukla sorumluluğu üstlenip yapıcı olmaya çalışıyorsa, bundan iyisini bulamazsın! Seni suçlamak kolayken, zoru seçeni de elinle koymuş gibi bulamazsın!
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 15 Mart 2023, 21:14   #2
Çevrimiçi
Zehirlidir uzak durun
Yanıt: Astroloji Yanılmaz Senin İçin Doğru Kişi Mi?




Kova

Seni sen olduğun için seviyor, fikirlerinin tam karşısında duruyor olsa dahi saygı sınırını aşmıyor, seni değiştirmeye çalışmadan olduğun gibi kabul ediyor ve eleştirmiyorsa hiç sesini çıkarma. Daha iyisini bulurum diye yollara düşme! Kabul edelim farklı bir düşünce yapın ve tuhaf davranışların var! Yakın çevren, ailen, arkadaşların dahi seni sıklıkla değiştirmeyi denerken, sevgilin böylece seviyorsa, ona sıkı sarıl!
__________________
Vazgeçilmez değilim, değilsin, değilsiniz.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
astroloji, doğru, kişi, senin, yanılmaz, İçin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Astroloji nedir? Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 2 15 Haziran 2023 22:20
RAM’in Doğru Çalışıp Çalışmadığını Test Etmek İçin Deneyebileceğiniz Yöntemler DeepSilence Bilgisayar ve Donanım 0 25 Kasım 2022 14:20
Senin İçin - Cenap Şahabettin Beatrice Şairler ve Şiirleri 0 31 Ekim 2022 17:04
Doğru Dijital Ebeveynlik İçin Yedi Öneri KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 08 Haziran 2022 14:07
“Belki de Oyuncularımı Motive Edebilmek İçin Doğru Kelimeleri Bulamadım” KoJiRo Basketbol 0 06 Haziran 2022 09:45




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net